Подскажете от къде да се готвим по Наказателно право и процес? Чинова достатъчна ли е?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
chandra написа:svettoslav, закачай се ти... като станеш младши ще имаш да ме глееееедашколкото искаш... в зала!
tralala123 написа:Здравейте, някой от подалите днес документи да каже до кой номер са стигнали кандидатите. Срокът за подаване е до 21.02 ли е?
chandra написа:svettoslav, а значи ще се видим на този за окръжни
на друг не мисля да се явявам...
bruck написа:tralala123 написа:Здравейте, някой от подалите днес документи да каже до кой номер са стигнали кандидатите. Срокът за подаване е до 21.02 ли е?
Аз подадох днес, 20.02, около 10:00 часа, а след мен имаше голяма опашка. Съвсем близо съм до номер 900. Мисля, че типично българската черта, която явно е присъща и на мен, отново се прояви - всичко в последния момент.
shany83 написа:Явно има скрита символика в цветовете, искат да ни кажат нещо с тези цветове....
За зеленият цвят казват, че развива качества като издръжливост(да ходиш всяка година на конкурс), толерантност(към другите участници и комисията) и удовлетвореност(независимо от личните резултати и предрешеността на някои неща...).
За белият цвят казват, че символизира вътрешната светлина в душата на човек(вътрешното убеждение на съдията...ако станем някога), но и свещената тайна(...дали нещата са толкова прозрачни или пък не.....)
И аз се отплеснах.....колеги тази година няма ли да обсъждаме въпроси, казуси...нещо по същество....
datajumanji написа:Няма значение колко са се записали. Още ли не го осъзнавате?
tiesto написа:datajumanji написа:Няма значение колко са се записали. Още ли не го осъзнавате?
Няма значение, важното е, че ти си един от записалите се! Нали?
datajumanji написа:tiesto написа:datajumanji написа:Няма значение колко са се записали. Още ли не го осъзнавате?
Няма значение, важното е, че ти си един от записалите се! Нали?
Да бе, да, ще стане...
хахахахаха
Вече се осъзнах.
Запомни какво съм ти казал, та когато след няколко седмици почнеш да ревеш из форума, да не се налага да повтарям.
Особено пък за окръжните съдилища и прокуратури.
Този бил роднина на онзи, пък аз знаех ама те ме прецакаха, как може, до кога така и прочие...
Стига с тия детски мечти...
Наивници кололкото щеш...ама иначе ще измрем от глад!
tiesto написа:Излагаш се...
|
|
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 29 госта