начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

nelegalen softuer

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

nelegalen softuer

Мнениеот deizi01 » 09 Юли 2004, 14:12

kolegi interesuva me praviat li se ve4e proverki za nelegalen softuer .Koi to4no organ e upalnomo6ten da gi pravi I kakvi sa sankciite?
deizi01

Re: nelegalen softuer

Мнениеот berrista » 09 Юли 2004, 14:56

MIslq 4e s towa se zanimawa ikonomi4eska policiq. a dali se prawqt prowerki prawqt se- naposleduk ima6e edin na6umql slu4ai s konfiskuwaneto na komputerite ot internet club "Matricata"-posle im gi wurnaha-mai im lipswaha dokazatelstwa ili ne6to takowa...
berrista

Мнениеот e » 17 Юли 2004, 12:40

НСБОП има звено, правят проверки, заядат ли се, отиваш на съд. Говорила съм с тях, проверки се правят по фирми, кантори (по-малко), защото с този софтуер се изкарват пари и е редно да се плаща. В чстни домове не знам да има проверки, освен по сигнал. Затова има много безплатни програми, карайте с тях. И с linux (илиlnox, не знам как е).
e

Мнениеот godfather » 17 Юли 2004, 13:14

Abe karaite s piratski, nikoi ne moje da vleze v advokatska kantora
bez razre6enie na sadia. Pone az ne znam da ima takav slu4ai,
a vsi4ki kolegi niamat edna platena programa.
godfather

Мнениеот typa » 17 Юли 2004, 20:53

Браво на вас!...Хубави работи пишете, само ако има начин и мен да светнете как да се скрия от НСБОП няма да е лошо. Имам компютърна зала, съдраха ме от проверки точно за софтуера. Оказва се, че и вие изкарвате пари от него, само дето аз плащам и надплащам. Точно икономическа и НСБОП правят проверки. Не вкарвайте хората в беля, като ги успокоявате. Всички тук сте грамотни хора и съм убедена, че знаете за съществуващия "Закон за авторското право и сродните му права"/ извинете ако не е точно цитиран, но не съм на "ти" с правото/. Ако някой може да намери вратички в него, много моля да ми пише на е-майла. Благодаря!
typa

Мнениеот Гери » 18 Юли 2004, 09:37

За кантори съм изненадана :) нашите компютри са неприкосновени по закон!
Гери

Назад към Интелектуална собственост