начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

НОВА СРЕЩА ЗА LEX МАНИАЦИ?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: НОВА СРЕЩА ЗА LEX МАНИАЦИ?

Мнениеот Dydo » 30 Авг 2002, 17:17

Аааа, не мога да си позволя да изпускам повече срещи:-( То хубаво е човек да е отпуска, но пък вижте как се разминаваме заради това. От 02.09.02 г. вече съм на работа и се надявам да присъствам на следващата среща:-)
Разгледах снимките от 4-тата такава-хубаво сте си прекарали.
Dydo

Мнениеот vita » 30 Авг 2002, 18:09

Все още чакам предложения къде да се срещаме!

Искам да ви виждам в някакво уютно заведение на центъра на София с богат асортимент от (без)алкохол и няколко вида пържени картофки :Р Необходимо условие е да могат да се правят резервации.

Давайте идеи!
vita
Младши потребител

Мнениеот defy » 02 Сеп 2002, 09:38

VIta защо чакаш предложения за това, къде да се провеждат срещите. Та в Дивака не прекарахте ли добре..............аз мисля, там може да се правят резервации! Апропо тези ,които сте били там най-добре го знаете.
defy
Младши потребител

Мнениеот Begemot » 02 Сеп 2002, 10:01

Малко пояснение свързано с "Дивак" № 3:
- заведението НЕ предлага резервации;
- чакането да се заеме подходяща маса ( т.е. такава, която да побере повече от двама човека) понякога отнема повече от час!!!
Тези две малки пояснения правят въпросния "Дивак най-малкото неудобен, което и доведе до желанието за промяна на мястото на срещата. Самият аз разполагам с много малка база данни заведения и затова ви моля:
ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ !!!
P.S.
Може би ще е уместно да отделим дискусията, за да улесним разглеждането й.
Begemot

Мнениеот comehereaura » 03 Сеп 2002, 13:50

zashto ne opitate v O!Shipka? dosta e goljamo i pravjat rezervazii. El Korazon sashto i dori e po-dobro..
comehereaura

Мнениеот vita » 03 Сеп 2002, 14:08

Мерси за предложението :))
vita
Младши потребител

Мнениеот defy » 03 Сеп 2002, 17:24

Ами то Ел Корасон е добро, но до колкото съм ходил там съм останал с впечатлението, че е само нощно заведение и именно само тогава е пълно. Ако решаваме обаче да купонясваме здраво, то няма проблеми:-)................ако пък ли не, О Шипка е тамън на място!
defy
Младши потребител

Мнениеот alfa » 04 Сеп 2002, 23:38

Ako в Ел Корасон готвят приемливо /доколкото знам не е скъпо/ аз нямам нищо против, ако се застоим да можем да разнообразим програмата. :)))))))))
Какво нищо против,направо съм ЗА, особено ако се сещат да пускат Латино по-често.
Правят резервации и ако е главно нощно заведение никога няма да има проблем с местата ако се уговараме както досега.
Хайде да ги пробваме и двете и да гласуваме.
Някой да похвали О!Шипка, защото там не съм ходила :)))))))) После ще им искаме по бира за рекламата :))))))))))
alfa
Младши потребител

Мнениеот defy » 05 Сеп 2002, 09:19

Да наистина трябва да се реши, но в крайна сметка за коя "О Шипка" става дума. Доколкото знам, освен тази на ул. "Шипка" имало и ново заведение "О Шипка", намиращо се някъде около бул. "Дондуков" и ул. "Раковска".
defy
Младши потребител

Мнениеот Begemot » 07 Сеп 2002, 11:41

O'Шипките наистина са две - на ул. "Шипка" и на ул. "Будапеща". Трябва да се види, коя е по-подходяща. Тази на ул. "Шипка" прави впечатление на претъпкано и шумно заведение.
Но имам още една идея - клуб "Антре" - ъгъла на улиците "Врабча" и "Париж". Готвят доста добре, заведението е предимно късновечерно и в по-ранните часове не е особено посещавано. И доколкото знам правят резервации. Ако някой има повече впечатления да сподели :)
Ваш кот Бегемот
Begemot

Мнениеот defy » 11 Сеп 2002, 14:07

Няма ли да има друга среща бре? Нещо много се покрихте всички:-)
defy
Младши потребител

Мнениеот blabla » 11 Сеп 2002, 17:35

Predlagam novata srechta da bade v Botusha do NDK e blizo
blabla
Нов потребител

Мнениеот znajko » 23 Сеп 2002, 15:44

Предлагам да се срещнем на 30.09- понеделник
znajko

Предишна