начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Моля за помощ! Измамиха ме

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Моля за помощ! Измамиха ме

Мнениеот neutralen » 03 Окт 2014, 23:05

Всички които пишат във форума са "форумни чавки", разбира се с изключение на този юзър, който ги квалифицира като такива.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Окт 2014, 23:11

:mrgreen: Една "форумна чавка" ми прошепна на ухо, че тая твърдяна измама няма никакъв шанс още на етап предварителна проверка.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 03 Окт 2014, 23:15

Неутрално, хайде да не ме занимаваш, било то и косвено, с комплексите си, става ли? Бях достатъчно добра преди време изрично да се обърна към теб с молба да не се отразяваме взаимно, ако ти е трудно - дишай дълбоко и продължавай да опитваш.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 03 Окт 2014, 23:20

Е, не го вземай толкова на сериозно. Нищо не съм писал против теб. Някой написал, че сме "форумни чавки", и аз написах, че е така с изключение на юзъра, който ни определя като такива.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Окт 2014, 23:27

prostochovek написа:Ами сигурно съм луд, че ще се занимавам с някаква си ей така за спорта и щото си нямам друга работа?! Полицията ако иска, да си свали телефонния разговор с нея, нали всички данни се пазят. Някой се прави на интересен с титличката си, а не се погледне просто колко е прост...

А Вие защо си мислите, че полицията си няма друга работа, че ще тръгне да се занимава със сваляне на личните Ви разговори и прослушването им, ако няма друга основателна причина да се занимава с този случай? И въобще много ми е интересно пред кого и какво ще можете да докажете относно твърдяната от Вас измама. :roll:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот prostochovek » 03 Окт 2014, 23:33

Чудно с какво се занимава и е толкова заета. Дали намира крадците на велосипеди, когато последните са заснети с камера, дали намира телефонните измамници, след като уж трябваше всички предплатени карти да се регистрират, за да нямало измами, дали нещо друго по-съществено върши... какво всъщност върши тази институция, освен да е на хранилка към тия, срещу които искам да пусна жалба?! И що да сваля разговорите, като те доказват, че среща е имало, каква е сумата и че гузната пеперудка после се крие, щото е откраднала нещо, не за друго. Дали и дете не би навързало фактите?! Само на безпристрасния съд винаги нещо му пречи да го направи.
prostochovek
Младши потребител

Мнениеот kpts_ » 04 Окт 2014, 00:03

Напиши, подай жалбата и ще разбереш с какво се занимава полицията!
Обективно погледнато-ще има трудности с доказателствата.
kpts_
Потребител

Мнениеот doc03 » 04 Окт 2014, 00:07

prostochovek написа:Ами сигурно съм луд, че ще се занимавам с някаква си ей така за спорта и щото си нямам друга работа?! Полицията ако иска, да си свали телефонния разговор с нея, нали всички данни се пазят. Някой се прави на интересен с титличката си, а не се погледне просто колко е прост...

Как се сваля телефонен разговор? Наистина питам, и ще почерпя, ако ми кажеш!
И си мислиш, че ще минеш с тези шмекерии?
Каква ти е целта? Да я шантажираш, че де ти д*ха без пари ли? М?

prostochovek написа: ... става въпрос за 200лв., които и дадох уж да дадяла на шофьора си, който уж случайно не можа да намери адреса, беше паркирал на 200м от вкъщи и тя дойде пеша. Същата така и не се върна повече....

Ми ... дал си й 200 лева, дала ги е на шофьора си ... Къде е измамата?
И ми е интересно ... щом хонорарът на шофьора е 200, нейният какъв ли ще да е? Е, може да й е златна, ама ти така и няма да разбереш, дори и това ...

prostochovek написа:Чудно с какво се занимава и е толкова заета. Дали намира крадците на велосипеди, когато последните са заснети с камера, дали намира телефонните измамници, след като уж трябваше всички предплатени карти да се регистрират, за да нямало измами...

Да, намира ги. И? Какво след това? И още много неща ще има да се чудиш ...

