Начало
Органи
Актуална информация
ЗАПЛАЩАНЕ НА ЧЛЕНСКИ ВНОСКИ С ОТСТЪПКА
ЛЕКЦИИ ОТ ПРАВНИ СЕМИНАРИ
ЕДИННА ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ЗА ПРАВНА ПОМОЩ
За контакти
БАНКОВА СМЕТКА
Интернет връзки
За членове
ЗАЯВЛЕНИЯ
English
ВПИСАНИ АДВОКАТИ
Решения при АК Пазарджик
СНИМКИ ПРИЕМ АДВОКАТИ
ПОКАНА ОБЩО СЪБРАНИЕ








<< Начало | Актуална информация |


Подбор на участници в онлайн курс по програма HELP на Съвета на Европа на български език на тема: „Убежище и права на човека“

|

 ДО


ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА

ВИСШИЯ АДВОКАТСКИ СЪВЕТ

АДВ. Д-Р ИВАЙЛО ДЕРМЕНДЖИЕВ

 

ДО

ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА

АДВОКАТСКИТЕ КОЛЕГИИ

В СТРАНАТА

 

 

Уважаеми господин Дерменджиев,

Уважаеми колеги,

Информирам Ви, че Центърът за обучение на адвокати “Кръстю Цончев” организира подбор на около 25 участници в онлайн курс по програма HELP на Съвета на Европа на тема: „Убежище и права на човека“ (Asylum and Human Rights), който ще започне на 30 септември 2021 г. и ще продължи около 7 седмици. Необходимо е владеене на английски език за началния семинар, а останалата част от курса ще бъде на български език с български преподаватели  специалистите в областта на бежанското право и правата на човека адвокат Диляна Гитева и адвокат Илиана Савова. Участието в курса е безплатно. 

Кандидатите, които проявяват интерес и желаят да участват, следва да изпратят своите имена, изписани на латиница, е-поща, телефон и CV на е-поща coa@abv.bg в срок до 24.09.2021 г. След записването на участниците, всеки ще получи на посочения от него е-mail информация за регистрация за участие в курса, както и за откриващия семинар, който ще се състои онлайн на 30.09.2021 г. (четвъртък) от 14:00 ч. до 17:00 ч.

На успешно завършилите курса ще бъде издаден сертификат от програма HELP на Съвета на Европа. Курсовете по програмата на Съвета на Европа за обучение на юридически специалисти по права на човека са интерактивни, достъпни и не се изисква предварителна експертиза от страна на участниците в посочената материя.

 

В продължение на успешното и ползотворно сътрудничество на Центъра за обучение на адвокати с Националното бюро за правна помощ и традицията за провеждане на множество съвместни обучения, насочени към продължаващо обучение и повишаване квалификацията на адвокати, предоставящи правна помощ, както и във връзка с очакваната мигрантска вълна и проведените семинари по бежанско право, ще бъдем радостни в курса да се включат достатъчен брой адвокати, вписани в НРПП. 

С уважение,

адвокат Йордан Йорданов

Председател на УС на ЦОА "Кръстю Цончев"

 


 
 
Back Home Top
         
© 2003, Aдвокатска колегия - Пазарджик | usloviq
obnovqvane
proekt
Created by Lex.bg. Design by Creato.biz