- Дата и час: 18 Дек 2024, 22:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗА ДОНКА?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
39 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗА ДОНКА?
Моля ви за малко въдух в този форум.....Дали е възможно да прочета нишка, в която изявеното присъствие на някоя си ДОНКА да не е взело превес като американците над целият свят...
Извинявай, ДОНКЕ, ама наистина ми идваш в повечко...Сопри се, малко....
Питах, ама пак ще питам-безработна ли си, че имаш толкова свободно време за губене по форумите????
С една дума: К`ВО РАБОТИШ, ДОНКЕ?
Извинявай, ДОНКЕ, ама наистина ми идваш в повечко...Сопри се, малко....
Питах, ама пак ще питам-безработна ли си, че имаш толкова свободно време за губене по форумите????
С една дума: К`ВО РАБОТИШ, ДОНКЕ?
- lara
- Младши потребител
Re: НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗА ДОНКА?
Какво лошо има ,че Донна пише често във форума?Почти винаги съветите и са в правилна насока.Ако имаш претенции за добър юрист с удоволствие ще четем и твоите аргументи по различните казуси!Спора ражда истината.
- .....
Многотчоие или Неизвестний, мненията са хубаво нещо, но когато зад тях стои ЛИЧНОСТ, а не шест нищо и никакви точки....
- lara
- Младши потребител
Между другото като си решила да се правиш на интересна , много добре знаеш коя съм виждам че с бгюрист се познавате добре ,Желю ти е казал коя съм ,само дето тоя ваш начин на действие е отвратителен ,веднъж го казах и пак ще го кажа това е форум ,а не място за лов на клиенти и избиване на комплекси
а на теби ще ти кажа следното за мен не е проблем да отговоря на поставените въпроси по тоя начин се усъвершенствам ,а отговора ми струва като време 2-3 мит.
а на теби ще ти кажа следното за мен не е проблем да отговоря на поставените въпроси по тоя начин се усъвершенствам ,а отговора ми струва като време 2-3 мит.
- донна2
Момичета, я стига сте се карали, ами да седнем да го обсъдим на масата >-I
- bgjurist
- Потребител
Конфуций : не се режат езиците,които хортуват,а се режат ушите дето слушат!
девиза на умния: убий врага с безразличие!
девиза на умния: убий врага с безразличие!
- ipon
- Потребител
напълно съм съгласен с теб - това е начин човек да си понапрегне мозъка и да развива знанията и уменията си. така че участието във форума се от плаща.донна2 написа:
- Второкурсник
Едва ли е възможно да се даде сериозен юридически отговор за 2-3 минути.
Който дава такива отговори е най-малкото повърхностен.
Който дава такива отговори е най-малкото повърхностен.
- Румен
Как ми се иска, откакто работя тази професия, юристите да са по сплотени,за да не се прецакват взаимно и да не са прецакани и от клиентите! НО КОЛКО СЪМ СИГУРЕН, че това никога няма да стане!!!!!!!
Такива сме си пре..би другарче! (извинете за вулгарността ми) :-)
Е, оставям ви да се заяждате и да си изкарвате нервите един на друг.
Такива сме си пре..би другарче! (извинете за вулгарността ми) :-)
Е, оставям ви да се заяждате и да си изкарвате нервите един на друг.
- Иван
Имаше една поговорка за гърнето и мерудията. Обаче лошо няма- нали за това е форум. Важното е да не се прекрачва добрия тон!:)
- didide
Извинявай Лара ли си Крала ли си? Обаче не виждам с какво ти пречи някой който си изказва мнението или съвета, защото се е сблъсквал с това.Като си толкова умна дай твое мнение, съвет, опровергай този с който не си съгласна, а не само да плюеш
- margarita_
Не закачай Донка. Тя се учи докато пише. В ученето е ключът към успеха :)))
- abettor_
Многоточие /....../ или Lara? Познай зад кой от символите стои личност?Аз не познавам личност с такова име,а след прочитането на написаното под него вече съм сигурен ,че под това име могат да се прочетат само глупости и простотии.Всъщност си интересен екземпляр що се отнася до изследванията за границите на човешката злоба и уменията да се водят дискусии между професионалисти.Давай, продължавай -и отрицателният пример е пример!
- ......
Колега,
Ако сте... не искам да се превръщам в нечий защитник, но ако познавахте Лара щяхте да знаете колко чудесен юрист е, професионалист и винаги е подхождала с колегиално отношение. В живота е чудесна дама, с чувство за хумор и смея да твърдя е от малкото хора в които никога не съм забелязвала да има някаква злоба!
Ако сте... не искам да се превръщам в нечий защитник, но ако познавахте Лара щяхте да знаете колко чудесен юрист е, професионалист и винаги е подхождала с колегиално отношение. В живота е чудесна дама, с чувство за хумор и смея да твърдя е от малкото хора в които никога не съм забелязвала да има някаква злоба!
- Гери
Да се върнем навъпроса: КАКВО РАБОТИШ, ДОНКЕ И КЪДЕ????
Хайде, представи се, давай! Няма лошо да знам откъде ти идва толкова много свободно време в излишък да графоманстваш....И КОЙ, дявол го взел, ти го плаща...Не че ми пука, но...нали сме професионалисти.....
Клиенти, казваш??? Не си спомням да съм си набирала оттук клиенти....Доста е унизително.....и непрофесионално.....Както и даването на съвети на кило.....Без значение от конкретният казус и спецификата на проблема...
Извинявай, ако съм нагла, но питам за пореден път: КАКВО И КЪДЕ работиш?
"Пенкилер" юрист ли си? Коя е ТВОЯТА сфера на дейност?
"Юрист"-какво?!? "Консулт" (?!)-къде?!? Всъщност,работното ти време минава в този форум ли? Не бе, не съм любопитна, но "компетентното" ти мнение е по всяка втора тема...та питам....В коя сфера най-те бива?
Нека не звучи като заяждане, но от доста време ме дразни неадекватността ти-та това е....
А иначе-пиши си, пиши....И аз щях да го правя, но клиентите не плащат за празнодумство по форуми , а за конкретно свършена работа....И то-ДОБРЕ свършена работа...
Пак се подписвам-вес едно дали някой ще ме псуе или не
ИСКРА ОНЦОВА-адвокат
Хайде, представи се, давай! Няма лошо да знам откъде ти идва толкова много свободно време в излишък да графоманстваш....И КОЙ, дявол го взел, ти го плаща...Не че ми пука, но...нали сме професионалисти.....
Клиенти, казваш??? Не си спомням да съм си набирала оттук клиенти....Доста е унизително.....и непрофесионално.....Както и даването на съвети на кило.....Без значение от конкретният казус и спецификата на проблема...
Извинявай, ако съм нагла, но питам за пореден път: КАКВО И КЪДЕ работиш?
"Пенкилер" юрист ли си? Коя е ТВОЯТА сфера на дейност?
"Юрист"-какво?!? "Консулт" (?!)-къде?!? Всъщност,работното ти време минава в този форум ли? Не бе, не съм любопитна, но "компетентното" ти мнение е по всяка втора тема...та питам....В коя сфера най-те бива?
Нека не звучи като заяждане, но от доста време ме дразни неадекватността ти-та това е....
А иначе-пиши си, пиши....И аз щях да го правя, но клиентите не плащат за празнодумство по форуми , а за конкретно свършена работа....И то-ДОБРЕ свършена работа...
Пак се подписвам-вес едно дали някой ще ме псуе или не
ИСКРА ОНЦОВА-адвокат
- lara
- Младши потребител
Към защитника на Лара
Чудесните дами не си позволяват подобен език.
Професионализма и няма как да го разберем от участията и до тук.
Била с чувство за хумор ,но явно демонстрира лошо настроение или неудовлетвореност.
Надявам се да греша /но е малко вероятно/,очаквам опровержение!/разбирай доказване/
И нещо лично .Какви са корените на фамилното и име ?/ако е възможно разбира се/
Чудесните дами не си позволяват подобен език.
Професионализма и няма как да го разберем от участията и до тук.
Била с чувство за хумор ,но явно демонстрира лошо настроение или неудовлетвореност.
Надявам се да греша /но е малко вероятно/,очаквам опровержение!/разбирай доказване/
И нещо лично .Какви са корените на фамилното и име ?/ако е възможно разбира се/
- ......
???No comment at all !!!!
- lara
- Младши потребител
Изглежда колежката Донна, е трън в очите Ви, поради факта, че познанията и са малко в повече от вашите празни словоизлияния, лишени от всякаква правна мисъл и идея.
- MONTESKIO!
39 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|