Да, срещата се е състояла. Да, обслужила те е. Да, взела ти е 200 лева. Да, крие се, защото си извратен (например). И? Защо разказът ти да е истина, защото ти си казал? А ти защо преби момичето, м? Що не ми върнеш на мен едни 200 лева, дето еди кога си, точно пред къщата ти, ми изпаднаха от джоба, а ти ги взе и се скри?
Хайде, дис-тарикат, ще ми отговориш ли?

Що не отидеш, да я намериш, въпросната, и да си искаш тия 200 кинта, а ако предпочита - може и да си ги изработи ... да речем, 20 курса по 10 кинта да ти направи, м?
Ааааа, да, не можеш, да ... то за това трябват топки...
Е, като няма топки - полицията...
Скочих лошо на един от тия, и той ме наби - полицията ... Правя се на тарикат с "ML"-а, дето тате ми го купи, ама едни ми го вземаха ... - полицията .... Водя в къщи к*рви, и се тежкарея с кичовете си, ама ми ошушкаха апартаментчето ... - полицията ... Спирам като селянин на пътеката, та жените с бебетата да не могат да минават, че да ми се вижда бавареца ... ама ми го надраха ... - полицията ...
Да продължавам ли да изреждам, с какво се занимава и с какво е толкова "заета" полицията? М?

Следващият път, просто извикай полиция, ама предварително, докато чакаш дамата. Ако не друго, поне можеш да им покажеш как се свети ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот prostochovek » 04 Окт 2014, 00:19

Твърде си клиширан, за да ти отговарям. Тва комплексите са яката работа. Лекувай се, ходещо клише. Само като види човек кой ти е идол и заболяването става ясно...
Най-лесното след случката е с няколко човека пак да ги викнем на друго място и да им теглим един хубав, здрав бой до омекване на кратуните, докато не си платят откраднатото, но това е в твой стил, топковецо. Реших, че тва е правен форум, а то поредния пиадестал за изява на комплексари.
prostochovek
Младши потребител

Мнениеот gkamenov » 04 Окт 2014, 00:37

надявам се,че няколкото часа "компания" ще ги помните цял живот ! нищо не би могло да се направи,наистина.Не са Ви отнети на сила тези 200 лв.в крайна сметка.Ако сте в София препоръчвам Ви чешмичката на Княжево,водата е приятна за пиене и полезна.
gkamenov
Потребител

Мнениеот prostochovek » 04 Окт 2014, 00:49

gkamenov написа:надявам се,че няколкото часа "компания" ще ги помните цял живот ! нищо не би могло да се направи,наистина.Не са Ви отнети на сила тези 200 лв.в крайна сметка.Ако сте в София препоръчвам Ви чешмичката на Княжево,водата е приятна за пиене и полезна.

Не, не е насила, а чрез измама. Обещание за услуга, изискване за предплата и услуга... *уй
prostochovek
Младши потребител

Мнениеот neutralen » 04 Окт 2014, 01:02

Човеко, ти за пръв път участваш в този форум и понеже почнаха всички да те нападат и ти да им се връзваш и да им отговаряш, ще се стигне до намесата на модератора, банер и заключване на темата. За това, хайде да приключим с по едно последно изречение, мое и твое.
Ще цитирам думите на един друг участник в една друга тема:
"Когато на въпроса ти отговаря адвокат, забравяш какво си го питал" :D
neutralen
Активен потребител

Мнениеот fbr65 » 04 Окт 2014, 08:04

Я пий една студена вода, а ако искаш да не те боли гърло, дай още двеста, със сигурно ще се намери на кого, да И теглят един ..... абе ще измислят какво, ииии пито-платено. Парите ги включваш в графа акъл-парасъ, и оттук нататък да си знаеш, щото и в рекламите казват, че ти връщат парите, като не ти хареса стоката, ама я се опитай, ще видиш как става.
fbr65
Потребител

