начало

Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита

Нагли продажби тип да ти измия стъклата

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нагли продажби тип да ти измия стъклата

Мнениеот Lubitel40 » 18 Юни 2004, 14:28

Преди месец ме питат по телефона искашли да ти пратим CD с еди какво си
казвам не искам, ама то с нищо не ви задължава, добре пратете си Cd-то казвам в коша ще намерим място,

Оня ден иде данъчна ф-ра и обяснение ,че видите ли щом не съм върнал Cd-то значи го ползвам със здраве и да си го платя.

дайте идеи как да прецакаме наглите типове да платят глоби или да ги набутаме някак законно?
Lubitel40

Re: Нагли продажби тип да ти измия стъклата

Мнениеот XENIA » 19 Юни 2004, 15:09

защо не пробваш да поръчаш голямо количество СД на несъществуващ адрес или на наскоро починал човек, циганин и т.н. ? Но да бъде някъде наблизо до теб, за да се посмееш.
XENIA

Мнениеот XENIA » 19 Юни 2004, 15:10

не забравяй да се пазириш за отстъпка заради количество! За да хване вяра!
XENIA

Мнениеот ipon » 20 Юни 2004, 21:12

кой и как ви достави пратката?каква е цаната на дисковете,потделно? кои са
съставите? ако не ви харасвет аз мога да ги купя ако са : гум бай данс бенд, Сараго
са бенд,Борис Христов,Карерас,Доминго,Николай Гяуров,Моцарт,Бетовен,Чайковс
ки,
ipon
Потребител

Назад към Общи дискусии