начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Връщане на старото полжение с Месинджъра

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Връщане на старото полжение с Месинджъра

Мнениеот Бичето » 29 Юли 2004, 09:05

Имам инсталиран Яху-Месинджър с администраторски достъп за инсталиране и деинсталиране с админ. парола, която естествено не я знам.
Вчера ми излезе надпис, искам ли да си даунлоудна нова версия на месинджъра и аз се полакомих, но не ми се даунлоудна защото искаше паролата (която аз нямам) за да приключи процеса докрай.
Сега положението е ни риба, ни рак - новата версия не ми се даунлоудна, а старата не ще да тръгне и не знам как да стане това, колкото и да кликам върху иконата. Така че не могам да ползвам месинджъра...
Какво да правя, как да върна старото положение?!
Бичето

Re: Връщане на старото полжение с Месинджъра

Мнениеот Mb}|{bT » 29 Юли 2004, 09:16

Аз пък вчера си преинсталирах уиндоуса. Сложих Win2000 и след това му лепнах FlexType 3.2 и PC-то умря...
Ама май сме объркали форума...
Mb}|{bT

Мнениеот 444 » 29 Юли 2004, 12:45

ha ha ha..... golem maitap s vas..
444

Мнениеот Deyna » 30 Юли 2004, 12:00

Зарежете този Yahoo messanger и Microsoft messanger също създава проблеми, затова ползвайте например ICQ, нямате шанс, щом нямате парола за Yahoo - то ...
УСПЕХ!!!!!!!!!!!
Deyna

Назад към Общи дискусии