- Дата и час: 18 Дек 2024, 19:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗА ДОНКА?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
39 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗА ДОНКА?
Ако се запознаеш с колегата, няма да имаш нужда от други доказателства!
- Гери
Мдаааааааа. Този който нещо твърди, то трябва да го докаже. Не разбира се в смисъла, когато сме в съдебната зала. Ето например като се говори, че някой дрънкал глупости, би следвало да каже защо са глупости. Няма смисъл от дълги съобщения с обидни думи и т.н. Казваш следното:
Еди коя си ти дрънкаш глупости, защото това не е така, онова е регламентирано там и там по друг начин, тези норми са неприложими в този случай защото......................и т.н. и т.н. и т.н. Това за мен е аргументирана нападка.
С две думи има хора които знаят и по тази причина няма лошо да дават правилна консултация в рамките на минути. Да, има такива хора и лично аз познавам няколко!
Еди коя си ти дрънкаш глупости, защото това не е така, онова е регламентирано там и там по друг начин, тези норми са неприложими в този случай защото......................и т.н. и т.н. и т.н. Това за мен е аргументирана нападка.
С две думи има хора които знаят и по тази причина няма лошо да дават правилна консултация в рамките на минути. Да, има такива хора и лично аз познавам няколко!
- Pich
Аз мисля, че прави чест на юристи като Донна2 или Донна 1 /не знам там колко спсевдоними използва/ да дава мнение по разни въпроси. Не за друго, а защото както някои намекнаха била от северна провинция и то юрисконсулт. Може някъде и да бърка във форумите, може някъде практиката да е противоречива /което е сигурно/, но не знам дали много от хората са наясно какво е да си юрисконуслт в нискобюджетна община на малък провинциялен град. Въпреки това мисля, че такива хора най-малкото следва да ги заяждаме.
Апропо всички знаем какви са тези нотариални и тем подобни конкурси в системата.
Апропо всички знаем какви са тези нотариални и тем подобни конкурси в системата.
- Бонев
древните гърци казват: не сочи никого с пръст,защото останалите пръсти сочат към тебе.
- ipon
- Потребител
Конкуренцията не е въвфорума убеден съм в това , споделям мнението за пенкилера , но мога да кажа че понякогата Донка има знания които демонстрира друг е въпроса как ги прилага нито я познавам , но поне се насочва в някаква посока.
- olin
Lara ,Lara,
istinata e edna - tolkova mnogo zavijda6 i zlobee6 srestu Donna, che ne moje6 da ovladee6 zlobata si.
Edno nesto e iasno v sluchaia - taia zloba niama ot kakvo drugo da e osven ot kompeksarstvo za lipsa na profesionalizam...
istinata e edna - tolkova mnogo zavijda6 i zlobee6 srestu Donna, che ne moje6 da ovladee6 zlobata si.
Edno nesto e iasno v sluchaia - taia zloba niama ot kakvo drugo da e osven ot kompeksarstvo za lipsa na profesionalizam...
- 2222
kolegi, ne znam za vas, ama IPON nai me kefi!!! vinagi s originalni misli s filosofska nasohenost!!!
- miss pravo
Я отидете и вижте какво е отговорила Донка в раздела "Имотни казуси" по темата на Морска, във връзка с правилата за наследяване и тогава я защитавайте.
- !!!
И аз ги четох. Донка казва че на някоя жена ако и починела бабата, то тази жена ще наследи баба си заедно със съпруга. Говорим за съпруга на жената, а не на бабата:-)))))))))))))))))))
- Бонев
давайте нещастници ,нищо не става от вас милички до там стигнахте че да изопачавате думите ми ,това говори за безсилие да не говорим за друго , с две думи никакви юристи не сте между другото продължавайте
- донна2
А между другото на цялата клика от нещастници ще кажа следното нямам никакво намерение да се отказвам да пиша ,нямам никакво намерение да лансирам идеята и простотията на някои "другари " да превърнат форума във място за търсене на клиенти тъй като явно в канторите им никой не ги посещава
- донна2
И нямаш никакво, ама никакво намерение да се научиш да слагаш препинателни знаци!
Комплексирана гъска! :)))))))
Комплексирана гъска! :)))))))
- Боровинко
Много сте злобни. Преди около 10 месеца ме нападнаха и мен тук по подобен начин - по цял ден съм пишела във форума, кой ми плащал интернета, явно съм безработна, щом все пиша, и прочее простотии. Мислех, че форумът е отворен за всеки. Давайте поне по същество, на въпросите, а не в стил "защо биете негрите". Не съм приятелка на Донна2, нито съм и враг; нито и се възхищавам, нито я презирам. Тя е колежка като всички нас, която използва форума по предназначение и която поне аз не съм забелязала да ви е нападала. Не искам да обидя никого, но меко казано, не сте прави. Имаше един виц: "не си прав, и майка ти не е права, и леля ти..."; аз дотам няма да стигам. ;-)
Да не забравя да кажа, че и аз съм от някаква провинция, само че южна.
Да не забравя да кажа, че и аз съм от някаква провинция, само че южна.
- Мира СМ
Колеги,превръщате форума в говорилня.
Пак ще припомня приказката-"Първо виж гредата в собственото си око и тогава гледай сламката в очите на другия".
И понеже всички имаме претенции,че сме юристи,ще припомня думи на древнитеІ-"Изискванията на правото са тия:живей честно,не обиждай другите,въздай всекиму заслуженото".
Пак ще припомня приказката-"Първо виж гредата в собственото си око и тогава гледай сламката в очите на другия".
И понеже всички имаме претенции,че сме юристи,ще припомня думи на древнитеІ-"Изискванията на правото са тия:живей честно,не обиждай другите,въздай всекиму заслуженото".
- veritas
- Младши потребител
Абе вие нямате ли си работе,че с няква Донка да се занимавате???
- Радослава
Това с нещастниците е доста смешно. Не сме били никакви юристи. Дори да приемем факта Донна да знае материята, то така неясно се е изказала, че аз ако съм клиент ще съм си дал парите залудо.
- Захариев
39 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|