начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

Търся адвокат недвижими имоти

Казуси за недвижими имоти

Търся адвокат недвижими имоти

Мнениеот phoenix » 06 Апр 2005, 10:59

Здравейте,
Търся адвокат за консултация за сделка недвижими имоти. В раздел адвокати е доста трудно да намеря подходящ преди да прозвъня всички :)
За предпочитане е с офис в кв. Изток, Изгрев, Младост, Суха река, Х. Димитър, Подуене или близо до тях.
phoenix
Нов потребител

Re: Търся адвокат недвижими имоти

Мнениеот Галина » 06 Апр 2005, 18:15

Ако си мислиш,че чрез форума ще намериш?
Галина

Мнениеот protekta » 06 Апр 2005, 22:59

А предпочитание за улица имате ли?
protekta
Потребител

Мнениеот Виолета » 07 Апр 2005, 14:22

Мисля,че във форума участват предимно млади хора, които отскоро практикуват, но аз мога да ви насоча към фирмата към фирмата, която съм стажант.Тя е много добра и се гордея, че ме взеха да се уча. Кажете повече по казуса. Ако ви интересува и сте сериозен бих могла да ви дам повече информация.
Виолета

Мнениеот ралица » 07 Апр 2005, 14:32

Zdravejte. Advokat sum . Az i moj kolega dosta uspeshno se zanimavame s nedvizimi imoti. na posceniq meil bihte mogli po-konkretno da mi zadadete njakoi vaprosi i da objasnite kakvo po-tocno vi interesuva za nedv. imoti i mozem da razmenim koordinati za budeshto satrudnicestvo. Do skoro
ралица

Мнениеот + » 07 Апр 2005, 14:43

Веднага Ви давам координати: буквално на гърба на община Студентска - води се бул. Г.М. Димитров, между двете къщи на Софавто. Ако Ви устройва - ще Ви дам и точни указания как да ме намерите. Има място за паркиране, услугите са ми скъпи и със съответното качество. Адвокат съм от 8 години.
+

Мнениеот щщщщщ » 07 Апр 2005, 16:28

Наистина смятам това за несериозно да си търсите адвокат по това къде се намира кантората му. Аз 7 години работих като помощник-нотариус по заместване и сега съм адвокат в доста голяма кантора, познавам пазара на недвижими имоти и проблемите със собствеността в детайли но това ваше изявление е доста странно
щщщщщ

Re: Търся адвокатка за ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ, желателно без ста

Мнениеот nikilex » 07 Апр 2005, 22:14

Виолета, нали си беше намерила работа /по-рано тази сутрин/ в престижна адв. кантора ? Сега вече и с агенции за недв. се занимаваш а ? , ама нейсе... както се казва - оборот да става :)))

А ти ралица, достопотенната колежке със завиден 8 г. стаж, вземи използвай КИРИЛИЦА от към колегиално уважение/отношение ... поне, ако не за друго.

...и Успехи на +
nikilex
Потребител

Re: nikilex

Мнениеот Виолета » 08 Апр 2005, 12:23

Абе хей човек, знаеш ли че ме разсмя.Ами нали си търси адвокат човека.Затова му предлагам услугите на кантората, в която работя.Тя се занимава с гражданско право.Ако не е нещо сложно мога да предложа и своите услуги.
Ама не разбрах какво те притеснява, мисля че не лошо да си предложиш услугите.
Виолета

Re: nikilex

Мнениеот Таралан Кольо » 08 Апр 2005, 12:50

Ооооо, Виолетке, мара ба! Как е?
Таралан Кольо

КАТО ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГАМЕ...

Мнениеот nikilex » 08 Апр 2005, 19:51

Виолета написа:
>Ако не е нещо сложно мога да предложа и своите услуги.

> Ама не разбрах какво те притеснява, мисля че не лошо да си
> предложиш услугите.

Ама Вили, Аз нали точно това имах предвид, като ти вкарах темата:

Търся адвокатка за ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ, желателно без стаж
/а дали е "нещо сложно" или елементарно - след 8 г. стаж пак ще разсъждаваме/ ...
nikilex
Потребител

Re: КАТО ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГАМЕ...

Мнениеот Виолета » 12 Апр 2005, 17:22

Вие двамата заядливци вече ми липсвахте.
Нямах време ( от работа в кантората), за да прочета дали ще се сетите за мен. Е....... вие нещо против да изкарам пари ли имате?
Вие с големия опит се заемете с големите дела, а за нас .....оставете останалото.
Виолета

Мнениеот донна2 » 12 Апр 2005, 17:25

Таралан Кольо и големи дела ти да не би да сънуваш ,това са две много различни неща.
Таранчо си е срам за професията след последните му изказвания равен няма .
донна2

Мнениеот Таралан Кольо » 12 Апр 2005, 17:47

Виолетке, принцесо, ако ми позволиш, днес съм много нежен и любезен и ще ти кажа, че претенции нямам никакви. Работя колкото мога. Нито се хваля, нито се оплаквам. Берекет версин, дето викат едни по-наюг.
И един съвет. Безплатно, не бой се!
Тъй като каза, че си в началото на пътя си правен ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ДОННА 2 С РАЗДВОЕНАТА САМОЛИЧНОСТ!
Таралан Кольо

Мнениеот Виолета » 12 Апр 2005, 18:30

Вие с Дона да не би да се познавате?
Виолета

Re: Nikilex

Мнениеот Виолета » 12 Апр 2005, 18:34

А.......и между впрочем като си толкова навътре в професията, как намираш време да отговаряш на такива новобранци и аматьори като мен? Май не си чак толкова зает всъщност?
Виолета

Мнениеот донна2 » 12 Апр 2005, 18:36

Не не се познаваме лично , таралан е един досадник дрънкаш глупости и след като бъде хванат в крачка започва дъ бълва обиди . Изказванията които е правил са в стил да обидим някого , становище по казус не е взимал той и не може освен да дърдори простащини .Тва е
донна2

Re: Nikilex

Мнениеот nikilex » 12 Апр 2005, 19:28

ООО ВИЛИ, АЗ ОТ КЪМ ТЕБ ВИНАГИ СЪМ НА ЛИНИЯ :))))))
nikilex
Потребител

Назад към Имотни казуси