начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Проблем сьс сьсобственик

Казуси за недвижими имоти

Проблем сьс сьсобственик

Мнениеот ruminakova » 21 Авг 2005, 17:45

Имам закупени 2 стаи / 16 кв.м/ и шапрон / не са указани кв.м/ от кьща и 29/129 ид.части от дворно място.От дьждовете покрива в моята част пропадна.Излязох на квартира взех нотар.разреш. за ремонт от сьсобственика си и зарочнах ремонта.Но ро жалба на сащия ссьсобственик ми сьставиха акт по чл.137.ал.3;чл.148.ьл.1;чл.169 ьл.1.Саборих това което бях изградила/бях саворила кирпичена стена и я вях изградила от тухли/.Между временно вече сме в лоши отношения сас сьседа.Шахтата за водомерите е в близост до неговите стаи и тои ми спря водата.Не допуска и служителите на ВИК .Имаме протокол.Сезирах и прокуратурата.Нищто до сега.Отряза ми и канализационната трьба.Аз сам сама с 12 год. дете. Моля даите ми сьвет-как да процедирам с този старшина в транспортна полиция защото и шефьт му чак идва и ми сьздава проблеми.моля ви -даите ми сьвет.От Русе сьм.Как да го принудя да ми русне водата?
Последна промяна ruminakova на 23 Авг 2005, 13:04, променена общо 1 път
ruminakova
Младши потребител

Мнениеот Гост » 21 Авг 2005, 19:57

Сезирайте военна прокуратура
Гост

Мнениеот Гост » 25 Авг 2005, 12:37

da, tova e nachina.
Гост

Мнениеот stefan67 » 26 Авг 2005, 17:49

Osven seziraneto na Voenna prokuratura, dajte glasnost na slu4aia v mestnite medii /ako im stiska/ - aman ot samozabravili se feldfebeli... I drugia put kato vzemate suglasietgo mu za kakvoto i da e bilo - pri noitarius sled konsultacia s kolega advokat. Stiskam Vi palci!
stefan67
Младши потребител

Мнениеот Гост » 29 Авг 2005, 07:37

Мисля си -тоя фатмак ако беше в друга държава и Военна прокуратура го емне - дали ще го дъжат на работа - ми той как е изкарал психо тестовете . Гати и изрода -а ние чакаме той да се грижи за нормалният живот на хората. Ма той и шефа му такъв , верно я раздухай случая в някоя медия ама по големичка ,дано го духнат от работа тоя смотаняк-гати и държавата сме :cry:
Гост

Мнениеот ruminakova » 02 Сеп 2005, 13:47

От прокуратурата изпратили преписката в РУ на Полицията.Викаха ме рисах обяснения прилагах документи и най-сетне,имам вода.Но вече знам,че "фелфебелите" са всесилни,защото имат "грьб".На много врати чуках,наивно вярваики,че след като имаме закони,все ше се намери някои да ми помогне,но....никои не му се занимаваше!Не сам юрист,но и никои не ме росьветва/дори срещу заплащане/какво да правя.Напротив,обясниха ми,че той утре пак може да ми спре водата и аз отново да измина целия неприятен "пьт".А,колкото до медиите-имаха по -важна работа,да отразяват избора на премиер. Разочарована сам .Влагодаря ви за сапричасноста и сьветите!Защо не работехте в Русе...!?
ruminakova
Младши потребител

Мнениеот stefan67 » 02 Сеп 2005, 17:09

Госпожа Накова, радвам се че поне времвнно сте с решили прблема! Информацията, която споделяте в последното си посещение във форума, относно незаинтересуваността на колегите юристи и т.нар. независими медии е диагноза за повечето провинциални градове, та били те и областни центрове. Пиша го с огромна доза съжаление, тъй като аз самия съм от гр.Русе и имам представа в какво блато сте... Ако възникне отново проблем с въпросния сержант от Транспортна полиция / между другото там ги вземат тия, които не са ги взели другаде, т.е. "шлаката"/ Ви съветвам да се обърнете за помощ към правната клиника на Юридическия факултет на Русенски университет. Доколкото съм информиран младежите и девойките са доста напористи и биха могли, да са Ви от помощ...
stefan67
Младши потребител

Мнениеот ruminakova » 05 Сеп 2005, 19:44

Благодарна сьм Ви за добрия сьвет!Дано не ми се налага по-вече,но поне знам кам кого да се оварна!Благодаря !
ruminakova
Младши потребител

Назад към Имотни казуси