начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

търся съвет а не само членове и алинеи от закони

Казуси за недвижими имоти

търся съвет а не само членове и алинеи от закони

Мнениеот недоволния » 30 Апр 2004, 11:22

по темата "как да започна да строя когато съседите обжалват регулацията" се получиха няколко мнения, но така и не получих конкретен съвет. Ако някой се чуства компетентен нека само да подметне за решението на проблема, като начало за понататъшни взаимоотношения на друга основа. Имота е в София, така че нека юристите да са местни за по лесни контакти.
Моля да бъда извинен, ако съм засегнал някого.
недоволния

Re: търся съвет а не само членове и алинеи от закони

Мнениеот taniaa » 02 Май 2004, 01:06

Написах ти мнение в темата..и е абсолютно сериозно....не търси вратични.... НЯМА ТАКИВА ПО ЗАКОНОВ НАЧИН ..... и последствията при нетърпение от твоя страна ще бъдат много сериозни..... личен опит - горчив..... От 8 години по неволя се занимавам точно с такъв проблем....и не ти пиша само това дето е по закон...не съм юрист, друга професия имам, но в тази материя съм се задълбала да си защитавам правата..... за да не ти дам координатите на такива нетърпеливи като теб.... да ти кажат как те понасят забугите сега..... как строежа е запечатан 2-ра година със заповед на ДНСК и как се руши......
taniaa

Мнениеот Judje Dred » 02 Май 2004, 19:09

Ха такааа !
Доживяхме и неюристи да дават мнение в този форум...А за господина ще кажа следното: без пари - толкоз !
Judje Dred

Мнениеот Жаклин » 03 Май 2004, 08:33

Това хората сте странно нещо, първо мислите, че сме ви длъжни, не не сме! Тук е форум на доброволчески начала и ако някой желае отговаря. Второ, типично българският манталитет, аз нали съм голям дявол ще го надхитря адвоката бе, ще подпитвам тук и там, ще си напиша договора пък за какво ми е адвокат! И хоп, след година рев и сълзи пред адвоката, че видите ли колко е несправедлив света! Не, света си е справедлив, просто дяволъка струва скъпо и който плаща зле, плаща два пъти! Всички българи са юристи, счетоводителите са водеща фигура, после работодателят се сърди защо паднало в съда уволнението, ми как няма да падне като счети уволнява, а?
Айде вместо да овикваш форума, прежали 50 лв. и отиди при колега специалист да ти даде отговор и решение в каква посока да тръгнеш!
Жаклин

Мнениеот 4о4о » 03 Май 2004, 08:36

Правилно колеги.........."И мама на тате без пари -не дава!"
4о4о

Мнениеот не много тъп » 03 Май 2004, 09:05

И аз искам мацка - а не само тарифа,ама........
не много тъп

Мнениеот boba » 03 Май 2004, 12:35

Отговор на Вашия въпрос, който е точен и ясен - НЕ МОЖЕТЕ.
boba

Мнениеот taniaa » 03 Май 2004, 13:14

Има адвокати и 'адвокати'. Моите договори ги писаха адвокати и уж писаха в моя полза а излезе че адвоката на фирмата и моят адвокат са се 'договаряли'..... Няма да коментирам повече. Искам да съобщя на Judje Dred , че може да ми завиди на познанията, които имам / това го казват и адвокатите ми, които ми водят делата и не са кои да е като специалисти/ .... също искам да му кажа, че НЯМА ЗАКОНЕН НАЧИН ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА..... Освен ако не си предлага услугите да друг начин за реашване..... . Едно е да имаш диплома за юрист, а друго е да си добър юрист или адвокат...... Много мои колеги имат дипломи за икономисти, но не знаят елементарни неща.....
taniaa

Мнениеот недоволния » 12 Май 2004, 12:14

благодаря на всички за участието, но първо не търся вратички и не искам да спестя адвокатси хонорар. Второ - ако някой има идея и ме заинтересува може да осъществим и друг контакт и съответно да поеме сучая срещу възнаграждение. Специално благодаря на неюристите за мнението.
недоволния

Назад към Имотни казуси