начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

имот, изнисан на ПП много пъти във времето от един ЧСИ

имот, изнисан на ПП много пъти във времето от един ЧСИ

Мнениеот bbozhanov » 13 Юли 2015, 10:43

Здравейте,

Участвам в различни търгове, но попадам на такъв със съмнителна история и ЧСИ. Реших да попитам за публичното мнение, надявайки се да получа (макар и неаргументиран заради етикета) съвет.
1. Книжата по делото представляват 2 листа, в които няма нищо по-различно от това, което е написано в обявлението. Поисках на (п)ЧСИ информация за ипотеки и други - не ми предоставиха от кантората им.
2. Разтърсих се в Интернет за ЧСИ и прочетох за разни схеми с Енерго-Про свързани с неговото име.
3. Прегледах архива на сайта на Камарата на ЧСИ и открих апартамента многобройно изнисан от същия ЧСИ Мариян Петков на продан за различни суми: ЛИНК ТУК, апараментът на Михаил Буботинов.
Купувал съм си имот от много добросъвестен ЧСИ и конкретно от неговия помощник (по това време kalahan2008). Адски съм доволен, видял съм kalahan2008 и знам за него и историята му. Сега бих го наел да ме консултира (ако предлага подобни услуги, разбира се), но нямам контакт с него. Затова и търся помощ във форума, а ако пък случайно въпросният човек, на когото единствено мога да се доверя, чете - моля да се свърже с мен в случай, че има интерес.
Благодаря предварително на включилите се!
bbozhanov
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство