начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!

Мнениеот Ралица » 29 Апр 2005, 12:48

Енигма, Енигма, ще дойдеш и ти на моето....
Ралица

Мнениеот Ралица » 29 Апр 2005, 12:50

А ти какво предлагаш, мари, Марианчице, за бъдещето на България?
Ралица

Re: ЧЕСТИТО ЗАВРЪЩАНЕ!ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО В ЕВРОПА!

Мнениеот Ралица » 29 Апр 2005, 12:59

Абе вие тука всичките сте болни пичове.... С тоя скептицизъм далече няма да стигне държавата ни....
Ралица

Мнениеот syn4oto » 29 Апр 2005, 13:12

Да точно така е!
syn4oto

Мнениеот 789 » 29 Апр 2005, 13:20

по скоро реализъм, за какво сме им, ако не за сметище на ядрените им реактори, за военни бази и евтина работна ръка, с две думи бели роби. наивна сте , ако мислите , че ще сме равни с тях, все ще ни намерят цаката.
789

Мнениеот Ралица » 29 Апр 2005, 13:31

Ооох, я моля ви се, с повече самочувствие......
Ралица

Мнениеот 789 » 29 Апр 2005, 13:37

въпросът не в самочувствието, а до това на каква плоскост всъщност са отношенията ни с европейския съюз. и на мен ми се иска всичко да е розово и да хвърча в облаците, но реалността е друга. равноправни ли сме, защо ни принуждават да си затворим АЕЦ, за да може Франция, която има силно лоби, чрез АЕЦ "Черна гора ", да продава ток на държави , на които до скоро продавахме ние. дори не можем да се сравняваме с Чехия и Полша, просто защото тях ги третираха по- друг начин.
789

Мнениеот puh166 » 29 Апр 2005, 14:10

ЧЕСТИТО.
puh166
Нов потребител

Мнениеот bateto » 29 Апр 2005, 14:30

Ама и твоя мозък е здраво промит......ако въобще има подобно вещество в черепната кутия!
bateto

Мнениеот enigma » 29 Апр 2005, 14:55

Аз отдавна съм на твоето, но няма смисъл да се коментира. Това вече е необратим процес. Остава да си седнем на петобуквията и да извлечем ползите от него, като тушираме недостатъците. Останалото е "много приказки на пазара"!
enigma

Мнениеот enigma » 29 Апр 2005, 15:04

А това за работната ръка!!!

Хайде мислете трезво - около 2 000 000 трудоспособни на фона на огромния ЕС - май населението му е към 280 000 000 в момента. Това е напълно несериозно твърдение.

Ядрени отпадъци. Това без коментар.

Истината е необходимостта от буфер срещу Азия и Русия. Нищо друго. Географско местоположение - което винаги е било проклятието и късмета ни. Бжежински май го беше формулирал като "непотопяем самолетоносач по средата на Балканите" плюс транспортните връзки и границите на изток. Това е.

И слава богу ни дава този път шанс да скъсаме веднъж завинаги с азиатския империализъм от всякакъв вид и да се присъединим към цивилизования свят. Останалото си зависи само и единствено от нас!
enigma

Мнениеот marianchica » 29 Апр 2005, 15:19

Предлагам българите да вземат решение за бъдещето си, а не шепа гъзоблизци и чуждопоклонници да вземат поредното грешно решение за държавата, за която искаме да я смятаме за родина. Може да звучи високопарно, но това е моето мнение. Ралица, защо не се замислиш това, което вече се отчита официално - всяка държава, която е влязла в ЕС, плаща много скъпо - високи цени, увеличение на безработицата, големи вноски за участието в ЕС, и други ще вземат важните решения за цялата нация. Може би понятието суверенитет трябва да го махнем от речниците. То вече няма да ни трябва. Не ни е необходим и огромния чиновнически апарат, нито Конституцията. Ще ни интерисува само европейската. Нашите депутати ще са 18 - и ще е чудо ако останалите над 700 разберат, че те същуствуват, като ли да участват във вземането на решения. А квотите за производство, които ще доубият нашето родното производство? А замисляла ли си се защо от години българското образование е последна грижа на т.н. управляващи? Защо следват чужда воля - да се унищожи нашето добро образование! Простите хора лесно се управляват. И ще бъдат добри слуги на западняците! Честита Европа!Кажи от т.н. чужди инвеститори- вода, ток, телефон - всичко поскъпва! Това е светлото бъдеще! УРА!!!
marianchica

