Здравейте!
Моля да ми кажете колко горе-долу струва Нотариално заверена декларация по чл.12,ал.2 от ПДК и Нотариално заверено съгласие по чл.43,ал.2 от ЗЗКИ във връзка с член 52,ал.2 от закона на банките?
- Дата и час: 18 Дек 2024, 16:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
SPE6NO
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: SPE6NO
Не знам-така пише. Става дума за документи за кандидатстване във Висше военно училище
- Jipsy
Е бахму майката, ако се сещам каква е връзката между чл. 52, ал. 2 от Закона за банките и документи за кандидатстване във висше военно училище.
- Axl Rose
Наистина е доста интересно.Не можеш ли да получиш повече информация, защото тази е нещо непълна.
- samurai
:) elementarna matematika
no nyakoi razbra li kakvo e ПДК ????? moje bi nyakakav vatreshen pravilnik na uchilishteto.......
naistina kakvo obshto ima kandidatstvaneto vav visshe voenno uchilishte sas opazvaneto na bankova taina????
no nyakoi razbra li kakvo e ПДК ????? moje bi nyakakav vatreshen pravilnik na uchilishteto.......
naistina kakvo obshto ima kandidatstvaneto vav visshe voenno uchilishte sas opazvaneto na bankova taina????
- 1818
Не е ПДК, колеги, а ДПК, момчето е объркало абревиатурата. Много е близо до ума. Таксата за нотариална заверка на двете декларации наистина е общо 6 лв., както писа донна 2.
- paola77
Благодаря на всички,които ми отговориха.
Не съм виновна аз за абревиатурата-гаджето ми така е чул :))) Мъже,к'во да ги правиш... ;Р
И все пак да знаете,че съм момиченце,а не момче :)
Отново ви благодаря и се надявам един ден и аз да ви стана колежка!!!
Не съм виновна аз за абревиатурата-гаджето ми така е чул :))) Мъже,к'во да ги правиш... ;Р
И все пак да знаете,че съм момиченце,а не момче :)
Отново ви благодаря и се надявам един ден и аз да ви стана колежка!!!
- Jipsy
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|