начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

2 години пробация по време на която провинение

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

2 години пробация по време на която провинение

Мнениеот jabcho » 17 Юли 2013, 17:52

Много се извинявам за моята тема но живо ме вълнува какво ще се случи . . . та да започнем с това че бях осъден на 2 години пробация 2 дена в седмоцата подпис и година и 3 месеца след което една необмислена детска постъпка направих със един приятел отворихме със правен ключ една кола и взехме от вътре радиото след което ни заловиха и направихме самопризнание полицаите казаха че ще гледат да мина само със глоба след 2 седмици някаде ме викнаха да си променя показанията да написхем че сме заварили колата със открехната врата за " смекчаване на вината " практически възможно ли е да се получи да получа наказание различно от затвор защото не съм такова момче по принцип и ще е много кофти ще съм много благодарен ако някои даде компетентно мнение и искрено се извинявам ако не съм във правилният форум :cry:
jabcho
Нов потребител

Re: 2 години пробация по време на която провинение

Мнениеот doc03 » 17 Юли 2013, 18:53

Абе ти, така както си с 2 години пробация :roll: си и нагъл, на всичкото отгоре ... Колко годишно "дете" си, че не си "такова" момче (по принцип) ?
Според мен си е чист РЦ по 195, ал.1, т.4, при това в съучастие, ама нещо милозливи са били полицаите, а и на прокуратурата напоследък хич не й се занимава с процъфтяващата ежедневна престъпност, та може и да му се размине на бялото ти д*пе да се сдобие с верни фенове ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот jabcho » 17 Юли 2013, 23:03

Да наистина е така много детска и необмислена постъпка просто бях със приятел и за да не излезе че съм страхливец и взех радиото . . . за което много се разкаивам :(
jabcho
Нов потребител

Мнениеот rts » 18 Юли 2013, 17:35

Жабчо, включи си личните съобщения.
rts
Активен потребител

Мнениеот jabcho » 18 Юли 2013, 17:46

Някой има ли различно мнение от това
jabcho
Нов потребител