- Дата и час: 18 Дек 2024, 20:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Балканджийски форум на Лекс или как да се съберем и видим
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Балканджийски форум на Лекс или как да се съберем и видим
Колеги,
Вчера в чата, прескачайки от тема на тема, възникна идеята да се организира семинар на Лекс БГ. След не много продължително обсъждане, единодушно стигнахме до извода, че всъщност искаме да се видим и запознаем. Много от нас не са идвали на лекс партитата и не се познаваме лично. Дайте идея къде и кога и да се надяваме, че Примавера ще ни е тясна:)
Вчера в чата, прескачайки от тема на тема, възникна идеята да се организира семинар на Лекс БГ. След не много продължително обсъждане, единодушно стигнахме до извода, че всъщност искаме да се видим и запознаем. Много от нас не са идвали на лекс партитата и не се познаваме лично. Дайте идея къде и кога и да се надяваме, че Примавера ще ни е тясна:)
- _ozverela_
Re: Балканджийски форум на Лекс или как да се съберем и види
Предложението да се видим е страхотна идея.
Бройте ме и мен.Аз съм за!
Надявам се хотел Котва на Слънчев бряг ,да не ни е тясна.
Помислете върху това мое предложение.
Бройте ме и мен.Аз съм за!
Надявам се хотел Котва на Слънчев бряг ,да не ни е тясна.
Помислете върху това мое предложение.
- Верко Георгиев
Здравейте, колеги! Вчера се видях с един от организаторите на ЛЕКС-партитата. Доколкото разбрах, скоро не се очертава събиране, но това не пречи да се съберем неофициално. Колега Георгиев, предложението Ви за Слънчев бряг е чудесно, но не е ли вече малко късно? Ако искате, обадете ми се на 0889 644 763, за да обсъдим едно неофициално събиране.
- bgjurist
- Потребител
слънчев бряг ,отлично,но не е ли по-добре някъде в центъра на България,за удобство на колегите от различните райони,?
- ippon
- Потребител
Ами, ние в София редовно се събираме. Доколкото знам, колегите от Пловдив и от Варна и те започнаха, но нещо не се събират напоследък.
- bgjurist
- Потребител
Ипон го предложи , защо да не се организира в града където той живее -Силистра /там също има къде да се отиде и какво да се види / ,за мене лично ще е приятно ще си видя и родния край
- донна2
haide za da ne se razlee hubavata ideia da utochnim edna data naprimer 22 i
spora da zapochne. az lichno shte doida kudet9om i da e v sofia, inak predlagam staria izpitan el korason
molia sporovete da zapochnat
:))))))))
spora da zapochne. az lichno shte doida kudet9om i da e v sofia, inak predlagam staria izpitan el korason
molia sporovete da zapochnat
:))))))))
- Anastassia Terzieva
Yes! El Corason!!!!!!
От 19.00 нататък нали, както обикновено?
Желю, къде си бре, джанъм????
Пусни едно смс-имам нов номер. 0888 154 345.
Обади се.
От 19.00 нататък нали, както обикновено?
Желю, къде си бре, джанъм????
Пусни едно смс-имам нов номер. 0888 154 345.
Обади се.
- bellami_
- Младши потребител
А, тук съм си. Значи, на 22-ри, 19,00 ч. и следв., в Ел Корасон. Анастасия, нали юристите спорим само в съда? ;-)
- bgjurist
- Потребител
Супер сте:) Съжалявам, че не се включих вчера, но бях на дело в Смолян! Ако искате да се видим първо в София и да обсъдим и след това едно по-голямо събиране (както беше споменато в Силистра напр.)! Можем да го вържем с някой празник, когато се събират и повече почивни дни! Иначе бройте и мен на 22-ри:))) Лек, успешен и хубав ден на всички:)
- _ozverela_
Това пожелание ползва ли се със СПН, или само с ИС? ;-)
- bgjurist
- Потребител
Само с пожелателен характер:)))
- _ozverela_
Значи, с ИС. На юридически език, на 22 септември, в 19,00 часа и следв. (време), в "Ел Корасон" ще осъществим от обективна и субективна страна елементите на състава на купона. Освен като съизвършител, ще бъдеш подведена под наказателна отговорност и за подбудител!!! :-§ ;-) І-< >-І
- bgjurist
- Потребител
ауууууууууууу:))))) това заплаха или обещание беше:))) интересно наказанието какво ще бъде:)))))))))))) btw що не го направихме на 21, за да може да изтрезняваме на 22-ри:))))))))) не че се оплаквам:)))
- _ozverela_
Някой някога да ме е чувал да се съпротивлчвам на идея за купон?
Ама честно казано идеята на Анастасиа лееееееееееееееееееееко не ми допада и ozverela вече изтъкна основния довод - а кога ще изтрезняваме?
Инак - с две лапи ЗА всяка предстояща среща. Ако все пак го направим на 21 със сигурност ще се видим!
Ваш , заплетен в датите , Кот Бегемот
Ама честно казано идеята на Анастасиа лееееееееееееееееееееко не ми допада и ozverela вече изтъкна основния довод - а кога ще изтрезняваме?
Инак - с две лапи ЗА всяка предстояща среща. Ако все пак го направим на 21 със сигурност ще се видим!
Ваш , заплетен в датите , Кот Бегемот
- Begemot
Не знам защо имам странното усещане, че активността не е много голяма! Хайде по-активно колеги да вземем решение коя дата:))) Аз поддържам идеята, че ако се видим на 21, на 22 рано сабахлям ще имаме възможност да хапнем и по шкембе с бира:))))) И да изтрезнеем:)))) Пък елате и в чата де:)))
- _ozverela_
Вземете някакво отношение де:) аааааааааааааа:))) ма много несериозно подхождате към въпроса!!!!
- _ozverela_
Колеги, какво остава последно?! На 21-ви или на 22-ри ще се съберем и ще се съберем ли въобще!?
- _ozverela_
hubavo de otstupvam 22 na niakoi drugi kupondgii...
kolko z sa za 21?
kolko z sa za 21?
- Anastassia Terzieva
21 е резонно :))) нали на 22 почиваме :)
[%sig%]
[%sig%]
- Гери
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|