- Дата и час: 18 Дек 2024, 19:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Всичко хубаво...ама защо не работи чат сървърът...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
- HubGoblin
Re: Всичко хубаво...ама защо не работи чат сървърът...
Верно не работи!
- kafeto
- Потребител
Уведоми нашите любими администратори, ако искаш!
- kafeto
- Потребител
ми...те пък ако не знаят, че не работи....
Малко като в оня виц, дето един отива на врачка, звъни на вратата и от вътре се чува женски глас "Кой ееее?" и нашият човек отвън си промърморва "...... врачката..."
Малко като в оня виц, дето един отива на врачка, звъни на вратата и от вътре се чува женски глас "Кой ееее?" и нашият човек отвън си промърморва "...... врачката..."
- HubGoblin
:))) прав си.........но като стана въпрос за чата, да си дойдем на думата - защо напоследък повече от 2-3 човека не се събират и никакви дискусии не стават.......а би било много готино!
- kafeto
- Потребител
........ми какво да ти кажа.........влизам - гледам, че има 2-ма човека - опитвам се да завържа разговор - но те или си говорят на лична и не виждат какво им пиша, или са си minimize-нали чата и фиктивно си висят в него - стоя пет минути и излизам! ТЪПА РАБОТА!!!
- kafeto
- Потребител
абсолютно съм съгласна с теб ...
и аз не харесвам това ...
[%sig%]
и аз не харесвам това ...
[%sig%]
- MrPumkin
Вчера за първи път влязох в чата на лекс и на мен ми направи впечатление, че разговор не става! Затова пък чат-а тук е доста по-ефективен! Може би защото всеки отговаря, когато има време!
- _ozverela_
Междудругото, колеги, чатът току що проработи!!!
- kafeto
- Потребител
Re: Всичко хубаво...защо някои ми ползва NICK-a
Abe HubGoblin q se predstavi,shtoto mai sme dvama s tova ime
- HubGoblin
Re: Всичко хубаво...защо някои ми ползва NICK-a
Здрасти, Hub-оригинал, не зная кой е този, който ти ползува името, но и теб не те виждам в чата. Какво става? Колкото пъти вляза, все съм сама.
- More-La
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|