начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Второ висше образование...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Второ висше образование...

Мнениеот Владимир Трифонов » 06 Авг 2002, 19:03

Ще се дипломирам - октомври 2002 год, с образователно - квалификационна степен :
"инженер - магистър".Кандидатствам за второ висше образование,по стандартния ред ( като донаборник).Имам гореща молба...
Мога ли да се дипломирам и същевременно да започна обучението си по второто висше.В момента съм на 24 години и нямам навършени - 27 .Приет съм редовна форма на обучение.Имам ли право да се отлагам от редовна военна служба -до навършването ми на 27 години?
Моля ви помогнете ми...
Предварително благодаря.
Владимир Трифонов

Re: Второ висше образование...

Мнениеот slu4aen » 07 Авг 2002, 16:36

За военната служба можеш да се отлагаш без проблем до 29 години. А за уцхенето не мисля, че има някаква пречка да учиш и двете неща наведнъж, стига да имаш сили за това :)
slu4aen

Мнениеот Freshman » 07 Авг 2002, 21:48

Боя се, че не. Един приятел има същия проблем, но от военното окръжие му отговориха твърдо: НЕ! За всеки случай провери, мисля, че закона го има на този линк: http://accinfo.persoft.com
Freshman

Мнениеот the judge » 09 Авг 2002, 18:03

Ако сте приет редовно - държавна поръчка,можете да се отлагате до навършване на 27 години.Уверението издадено от съответната канцелария е документътъ ,който ви отлага до следващите наборни групи.
the judge

Мнениеот the judge » 09 Авг 2002, 18:08

Можете да учите ( каквото пожелаете) , до навършванито ви на 27 години.
the judge

Назад към Общи дискусии