начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

ex,tezi kvartiti!

Казуси за недвижими имоти

ex,tezi kvartiti!

Мнениеот Yavor Nikolov » 20 Сеп 2005, 14:28

Moje li pri podpisvane na dogovor za naem,da se iziskva 100%ot cenata na naema predplata za naneseni 6teti za v bude6te,ako ima takiva de?
Yavor Nikolov

Мнениеот Azz » 20 Сеп 2005, 14:35

Никога ли не сте виждал договор за наем?!!
Може. Нарича се депозит обикновено.
Azz

Re: ex,tezi kvartiti!

Мнениеот някой » 20 Сеп 2005, 15:25

Yavor Nikolov написа:Moje li pri podpisvane na dogovor za naem,da se iziskva 100%ot cenata na naema predplata za naneseni 6teti za v bude6te,ako ima takiva de?

Обикновено всички хазяи го искат. Договорете много внимателно връщането на сумата след това - аз имам депозит от 1996 год., тогавашни 10 000 лв. и 125 долара и сега хазяина нещо се чеше зад врата, а тогава си беше цял наем!!
някой

ex, tezi kvartiti

Мнениеот naemodatel » 20 Сеп 2005, 16:25

ako moga da se namesia v razgovora - spored men podoben depozit e zadaljitelen.Az dadoh obzaveden apartament pod naem s ednomesichen depozit, koito izobsto ne mi stigna da pokrija stetite, koito mi nanese naematelat - sled kato si izleze, ne beshe platil ogromnata si telefonna smetka ,toka, otkradna televizora mi i t.n.
Taka, che , malko verojatno e da se nameri hazain, koito da ne iska depozit, i s pravo.
naemodatel

Назад към Имотни казуси