Мнениеот Moron » 29 Апр 2005, 21:01

Енигма, точно тук не дооценяш политиката на Европа към т.нар.Евразия. Мисля че грешиш. От този аспект разглеждай присъствието на Европа в този регион, кокетирането на Европа с Индия/ със СТО в глобален план/. Ако тя се откаже от този регион мисля, че с ЕС е свършено. А на Ралица определено и липсва реализъм. В най близък план за нас стоят въпросите с премане на Конституцията., т. е нашето лобиране във Франция. Дано изхода на референдума там не усори процеса на прекрояване. Абсолютно лично мнение.
Moron

Мнениеот ahini » 29 Апр 2005, 22:21

Честито на едни, сърдито на други. Ч написа:

> ХА-ХА!
ahini
Нов потребител

Мнениеот stavrev » 30 Апр 2005, 12:42

Слава Богу!!!Има все още българи,на които мозъците не им са промити от посткомунистическата пропаганда!
stavrev
Потребител

Мнениеот stavrev » 30 Апр 2005, 13:04

Разбира се.Да не забрявяме,че ЕС започна преговори и с Турция.Това означава, че те въобще не искат да се ограничат само с християнския свят. А самото влизане на Турция в ЕС означава край на България.
Е,Енигма,как си мислиш на някой от европейчетата/доколко въбоще са европейци щом преговарят с Турция е друг въпрос/ще им мигне ли окото за България? Веднага ще я джиросат ,на който им е изгодно.

Всъщност,най-големият проблем е че влизането ни в ЕС не се прави от българи, съответно дори и наистина да имаме нужда от това, то не е направено както трябва и може да се окаже вредно за България. А пък дори и на тероия да не е вредно,с подобни мижитурки и НЕбългари в управлението ние абсолютно нищо няма да сечелим .

Така че скъпа празнословна и лозунгообичаща Ралица, гледай като влезем в ЕС да не се главозамайваш,че така изневиделица си станала европейка, ами трябва да работиш за националните интереси,т.е. твоите лични интереси.Ако си българка, разбира се.
stavrev
Потребител

Мнениеот мина » 30 Апр 2005, 13:59

Допадат ми вашите мнения,всеки е прав по своему,а всички в едно - трудно ще станем европейци ,докато съществува тази невежа и корумпирана прослойка,наречена ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ.За мен тя е символ на
некомпетентност,тромавост,корупция ,беззаконие и какво ли още не...Същите са и политиците - нашите мили ,родни / уж народоизбранници./С такива управници трудно ще подредим държавата си,така че да заприлича на европейска....
Ако зависеше от мен "дереджето" на този изстрадал народ, първо:
-въвеждам Крумовите закони
- Народното Събране не повече от 60 души -само експерти ,избрани мажоритарно
-в управленческите структури -само млади хора до 40 год

- с мафията няма да мога да се справя, но нея оставам на .... вас!!!!!!

Млади хора ВИЕ сте на ХОД!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз вече съм над 50-те........
мина

Мнениеот мина » 30 Апр 2005, 13:59

БЪЛГАРИН=ЕВРОПЕЕЦ написа:

> Затлъстяване...
> ХАХАХА
> Гуспойце, а виждала ли си германците и янкистанците /жителите
> на САЩ, щото не са жители на континентите Америка/ на какво
> приличат.
мина

Мнениеот enigma » 30 Апр 2005, 16:08

Едно е бизнес и политически отношения, друго е външна физическа граница. Едното няма общо с другото. Нека все пак да напривим разграничението. Ролята на БГ ще е на филтър за Евразия - чисто физически, какъвто беше Унгария например, и на плацдарм за бизнес експанзия.
enigma

Мнениеот enigma » 30 Апр 2005, 16:12

Хайде сега пък Турция - с тези условия, които и поставиха просто не е реалистистично да се мисли, че това са сериозни преговори. А само като си представиш, че присъединяването й ще се решава чрез референдум във Франция например и може пряко да се направи извода, че това е политическо кокетиране. С каква цел - не знам, не съм висш политик на ЕС. Може само да се предполага, че действа Бисмарковия принцип.
enigma

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии