- Дата и час: 18 Дек 2024, 23:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
LEXPARTY
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
37 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
LEXPARTY
Kolegi, dokato ne sme se razbiagali po moreto, predlagam da napravim porednoto zabavno i priatno Lexparty!:)
Tezi, koito redovno se zabavliavat s nas-znaiat kak e:)
Tezi, koito ne sa imali udovolstvieto-da zapoviadat!!!
Deniat e petak 2.07.2004
Miastoto: Primavera ( na popa)
Chas:19.30 chasa
Neka zapisvaneto da zapochne sega!;))))
Tezi, koito redovno se zabavliavat s nas-znaiat kak e:)
Tezi, koito ne sa imali udovolstvieto-da zapoviadat!!!
Deniat e petak 2.07.2004
Miastoto: Primavera ( na popa)
Chas:19.30 chasa
Neka zapisvaneto da zapochne sega!;))))
- viliana.pavlova
- Младши потребител
Re: LEXPARTY
Zaiko-baiko <t.e. az> iskam pozvolenie da se prisuedinq. Nadqvam se da ima dosta hora i v kraina smetka da se kaje, che sbirkata e minalata kakto si se polaga. NO!
Dano da ne e posledna, a posledna samo za do esenta naprimer :)
Zashtoto, Vili ima pravo, horata shte se razbqgat po moreto, a puk tam......e, znaete kak e - tanci-manci, glarusi-chaiki, IDILIQAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)
Pishete me - zaio-baio <veche sum II kurs - da se pohvalq - I kurs go minah! :D:D:D>
Dano da ne e posledna, a posledna samo za do esenta naprimer :)
Zashtoto, Vili ima pravo, horata shte se razbqgat po moreto, a puk tam......e, znaete kak e - tanci-manci, glarusi-chaiki, IDILIQAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)
Pishete me - zaio-baio <veche sum II kurs - da se pohvalq - I kurs go minah! :D:D:D>
- Lazar Petrov
Охо, значи, имаме вече един подбудител и един евентуален извършител, които се приготовлвяват да осъществят елементите на състава на КУПОНА от обективна и субективна страна. Но за да е съставомерно деянието, обаче, е необходимо съизвършителство; в противен случай съставът е непълен. Хайде, пишете и мен, пък после ще ми дадат най-много миналогодишната присъда, за която все още не съм реабилитиран. Т.е., налице е специален рецидив и множество престъпления. Присъдата ми беше "на Хаваите доживот без замяна при първоначален режим на изтърпяване на наказанието: заобиколен от жени".
- bgjurist
- Потребител
Айде да не прозвучи нескромно - но накъде без мен!!!! Тъй че - пишете един кот Бегемот, но задължително го пишете поне за двама!!!
P.S.
Въпросната Примавера има градина, която за съжаление е с ограничен обем - събира само 100 човека, тъй че само записалите се първи ще са на чист въздух ;)
Ваш провоковативен съизвершител в контекста на помагачеството, рецидивист второ поколение, заслужил майстор на спорта, спора и купонджийска опора - кот Бегемот
P.S.
Въпросната Примавера има градина, която за съжаление е с ограничен обем - събира само 100 човека, тъй че само записалите се първи ще са на чист въздух ;)
Ваш провоковативен съизвершител в контекста на помагачеството, рецидивист второ поколение, заслужил майстор на спорта, спора и купонджийска опора - кот Бегемот
- Begemot
bravo na vas, kolegi..zavijdam vi...ama az kato ne sym ot sofia, a i ne sym mnogo blizo..kak da doida..a jelanie ima:):) ami veselo izkarvane ot men!
- miss pravo
Miss pravo, koqto i da si ti, q me chui ;)
Vdigash se, otkudeto i da si <e, prezumiram, che ne si ot "Dark side of the moon" :)> i idvash i . po vuprosa.
Ima koli, ima avtobusi, ima vlakove - vdigash se i idvash. Shte e veselo, daje moje i da se osumne, a puk subota sutrin v Sofia e ama mnOOOOOOOOOOOOOgo spokoina :):):) i posle shte se vurnesh otkudeto i da si tam...
Aide, neka da se zapisvat oshte hora. Hora, ZAPISVAITE SEEEEEEEEEEEE!
Vdigash se, otkudeto i da si <e, prezumiram, che ne si ot "Dark side of the moon" :)> i idvash i . po vuprosa.
Ima koli, ima avtobusi, ima vlakove - vdigash se i idvash. Shte e veselo, daje moje i da se osumne, a puk subota sutrin v Sofia e ama mnOOOOOOOOOOOOOgo spokoina :):):) i posle shte se vurnesh otkudeto i da si tam...
Aide, neka da se zapisvat oshte hora. Hora, ZAPISVAITE SEEEEEEEEEEEE!
