начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Майка ми е с кредит. Последствия...

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Майка ми е с кредит. Последствия...

Мнениеот wast75 » 25 Дек 2018, 01:19

Здравейте,
това ще ми е първата тема във форума, надявам се да съм уцелил раздела.
Става въпрос за майка ми. Тази жена прави простотия след простотия и започва да ме плаши.
Има кредит за апартамент, има бяла карта, в която вече няма нищо, има пералня и диван на изплащане.
Усещам, че нещата все, някога ще отидат на зле. Лесно я манипулират хората.
Не искам аз да плащам за грешките й. Възможно ли е след време при необслужване на горе споменатите неща, аз и сестра ми да трябва да плащаме?
Не искам нито апартамента, нито нищо. Целта е да не ме погнат мен при евентуален нейн неуспех.
wast75
Нов потребител

Re: Майка ми е с кредит. Последствия...

Мнениеот tochotocho » 25 Дек 2018, 11:46

Ако вие и сестра ви не сте гаранти ,по кредита ,няма да ви гонят при просрочие и неплащане. След смърта на майка ви, сте наследници по закон. Имате право да наследите права и задължения. Можете и да се откажете писмено и по съответния ред от наследство. И тогава няма да ви гонят! Повече подробности при ад.....!
tochotocho
Потребител

Re: Майка ми е с кредит. Последствия...

Мнениеот wast75 » 26 Дек 2018, 13:04

Благодаря за отговора.
Значи всичко е наред. Бях решил да се отказвам от нея.
wast75
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