начало

Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита

SPE6NO

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

SPE6NO

Мнениеот Jipsy » 22 Юни 2004, 16:48

Здравейте!
Моля да ми кажете колко горе-долу струва Нотариално заверена декларация по чл.12,ал.2 от ПДК и Нотариално заверено съгласие по чл.43,ал.2 от ЗЗКИ във връзка с член 52,ал.2 от закона на банките?
Jipsy

Re: SPE6NO

Мнениеот Axl Rose » 22 Юни 2004, 16:53

Какво е ПДК?
Axl Rose

Мнениеот Jipsy » 22 Юни 2004, 17:01

Не знам-така пише. Става дума за документи за кандидатстване във Висше военно училище
Jipsy

Мнениеот Axl Rose » 22 Юни 2004, 17:12

Е бахму майката, ако се сещам каква е връзката между чл. 52, ал. 2 от Закона за банките и документи за кандидатстване във висше военно училище.
Axl Rose

Мнениеот Jipsy » 22 Юни 2004, 17:19

E 6tom ti ne znae6,az li d znam,we?!
Ako znaeh nqma6e da vi pitam,lo6o :(((
Jipsy

Мнениеот samurai » 22 Юни 2004, 17:22

Наистина е доста интересно.Не можеш ли да получиш повече информация, защото тази е нещо непълна.
samurai

Мнениеот донна2 » 22 Юни 2004, 18:01

заверката на подпис струва 3лв два документа по 3 са 6 лв
донна2

Мнениеот 1818 » 22 Юни 2004, 18:14

:) elementarna matematika

no nyakoi razbra li kakvo e ПДК ????? moje bi nyakakav vatreshen pravilnik na uchilishteto.......

naistina kakvo obshto ima kandidatstvaneto vav visshe voenno uchilishte sas opazvaneto na bankova taina????
1818

Мнениеот paola77 » 22 Юни 2004, 18:20

Не е ПДК, колеги, а ДПК, момчето е объркало абревиатурата. Много е близо до ума. Таксата за нотариална заверка на двете декларации наистина е общо 6 лв., както писа донна 2.
paola77

Мнениеот Jipsy » 22 Юни 2004, 21:29

Благодаря на всички,които ми отговориха.
Не съм виновна аз за абревиатурата-гаджето ми така е чул :))) Мъже,к'во да ги правиш... ;Р
И все пак да знаете,че съм момиченце,а не момче :)
Отново ви благодаря и се надявам един ден и аз да ви стана колежка!!!
Jipsy

Назад към Общи дискусии