Мнениеот ivanov_p » 04 Окт 2014, 10:35

Пускай в полицията. Най-малкото ще имат несъпоставими спрямо твоите неприятности.
Няма престъпление, извършено от двама или повече, което да не може да се докаже. Има ли мобилен телефон и сам да си пак ще те хванат. Извършено ли е в голям град и да нямаш мобилен, вървиш. Случката е снимана от поне 5 камери, а по мобилните може да се проследи дори с кои хора от полицията работят. Никой не трябва да вади разговори, достатъчно е да се проследи мрежата и да се доведат на разпит поне двама.
Иначе има десетки такива случая с присъди. Врътката беше много популярна преди време, в дните когато пенсионерите взимаха пенсии. Такива се гонят и от полицията и от сводниците, защото вредят на бизнеса, като те излъже някоя мошеничка, няма да се сетиш да отидеш при почтено момиче в специализирано заведение.
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот Melly » 04 Окт 2014, 11:00

Някой пак се олива в "чесане на клавиатурата".
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот ilian_todorov » 05 Окт 2014, 15:13

prostochovek написа:Не е майтап. Изгорях с 200лв от случката и никак не ми е забавно. На тая въобще не и пука, че ще подам жалба в полицията, каза да правя, каквото искам. Явно имат протекции там сводниците и, те винаги имат и явно работи със софийски сводници, щото каза, че била отскоро тук. Защо да я търсят по отпечатъци, като и сега има обява на друго момиче с един от нейните номера в сайта с нейната обява от снощи. Вероятно и нейната обява е там, просто съм изнервен и не ми се търси. Е вярно, номерата може да са със сим карти на чуждо име, но те си снаят сводниците в полицията и като им дам снимки на обявата, могат да поискат ай пи адреса, от който е публикувана обявата на сайта и да ги намерят. Въпросът е, че не ми се иска после да идват призовки у дома за свидетел по досъдебното производство. Неженен съм, но имам други роднини и не искам тях да безпокоя с това. И честно казано не вярвам, че ще си върна сумата, най-много да почнат да ми звънят сводниците и да заплашват.
А ме измамиха, щото съм доверчив. От къде да знам, че тая ще офейка и няма да се върне?! Смятах, до снощи, че имат поне малко страх да не ги намерят после и да им се случи нещо, ако направят така. Явно нямат страх от нищо - нито че, може да ги викнат другаде и да изядат боя, нито от полиция и съд.

Нищо не й пречи да си заработи парите, така че и двамата да сте доволни. Разберете се. Аз ако съм ще я накарам да чисти в къщи след купон цяла нощ. :D
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот prostochovek » 06 Окт 2014, 19:19

Тя не вдига телефона, ти искаш да се разбера с нея...
prostochovek
Младши потребител

Мнениеот doc03 » 06 Окт 2014, 20:19

prostochovek написа:Тя не вдига телефона, ти искаш да се разбера с нея...

Не разбирам к-во плачеш, к-ви телефони? Иди я хвани за гушата, да ти връща парите.
Баси как се изроди нацията, не е истина просто! Като знам за 500 лева гейовете как се бият, просто се чудя към питащия с какъв род да се обръщам ... госпойце? ... може би ...

П.П.
ilian_todorov написа: ... ще я накарам да чисти в къщи след купон цяла нощ. :D

Ахааааа ... скрита лимонка си тиииииии :-) :D :P
http://www.shoping-bg.com/userfiles/pro ... t_5771.jpg
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот votpuska » 04 Дек 2014, 23:45

prostochovek написа:Само като види човек кой ти е идол и заболяването става ясно...

Хахахахахаааааа най-накрая се намери кой да му го каже :mrgreen: :mrgreen:
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Мнениеот votpuska » 04 Дек 2014, 23:48

doc03 написа: Като знам за 500 лева гейовете как се бият

хохохохо ти затова ли си бил толкова агресивен бе, ей, палавник :lol: :lol: :lol: :lol: Е най-накрая си призна от самото начало те подозирах. :twisted: След като изпълзя на светло сега ще дишаш по-спокойно сигорен съм ;)
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Наказателно право