- Lazar Petrov
Досежно miss pravo
Колежке, ако не дойдете, има опасност с други колеги да осъществим признаците на състава на чл.142-НК от субективна и от обективна страна досежно личността Ви. Но имаме скрита защита - ще се позовем на обичайното право в далечното минало (кражба на мома), в случай че тя откаже приставането!
- bgjurist
- Потребител
Hm..........Hora, da ne bi veche da ste napusnali zadushnata Sofia?;)
Lipsva mi LARA!!!:)
Lipsva mi LARA!!!:)
- viliana.pavlova
- Младши потребител
М-д-а-а-а...Бях сигурна, че липсвам на някого.....Тайничко се надявах да е на някоя хубава жена :)))))) И както е видно, Вилиана не ме разочарова.....
ЗДРАВЕЙТЕ...ЛЕХ-ЪРИ.....
Радвам се, че най-сетне, отново ще има среща и ние с Бегемот ще можем да покажем най-новото, което сме усвоили на сухи тренировки (лъжа, лъжа, не ми вярвайте!)
Не сме тренирали, защото ни идва отвътре....
Апропо, нали щяхме да учредяваме едно спретнато клубче "sex-lex" ?!?! Искам да съм учредител.....Искам да ....Абе, ще ви кажа всичко, което искам, ама ако дойдете..вие знаете къде.....
kississssssss (това последното малко като змийско съскане го докарах, ама няма лошо-вие знаете, че не съм такава жена, пардон змия!)
ЗДРАВЕЙТЕ...ЛЕХ-ЪРИ.....
Радвам се, че най-сетне, отново ще има среща и ние с Бегемот ще можем да покажем най-новото, което сме усвоили на сухи тренировки (лъжа, лъжа, не ми вярвайте!)
Не сме тренирали, защото ни идва отвътре....
Апропо, нали щяхме да учредяваме едно спретнато клубче "sex-lex" ?!?! Искам да съм учредител.....Искам да ....Абе, ще ви кажа всичко, което искам, ама ако дойдете..вие знаете къде.....
kississssssss (това последното малко като змийско съскане го докарах, ама няма лошо-вие знаете, че не съм такава жена, пардон змия!)
- lara
- Младши потребител
Абе, сега като се прочетох, май че забравих да кажа на тези, които само четат, а не могат да се престрашат и да дойдат:
Много сме готини! Единствената опасност е, че срещата с нас щи ви остави нелечим спомен за цял живот! "Нелечим" в смисъл, че хич няма да искате да се лекувате от среща с нас! Е, не че няма лечение! Ще идвате по-често на сбирките и..ще сте си в хармонично здраве....
РЕМО????
ЗНАЙКО?????
ХЕБИГАЦУ?????
Къде изчезнахте, приятели?????
И що не се поразмърдате и да чукнете по някой клавиш в тази нишка, а????
То че е жега, жега е, ама а да не проваляме събитие от фундаментална важност, каквото е регулярното lexpdrty!!!
Да ви цункам ли пак? Айде от мен да мине-kiss!
Много сме готини! Единствената опасност е, че срещата с нас щи ви остави нелечим спомен за цял живот! "Нелечим" в смисъл, че хич няма да искате да се лекувате от среща с нас! Е, не че няма лечение! Ще идвате по-често на сбирките и..ще сте си в хармонично здраве....
РЕМО????
ЗНАЙКО?????
ХЕБИГАЦУ?????
Къде изчезнахте, приятели?????
И що не се поразмърдате и да чукнете по някой клавиш в тази нишка, а????
То че е жега, жега е, ама а да не проваляме събитие от фундаментална важност, каквото е регулярното lexpdrty!!!
Да ви цункам ли пак? Айде от мен да мине-kiss!
- lara
- Младши потребител
Да взема да дойда и аз, а :) Или да дойда да ви взема ли.... айде ще видим, до петък има много време :))))))
- Mb}|{bT
Ami Lara,
sega, ako kaja, che po jenski se podkrepiame, shte ni obviniat vav feminizam!:) Koeto izobshto ne e viarno;) Prosto Lexparty bez Lara ne e istinsko Lexparty:)
A Zaiko-baiko se e zapisal pod juridicheski psevdonim Lazar Petrov:)
No, se chudia kadwe li e Mishoni?:(((
A, kolkoto do sexlex club....shto neznam az za takava idea ( a nali sam PR na lex?!:)))
sega, ako kaja, che po jenski se podkrepiame, shte ni obviniat vav feminizam!:) Koeto izobshto ne e viarno;) Prosto Lexparty bez Lara ne e istinsko Lexparty:)
A Zaiko-baiko se e zapisal pod juridicheski psevdonim Lazar Petrov:)
No, se chudia kadwe li e Mishoni?:(((
A, kolkoto do sexlex club....shto neznam az za takava idea ( a nali sam PR na lex?!:)))
- viliana.pavlova
- Младши потребител
Ама как...тази идея беше поставена на широко обсъждане на последната лекс среща. Имаше също така и малка демо версия в танцувално-театрален вариант, а също и гласуване проведено под формата на одобрителни (леко нечленоразделни) възгласи :))))
Така че самата идея е приета, остава само реализацията :))))
И в тази връзка нека издигна лозунга "Дела, дела и пак дела!!!" :))))
Така че самата идея е приета, остава само реализацията :))))
И в тази връзка нека издигна лозунга "Дела, дела и пак дела!!!" :))))
- Mb}|{bT
Гответе се идва учителят по танци:)))
- veritas
- Младши потребител
Xexexexexexexexexe :)
LEX - "Dela i dokumenti" - nali po Onova vreme imashe takava rubrika :):):)
Dear Lara, makar che nqmam chestta i shtastieto da Vi poznavam, to, e, nadqvam se i tova da stane :):):)
LEX - "Dela i dokumenti" - nali po Onova vreme imashe takava rubrika :):):)
Dear Lara, makar che nqmam chestta i shtastieto da Vi poznavam, to, e, nadqvam se i tova da stane :):):)
- Lazar Petrov
И нашето :") семейство обсъжда възможността за конституиране в купонният процес! :") Пишете ни за сега! :")
- Гери
Браво Лазаре, браво Петров...какво ме направи ти бе :)))) По "онова време" съм бил едва 6-7 годишен (!!!) И овсен всичко друго познаваш Лара, ама не знаеш :)))))
- Mb}|{bT
Dear Man :):):)
Che tova - frazata "po onova vreme" mi se stori na mqsto, ne znam ti kak si q iztulkuval <btw - v konspekta po OTP imashe edin ? - "Tulkuvane v pravoto" - durja da se pohvalq, che go znaeh!!!>, ta v taq vruzka se seshtam i za oshte edin izraz, koito sum chuval - "OT BPEME OHO", t.e. <to translate> - "ot otdavna"
xexexexexe
Dear Man,
Ne sum iskal po nikakuv nachin da te obidq, ili neshto podobno - NE! Kum vseki v tozi forum podhojdam, ili pone polagam usiliq, samo i edinstveno nai-pozitivno!
Ako nqkoi sum oskurbil ili neshto takova - molq, NK e pred vas, davaite. Az, taka i taka, ne go znaq......... :):):)
I v taq vruzka - Dear Man, che az sum '84 nabor, predstavi si za kakvo "ide rech", ako stava na ? za "Onova vreme" :):):)
Do Primavera, nadqvam se! :):):)
Btw - ami moje i naistina da sum se zapoznal s Lara, no, za moe ogromno sujalenie, da ne moga da si q spomnq sega. Podoziram edno momiche, koeto imashe super qk boyfriend, deto imam chuvstvoto, che ne stupvashe na zemqta ot tanci-manci, no ne znam... moje i da se zablujdavam...
Che tova - frazata "po onova vreme" mi se stori na mqsto, ne znam ti kak si q iztulkuval <btw - v konspekta po OTP imashe edin ? - "Tulkuvane v pravoto" - durja da se pohvalq, che go znaeh!!!>, ta v taq vruzka se seshtam i za oshte edin izraz, koito sum chuval - "OT BPEME OHO", t.e. <to translate> - "ot otdavna"
xexexexexe
Dear Man,
Ne sum iskal po nikakuv nachin da te obidq, ili neshto podobno - NE! Kum vseki v tozi forum podhojdam, ili pone polagam usiliq, samo i edinstveno nai-pozitivno!
Ako nqkoi sum oskurbil ili neshto takova - molq, NK e pred vas, davaite. Az, taka i taka, ne go znaq......... :):):)
I v taq vruzka - Dear Man, che az sum '84 nabor, predstavi si za kakvo "ide rech", ako stava na ? za "Onova vreme" :):):)
Do Primavera, nadqvam se! :):):)
Btw - ami moje i naistina da sum se zapoznal s Lara, no, za moe ogromno sujalenie, da ne moga da si q spomnq sega. Podoziram edno momiche, koeto imashe super qk boyfriend, deto imam chuvstvoto, che ne stupvashe na zemqta ot tanci-manci, no ne znam... moje i da se zablujdavam...
- Lazar Petrov
koj ne stapvashe na zemjata - momicheto ili boyfrienda?
a che lara ne stapva po zemjata, a graciozno se nosi na njakolko santimetra nad neja - to tova e fact notorno izvesten ;-)
a che lara ne stapva po zemjata, a graciozno se nosi na njakolko santimetra nad neja - to tova e fact notorno izvesten ;-)
- miron
37 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|