начало

Освободен е зам.-шеф на НСлС, Илиана Кирилова вече има осми заместник Освободен е зам.-шеф на НСлС, Илиана Кирилова вече има осми заместник

ЗЮЛНЦ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ЗЮЛНЦ

Мнениеот samurai » 22 Юни 2004, 17:20

Много благодаря! Само че тук в София, резервацията на име е 30 лв., освен ако не съм се объркала.
samurai

Мнениеот samurai » 29 Юни 2004, 11:03

Днес разбрах, че всъщност сдружението ще бъде в общественополезна дейност.Което ме стряска, защото подлежи на вписване Централния регистър при Министерство на правосъдието.не знам каква е процедурата има ли пречки при вписването? А, кое Ю.Л. не подлежи на съдебна регистрация???
samurai

Мнениеот ела » 29 Юни 2004, 12:39

Няма ЮЛ, което да не подлежи на регистрация. Има рег.- има ЮЛ, няма рег, - няма. ЮЛ.
В регистъра на мин. На Правосъдието ще се регистрирате, след като излезе съд. решение за регистрация. Не е сложно, от там ще ви кажат какви придружаващи документи са ви необходими. Да не забравите да си направите регистр. в БУЛСТАТ, Дан. служба и НОИ. След решението от съда ще ви трябва и печат.
Необходимо е Упр. съвет да приеме едни правила за разпределение на парите.
ела

Мнениеот Данъкоплатец » 30 Юни 2004, 09:00

Ama kato vzemete da se pitate koi sad za kolko vreme stava gotov s re6eniqta, 4e me karate da se smeq... To de da be6e v cqlata strana ednakvo, nqma6e da se oplakvame ot "barzite" sadili6ta! :)
Данъкоплатец

Предишна

Назад към Общи дискусии