- Дата и час: 18 Дек 2024, 22:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Петък, 13-ти
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Петък, 13-ти
Че какво му е фатално на петъка!? Нали е петък последният работен ден от седмицата... :)
- Отговор
Фатално - едва ли. Последен работен ден действително на седмицата. Но определено днес не ми се работи. Процесуален рахатлък цари днес....:)))
- pitona
- Младши потребител
Хей, денят съвсем не е приключил! :) Колко още работа може да се свърши! Стига работодател да нямаш! Че, казват, "ден на майстора" било, та поверието сред работещите по трудови правоотношения е, че ако се "преработиш" в петъка точно, лошо мислиш на шефа си! :)
А за фаталността имах предвид, че ако в съзнанието си приемеш или по-скоро ако си създадеш тпредстава, че фатален ще е този ден, може би наистина такъв ще бъде! :)
А за фаталността имах предвид, че ако в съзнанието си приемеш или по-скоро ако си създадеш тпредстава, че фатален ще е този ден, може би наистина такъв ще бъде! :)
- Ваня Александрова
Какъв смисъл влагате във "фаталисти"??? А може би въпросът е вид предизвикателство към колегите?
- marianchica
Нищо му няма на деня! Само да беше по-слънчево и топло времето... Ми то от една седмица се е скапало!
- valq
Предизвикателство? Не. По-скоро желание за приятно споделени моменти в "разговор" с колеги. А фаталист, считам, е човек, решил да предизвика собствената си съдба, подсъзнателно очаквайки непредвидени случки, сблъсъци, трудни мигове... И всичко това, само за да изпита собствените си способности да побеждава. Това мисля днес...
- Ваня Александрова
ако не намеря в интернет публи\ния регистър на фирмите регистрирани в софииски градски съд и аз ще сам фаталист , може ли да помогнете с интернет адрес .....
- любо георгиев
няма да ги намериш
- nikilex
- Потребител
Какво си му е на петъка, само дето датата този път е 13-ти, но за това пък си имам котка, която първа сутрин ми минава пътя и пак ми е добре. /Е, може би защото котаракът ми е оранжев на раета и затова ми е добре/. :)
- shveda
- Потребител
Страхотен ден е този петък 13-ти, с най - добър финансов резултат от седмицата!
- Яна
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|