начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!

Мнениеот Ралица » 27 Апр 2005, 11:30

Ехее, ако от сега се плашите от конкуренцията отвън, значи за никъде не сте....
Ралица

Мнениеот яstavrev » 27 Апр 2005, 12:09

Ама аз не се плаша от конкуренцията,а от ДИСКРИМИНАЦИЯТА на българите в собстевната им държава.
Впрочем никога не бих работил за чужда фирма, така че нямам намерение да се конкурирам с който да е било в тази област.
яstavrev

Мнениеот Ралица » 27 Апр 2005, 13:28

ох, душичка, той болен патриот бил....
Ралица

Мнениеот bateto » 27 Апр 2005, 13:52

Само едно нещо е пропуснато в сценария - кога и откъде ще тръгне новият националсоциализъм:)
bateto

Мнениеот stavrev » 27 Апр 2005, 14:29

Скъпа,нещо по същество напиши.Нещо по поставанети в тази тема въпроси.Там си направо безмълвна.
Да се раздават квалификации е най-лесно.Типично по комунистически,нали?
stavrev
Потребител

Мнениеот justine » 28 Апр 2005, 12:27

Браво!!! Така си е!
justine
Потребител

Мнениеот enigma » 28 Апр 2005, 17:52

Ами ето малко коментар:

"Новите европейски членове доволни

Новите страни-членки на ЕС са доволни от това, което им е донесла първата година в Евросъюза. Оптимизмът на поляците, чехите и словаците расте, тъй като не се е изпълнила нито една от прогнозите за икономически колапс и второразредно членство, става ясно от баланса на ефектите от пълноправното членство в навечерието на годишнината от разширяването на ЕС на 1 май. Полското правителство изготви доклад за ефектите на разширяването, в който доказва, че не са се осъществили прогнозите на евроскептиците, че Полша ще бъде наводнена от евтини западни стоки и че малките и средните предприятия ще фалират. Според доклада, от влизането си в ЕС до края на тази година Полша е получила от евробюджета 1,5 млрд. евро повече от сумата, която е внесла в общата каса в Брюксел.
В Чехия, където страховете бяха, че цените ще достигнат европейските, а ниските заплати ще се запазят, се оказва, че цените в хипермаркетите са останали на миналогодишното ниво, а заплатите са се вдигнали средно с 5%."

копито е от днешния брой на "Монитор"
enigma

Мнениеот stavrev » 29 Апр 2005, 01:08

Аз пък чух,че чешкият премиер е казал,че ЕС е заплаха за Чехия.
Но дано е така както се пише по-горе.Наистина се надявам.

Все пак имам все още доста съмния поради простия факт,че Чехия и Полша едва ли са договаряли по маниера на Кунева-Пръмова и Моника Паси.Нали знаеш как са ги наричали еврочиновниците нашите"преговарящи"?
stavrev
Потребител

Мнениеот Ant » 29 Апр 2005, 01:23

A, ти - къде живееш????????????????????
Тук не става дума за възрасти, поколения и обазования - виж, какво стана с много други малки хора в ЕС...
Аз съм видял.
Ти, да не мислиш, че "Онези" ще ти изчистят Л...та?
Ant

Мнениеот Ant » 29 Апр 2005, 01:26

Ралица, ти си отчаяна ученичка..или още по-зле..

За твое сведение, някои могат да сравняват не просто бедни и богати държави, а неща, много по-сложни.
Ant

Мнениеот Ant » 29 Апр 2005, 01:32

А, какво ще стане със немския адвокат и подкупния бг съдия? - Май не е трудно, да си предсавим?
Ant

Мнениеот Ant » 29 Апр 2005, 01:34

И ти им вярваш???????????
Иди и иж, дали са така доволни!
Ant

Мнениеот enigma » 29 Апр 2005, 01:41

Ами аз съм там от доста време.

Има всякакви - тия които са се квалифицирали и мислят бързо са предоволни. Има и естествено географски признак, особено за поляците.

Има и особен феномен - тия, които знаят само да искат и други да са им виновни, да лапат и да не могат една тухла за иззидат като знак за съзидателно мислене са навсякъде недоволни.

Но в края на краищата има еволюция и естествен подбор, нали!?
enigma

Мнениеот enigma » 29 Апр 2005, 01:49

Ами в интерес на истината, Ставрев, не мога да дам едозначна оценка. Но виждам примерно все по-често поляци, унгарци и чехи, които са истински ЕС граждани по манталитет и доходи. А моето мнение за това, за какво точно ме е грижа, мисля го обсъждахме. Нямам сили да ме интересува съдбата на хора, коита само могат да искат. Не го казвам обобщаващо - или ще избие ново поколение в тая държава, или тя просто няма основания да съществува - а всички сме чели как се калява стоманата.

Респект, да се заяждам ми е последната идея. Надявам се го разбираш.
enigma

Re: ЧЕСТИТО ЗАВРЪЩАНЕ!ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО В ЕВРОПА!

Мнениеот Moron » 29 Апр 2005, 07:01

Добре дошла Ралица! Достойни българи има изключително много, но въпроса е имаме ли достойни политици? Пожелавам Ви и плавно приземяване в обединена Европа! За нашите съветски реактори питай Сименс. Дано един виц от Татово време не се окаже пророчески - беше по времето, когато от другата страна на Дунав беше тъмно, т.е в Румъния бяха на режим на тока. И ако този диско-ефект със светлината се прехвърли от към нашата страна на Дунав - да ни е честито! Всеки ден се храниш- запази вкуса и аромата на нашата храна. Някой от Европа изследвал земята ни край Кремиковци - екологично пи-чиста била. А французи край Божурище пшеница бяха отгледали? За тези неща болен патриотизъм не е нужен, а трябва само реализъм. Сега вече няма да ни плашат с ЕС, а ще ни плашат със фалит, ерго ще има работа .
Хайде със здраве!
Moron

Мнениеот marianchica » 29 Апр 2005, 12:26

Ralica zashto ne se zamislish zashto ne se provede referendum dali da vlezem v evrop. sauz??? Zashtoto horata sa naiasno, che nishto dobro ne ni chaka tam i ne biha podkrepili porednoto bezumstvo na t.n. politici. Ne ni chaka nishto dobro tam kadeto chte ni priemat pri edno uslovie - da zatvorim pechelivshite i nai-vajnoto - bezopasni reaktori. Kakgvo dobro moje da ni chaka b badeshte??? Smeshno e da se govori za komunisti. Jalko no vseki narod si zaslujava upravnicite! I nie si zaslujavame "svetloto badeshte" v Evrop. sauz.
10 000 garci ot Evr. sauaz idvat u nas po Velikden zashtoto tuk e evtino a pri tiah evropeicite - skapo. A nie kade shte hodim sled 2007???
marianchica

Re: ЧЕСТИТО ЗАВРЪЩАНЕ!ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО В ЕВРОПА!

Мнениеот 789 » 29 Апр 2005, 12:40

плюя на европейския съюз!!!!!!1
789

Мнениеот Ралица » 29 Апр 2005, 12:43

Първо, за кои пък толкова малки хора, дето са видели лошо от Евросъюза , говориш? Второ, ако си останал с впечатление, че съм от хората, които чакат някой друг да им чисти лайната, нищо не си разбрал и въобще по хубаво да не беше заявявал некомпетентното си мнение във форума, защото се излагаш...
Ралица

Мнениеот Ралица » 29 Апр 2005, 12:44

Какво, по дяволите, си мислиш, че ми разясняваш???.....
Ралица

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии