начало

ВАС отмени наказание на следователка, наложено заради работата й по „Осемте джуджета“ ВАС отмени наказание на следователка, наложено заради работата й по „Осемте джуджета“

отказ от дял в съсобствен,наследствен имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

отказ от дял в съсобствен,наследствен имот

Мнениеот aznora31 » 15 Апр 2025, 18:56

Здравейте!Майка ми притежава 70% от къща с дворно място в София.Останалите 30% бяха собственост на двама
мои братовчеди(по 15%).Единият от братовчедите ми почина без да има деца и неговият дял отиде при тогава живата му майка ,която също почина след него.Въпросният дял ,според удостоверението за наследници ,което другата ми братовчедка извади,сега е собственост на сестрата на починалата вече майка на другият ми братовчед.Днес отидохме на адреса от удостоверението при сестрата,която каза:,,Отказала съм се пред
нотариус от всичко!" и след като я помолих ми даде дата и някакъв номер на този отказ.Моят въпрос е този дял 15% сега къде отива?
aznora31
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба