начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Съвет за придобиване на разрешително късо нарезно оръжие

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Съвет за придобиване на разрешително късо нарезно оръжие

Мнениеот doc03 » 25 Мар 2013, 22:30

Чрез психотестове не се разбира дали човекът може да прави разумна преценка.
Разумната преценка е, заради какво гражданинът phoenician да има призната необходимост да носи оръжие, а Пешо от Люлин - да няма такава.

Защото: phoenician - 1. живее във вилна зона (явно е опасно); 2. ходи по заведения (явно е опасно) 3. е мениджър в международна компания (явно е опасно). Пешо - 1. живее в Люлин, където всяка вечер наркоманите пребиват хора за по 20 лева (не е опасно); 2. ходи в кварталния хоремаг с пластмасовите столчета - виж.т.1 (явно безопасно) 3. работи в завод, където циганите влизат на орди да крадат "джебезо за 5 лева" (много безопасно).
Я познайте на кого ще дадат оръжие .... да, това е друга тема.

Един въпрос, phoenician: къде ще е оръжието ти, когато се намираш: на плажа, в заведението, на гости, къде ще го държиш лятото на 40 градуса, а на ски - като паднеш върху него ....
(Само за последните 5 години, само при мен, има крадени над 20 единици "лично КНО" - от колата, от чантата, със се :) чантата, от офиса, от в къщи, от фитнеса, в заведението, на пазара ....). Това оръжие е на улицата, phoenician, и хората, които го носят ще те застрелят само при мисълта, че и ти имаш такова.
Не знам, дали ме разбра ... относно решаването на проблемите ...

phoenician написа:За мен оръжието предотвратява проблеми повече, отколкото ги създава. Надявам да убедя в същото и началника на 4 РПУ.

Какви пък толкова проблеми си имал, че да ги разрешаваш с оръжие .... Нещо ми бие на друго тук, ама ... Както и да е ....
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот phoenician » 25 Мар 2013, 23:18

doc03 написа:Чрез психотестове не се разбира дали човекът може да прави разумна преценка.
Разумната преценка е, заради какво гражданинът phoenician да има призната необходимост да носи оръжие, а Пешо от Люлин - да няма такава.

Защото: phoenician - 1. живее във вилна зона (явно е опасно); 2. ходи по заведения (явно е опасно) 3. е мениджър в международна компания (явно е опасно). Пешо - 1. живее в Люлин, където всяка вечер наркоманите пребиват хора за по 20 лева (не е опасно); 2. ходи в кварталния хоремаг с пластмасовите столчета - виж.т.1 (явно безопасно) 3. работи в завод, където циганите влизат на орди да крадат "джебезо за 5 лева" (много безопасно).
Я познайте на кого ще дадат оръжие .... да, това е друга тема.

Един въпрос, phoenician: къде ще е оръжието ти, когато се намираш: на плажа, в заведението, на гости, къде ще го държиш лятото на 40 градуса, а на ски - като паднеш върху него ....
(Само за последните 5 години, само при мен, има крадени над 20 единици "лично КНО" - от колата, от чантата, със се :) чантата, от офиса, от в къщи, от фитнеса, в заведението, на пазара ....). Това оръжие е на улицата, phoenician, и хората, които го носят ще те застрелят само при мисълта, че и ти имаш такова.
Не знам, дали ме разбра ... относно решаването на проблемите ...

phoenician написа:За мен оръжието предотвратява проблеми повече, отколкото ги създава. Надявам да убедя в същото и началника на 4 РПУ.

Какви пък толкова проблеми си имал, че да ги разрешаваш с оръжие .... Нещо ми бие на друго тук, ама ... Както и да е ....

А по какъв начин се разбира тогава, дали си адекватен и разсъдлив, дали си склонен да мамиш или си агресивен???

Елементаризирането на темата и противопоставянето ми с Пешо от Люлин е доста плоско, неадекватно и повърхностно. Аз лично нямам нищо против Пешо да има разрешително за оръжие. Стига да бъде установено категорично, че не е опасен и че няма като се напие в кварталния хоремаг да застреля накой.

Къде е това при теб?

Отговарям на блиц въпросите: в касата, в касата, с мен, с мен скрито, не карам ски - а и да карам, защо да падам върху него. Има толкова начини за безопасно носене.

Тези, за които говориш, ще те застрелят и без да носиш такова. А защо ще си мислят, че нося? Не разбирам?

Отново повърхностно изказване. doc03, става ти навик. Как от два поста, разбра какъв съм и какви проблеми съм имал? На какво пък ти бие? Някакви тайни заложби май имаш? И ако не коментираш нещо принципно, елементарно е да тръгваш да ми правиш персонална дисекция. Доста лаишко и заядливо звучиш.
www.howtogivewomenorgasm.com
phoenician
Младши потребител

Мнениеот doc03 » 25 Мар 2013, 23:24

Не е заядливо. Ама ... без значение.
А квалификации - не съм ти правил, така че и ти се въздържай, ... моля :)
Кой е плосък и кой не - то си личи ... най-вече от причината, поради която е пусната и самата тема :D.
Г-н острия, пожелавам ти, да ти дадат разрешение. И си вземи голям пистолет.
Хайде, със здраве ...

П.П. И не забравяй мушката ....

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот phoenician » 25 Мар 2013, 23:45

doc03 написа:Не е заядливо. Ама ... без значение.
А квалификации - не съм ти правил, така че и ти се въздържай, ... моля :)
Кой е плосък и кой не - то си личи ... най-вече от причината, поради която е пусната и самата тема :D.
Г-н острия, пожелавам ти, да ти дадат разрешение. И си вземи голям пистолет.
Хайде, със здраве ...

П.П. И не забравяй мушката ....

Не се притеснявай за моя пистолет. Бъди убеден, че съм доста по-наясно от теб с боравенето с такъв. Голям пистолет трябва на разбирач като теб. Направо 45 кал. Пък после си пили мушката където искаш.

Моля те да не ми спамваш повече темата.
phoenician
Младши потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Мар 2013, 00:08

Винаги някой се обижда без причина из темите.. :? Доколкото стана ясно от написаното до момента, примерите с Пешо и останалите бяха в насоченост да разберете, че важен фактор за разрешаването и ползването на оръжие е необходимостта от такова според това в какъв район живеете, каква професия имате и на какви рискове и опасности сте изложен. Дори и да е имало критична нотка, никой не Ви е квалифицирал, нито обиждал, така че не е добре и Вие да го правите.
П.П. При всички случаи, мотивът Ви за искане на Разрешително не трябва да е лична вендета към определено лице, тогава със сигурност няма да е правилно.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот phoenician » 26 Мар 2013, 00:28

nk7702n написа:Винаги някой се обижда без причина из темите.. :? Доколкото стана ясно от написаното до момента, примерите с Пешо и останалите бяха в насоченост да разберете, че важен фактор за разрешаването и ползването на оръжие е необходимостта от такова според това в какъв район живеете, каква професия имате и на какви рискове и опасности сте изложен. Дори и да е имало критична нотка, никой не Ви е квалифицирал, нито обиждал, така че не е добре и Вие да го правите.
П.П. При всички случаи, мотивът Ви за искане на Разрешително не трябва да е лична вендета към определено лице, тогава със сигурност няма да е правилно.

Разбира се, че са важни тези моменти при издаването на разрешително. Не е ставало дума лична вендета или отмъщение. Това въобще не е цел.

Ако някой иска да даде съвет, нека наистина го направи, с цел да помогне, а не за да покаже, колко е вещ и от високо.

Благодаря, nk7702n. Винаги е добре някой да обясни, как точно стоят нещата. Само обърни внимание, как започна темата и още с първия коментар на г-н или г-жа doc03, в каква посока тръгва.
phoenician
Младши потребител

Мнениеот TheOldMan » 26 Мар 2013, 00:35

Ама ако някой откраднел оръжие и после го носел... Говоря за промяна на законите из основи. Носене на оръжие без надлежно разрешително = опит за убийство, или на приготовление за извършване на такова. За чий ще носиш оръжие, без да имаш разрешение за това (нали се сещате - затегнат режим за носене)? Ми явно не е за да ти е баласт като отиваш в басейна да поплуваш. Искаш да убиеш някой. 10 години "на топло" без препирни в съда. И на всички ще им е ясно, че ако видят хвърлен пищов в градинката няма да го вдигнат, а ще звънят на 112 - все едно вместо оръжие на тревата лежи пръчка плутоний, излъчваща смъртоносна радиация.
Кой ще седне да краде и да носи оръжие ако има такива текстове в закона?
Ако има такива текстове, никой дори няма да си помисли да краде оръжие. Ще свие касетофона, но пуцалото няма да го пипа, щото за кас'тофон ще му дадат пробация, а за пистолет ... 10 години.
И и да го свие ... при условие че в магазина един "ствол" се продава свободно (само срещу регистрация) за 50-100 лева... за какво му е да го краде? Няма да може да го остави в заложна къща (дори и сега залагането на оръжие е забранено), няма да може да го продаде за някакви пари, които оправдават риска да го носи дори и 1/2 час в него.
Психо-то е ... неподходящо. Просто не трябва да си регистриран в диспансера и да не си осъждан. Ама бил лабилен... е то и с брадва можеш да сцепиш нечия глава, ма в железарията не ми искат психо. Ако си решил да си пръснеш главата ... ей го де е контакта, ей я де е ваната. Панелките са над 5 етажа, бензина е 2 лева литъра... все ще намериш начин да се довършиш.
Голям проблем е че никоя власт от 23 години не смее да построи затвор(и). Необходими са поне още 2000-5000 "легла", с които да могат да бъдат обслужени всички "клиенти". Рецидивиста със затвор не мож го изплаши, но обикновения трезвомислещ човек се ужасява от мисълта, че месец-два-шест ще бъде затворен (а за 6 месеца не се става престъпник). Наказанието "лиаване от свободаЮ според мен е доста подценено. Трябва да се раздава "с черпака" (за кратки срокове) за доста провинения, за които в моменат е предвидена глоба или някакво друго измислено "наказание".
Няма такова нещо бре - "подписка", "условна"... това са шегички. Свършват ти точките в талона за колата и те хващат да караш - 1 месец затвор. Явно човек, който е извършил 5 груби нарушения в продължение на 2 години е ... психопат, незачитащ законите човек. Да полежи 1 месец да си помисли на спокойствие.
Караш пил над 1.2 промила - без дискусии у кафеза. Каква е разликата да караш с 2 промила алкохол и да гърмиш с пищова напосоки към площад на който се разхождат хора? Вероятността да "свитнеш" някой е почти еднаква.
Как и да е ... пак се отплеснах...

П.С. какви рискове, каква професия, какво местожителство? Искам да съм сигурен, и искам моята сигурност в моя дом да е моя грижа. Искам да мога да правя дупка във всякаква материя която влезе в моята къща, ако на нея няма (или не носи със себе си) подпис и печат на съдия. Искам да мога да си минирам хола с кило тротил (аре, тротила е под контрол, ма ... да речем че ползвам известно количество земеделски химикали :) ) и никой на тая земя да не може да ми търси отговорност защо съм го направил. Ми просто обичам да живея в опасност, затова. На вратата ми примерно има голяма жълта табела - "Внимание, влизането е опасно за живота ви", и после ще ме съдят че някъв който "случайно" разбил заключената врата бил разплискан по тавана и стените...
Последна промяна TheOldMan на 26 Мар 2013, 00:47, променена общо 1 път
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Мар 2013, 00:40

phoenician написа:
nk7702n написа:Винаги някой се обижда без причина из темите.. :? Доколкото стана ясно от написаното до момента, примерите с Пешо и останалите бяха в насоченост да разберете, че важен фактор за разрешаването и ползването на оръжие е необходимостта от такова според това в какъв район живеете, каква професия имате и на какви рискове и опасности сте изложен. Дори и да е имало критична нотка, никой не Ви е квалифицирал, нито обиждал, така че не е добре и Вие да го правите.

Разбира се, че са важни тези моменти при издаването на разрешително. Не е ставало дума лична вендета или отмъщение. Това въобще не е цел.

Ако някой иска да даде съвет, нека наистина го направи, с цел да помогне, а не за да покаже, колко е вещ и от високо.

Благодаря, nk7702n. Винаги е добре някой да обясни, как точно стоят нещата. Само обърни внимание, как започна темата и още с първия коментар на г-н или г-жа doc03, в каква посока тръгва.

Вижте, мисля, че подхождате прекалено емоционално към постовете на посочения човек. Ако погледнете постовете му без влагане на толкова емоции и без да наблягате на критиката, която очевидно Ви е трудно да приемете, сигурно ще видите, че сте получил доста полезни съвети. Всеки има различен начин на мислене и на изказ. Приятна вечер!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот TheOldMan » 26 Мар 2013, 01:00

Самотна 19 годишна майка на бебе звъни на 911, докато двама разбиват вратата й. Има запис от разговора с нея:
П - полицай
М - майка

"П - Вратата ви заключена ли е?
М - Да, имам двуцевка в ръцете си. ОК ли е да стрелям, ако те минат през вратата?
П - Аз не мога да ви кажа да направите това, но вие трябва да направите необходимото за да защитите бебето си."

Резулатата - единия го събират с черпак (изпразването на две цеви на 12-ти калибър ловна пушка от 5 метра наистина прави мазало...), другия е избягал (за малко, заловили са го).
Постъпката на жената се показва по новинарските канали. Не кварталната кабеларка, а в ABC News.
Та ... "кога ще ги стигнем хАмериканците?"
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Мар 2013, 01:35

Ми, няма лошо, въпреки че ако е достатъчно изобретателна, може да се справи и с други средства. :lol:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Мар 2013, 01:57

TheOldMan написа:Ама ако някой откраднел оръжие и после го носел... Говоря за промяна на законите из основи. Носене на оръжие без надлежно разрешително = опит за убийство, или на приготовление за извършване на такова. За чий ще носиш оръжие, без да имаш разрешение за това (нали се сещате - затегнат режим за носене)? Ми явно не е за да ти е баласт като отиваш в басейна да поплуваш. Искаш да убиеш някой. 10 години "на топло" без препирни в съда. И на всички ще им е ясно, че ако видят хвърлен пищов в градинката няма да го вдигнат, а ще звънят на 112 - все едно вместо оръжие на тревата лежи пръчка плутоний, излъчваща смъртоносна радиация.
.................................................................................Голям проблем е че никоя власт от 23 години не смее да построи затвор(и). Необходими са поне още 2000-5000 "легла", с които да могат да бъдат обслужени всички "клиенти". Рецидивиста със затвор не мож го изплаши, но обикновения трезвомислещ човек се ужасява от мисълта, че месец-два-шест ще бъде затворен (а за 6 месеца не се става престъпник). Наказанието "лиаване от свободаЮ според мен е доста подценено. Трябва да се раздава "с черпака" (за кратки срокове) за доста провинения, за които в моменат е предвидена глоба или някакво друго измислено "наказание".
Няма такова нещо бре - "подписка", "условна"... това са шегички. Свършват ти точките в талона за колата и те хващат да караш - 1 месец затвор. Явно човек, който е извършил 5 груби нарушения в продължение на 2 години е ... психопат, незачитащ законите човек. Да полежи 1 месец да си помисли на спокойствие.
Караш пил над 1.2 промила - без дискусии у кафеза. Каква е разликата да караш с 2 промила алкохол и да гърмиш с пищова напосоки към площад на който се разхождат хора? Вероятността да "свитнеш" някой е почти еднаква.
Как и да е ... пак се отплеснах...

П.С. какви рискове, каква професия, какво местожителство? Искам да съм сигурен, и искам моята сигурност в моя дом да е моя грижа. Искам да мога да правя дупка във всякаква материя която влезе в моята къща, ако на нея няма (или не носи със себе си) подпис и печат на съдия. Искам да мога да си минирам хола с кило тротил (аре, тротила е под контрол, ма ... да речем че ползвам известно количество земеделски химикали :) ) и никой на тая земя да не може да ми търси отговорност защо съм го направил. Ми просто обичам да живея в опасност, затова. На вратата ми примерно има голяма жълта табела - "Внимание, влизането е опасно за живота ви", и после ще ме съдят че някъв който "случайно" разбил заключената врата бил разплискан по тавана и стените...

Тоя пост, особено оцветеното в синьо, много ме развесели. Ама, ти сериозно ли, бе човеко, ги мислиш тия работи? И що така? На риск да живеел, ми то рискове колкото искаш и навън като излезнеш от къщи. Някой пиян, който кара на зиг- заг пред блока колко му е да мине през теб и ето ти го рискът. :? А, за точките и шофирането с алкохол, чак пък от първото провинение затвор, май наистина си се поотплеснал доста.. :roll:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот TheOldMan » 26 Мар 2013, 02:27

За риска ... представи си че съм манияк-пироман. Бъркам си разни смески в къщи, търкалят се по земята. От време на време като в Mythbusters пробвам дали дадено нещо е достатъчно здраво. Примерно... колко грама тротил издържа един ВЕФ... (сещате се за реален пример надявам се). И както съм го заредил и съм оставил кулуминацията на опита за следващия ден (естествено на полигон, под наздор на специалисти ще се извърши опита), през нощта някъв ром влиза чрез взлом, отмъква ми опитната постановка (представляваща неотличим от оригиналния радиоприемник ВЕФ), влачи си я в катуна и решава да "чуй Кидика" заедно с Айшето и цялото домочадие. И ме осъждат разбираш ли... даже не родата на скоропостижно почившия ром ме съди, а държавата...

Задавам въпрос: Панелка. Моя, лична, имам си нотариален акт, плащам си данъците за имота. входната врата на панелката е заключена, прозорците са с решетки. В една от стаите има каса среден размер, от висок клас, заключена. Облепена отсякъде с ярко видими лепенки "Внимание!!! Опасно за живота!!! Експлозиви!!! НЕ ОТВАРЯЙ!!!" Съответните символи, указващи дори на неграмотния за опасността. Захваната с 20 мм стоманени шпилки към арматурата на панела, невъзможна за отделяне без да падне половинат сграда. Вътре пачка столевки, вързани с корда към кило TNT. Идва "гостенин", след много часове усилие успява да пребори защитните механизми на касата, посяга към пачката и мигновено се превръща на 60 литра протоплазма, налепена по тапетите. Ще бъда ли осъден?
Аз залагам на "Да", и това е нещото, което е необяснимо и неразбираемо. Закона е сбъркан тотално.
Последна промяна TheOldMan на 26 Мар 2013, 02:38, променена общо 1 път
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 26 Мар 2013, 02:34

..... то май все още с "Пепи" и "Мими" си е най-сигурно .... :D

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Мар 2013, 02:36

Кои са пък тия? :roll: Да не са кодови наименования на някакви муниции?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Мар 2013, 02:40

TheOldMan написа:За риска ... представи си че съм манияк-пироман. Бъркам си разни смески в къщи, търкалят се по земята.
Задавам въпрос: Панелка. Моя, лична, имам си нотариален акт, плащам си данъците за имота. входната врата на панелката е заключена, прозорците са с решетки. В една от стаите има каса среден размер, от висок клас, заключена. Облепена отсякъде с ярко видими лепенки "Внимание!!! Опасно за живота!!! Експлозиви!!! НЕ ОТВАРЯЙ!!!" Съответните символи, указващи дори на неграмотния за опасността. Захваната с 20 мм стоманени шпилки към арматурата на панела, невъзможна за отделяне без да падне половинат сграда. Вътре пачка столевки, вързани с корда към кило TNT. Идва "гостенин", след много часове усилие успява да пребори защитните механизми на касата, посяга към пачката и мигновено се превръща на 60 литра протоплазма, налепена по тапетите. Ще бъда ли осъден?
Аз залагам на "Да", и това е нещото, което е необяснимо и неразбираемо. Закона е сбъркан тотално.

Защо да е сбъркан законът? Създаваш опасност за околните, това малко ли е? Ами, ако предизвикаш пожар, как няма да те осъдят, като си е общоопасно престъпление. :)
Малко цитатче от голямата книга НК за маниаците - пиромани :lol:

. 330. (1) Който запали сграда, инвентар, стоки, земеделски или други произведения, гора, машини, рудник или друго имущество със значителна стойност, се наказва за палеж с лишаване от свобода от една до осем години.

(2) Наказанието е лишаване от свобода от три до десет години:

1. ако пожарът е представлявал опасност за живота на някого;

2. ако е имало опасност той да се разпростре и върху други имоти, като посочените по-горе;

3. ако запаленото имущество има историческа, научна или художествена стойност или ако в запаленото помещение се пазят предмети, които имат историческа, научна или художествена стойност;

4. (нова - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) ако палежът е извършен от лице, което действа по поръчение или в изпълнение на решение на организация или група по чл. 321а или организирана престъпна група;

5. (нова - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) ако запалената гора или друго имущество със значителна стойност се намира в защитена територия.

(3) Ако в случаите по предходната алинея са последвали значителни вреди, наказанието е лишаване от свобода от три до дванадесет години, а ако е последвала смърт за някого, когато деецът не е искал и не е допускал това, наказанието е лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
Чл. 332. За палеж деецът не се наказва, ако по собствена подбуда е загасил незабавно пожара, преди да са настъпили значителни вреди.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот TheOldMan » 26 Мар 2013, 02:54

Да, съгласен съм да ме осъдят ако предизвикам пожара. Но не съм съгласен да ме съдят, че някой е влзенал в къщата ми докато ме няма, въпреки всичките предпазни мерки и надписи е разпипал моите опитни постановки и е предизвикал взрив докато аз съм бил на почивка.
Аз НЕ СЪЗДАВАМ опасност за околните. Силата на експлозива не е достаъчна да събори панела (примерно сертифициран съм да преценя дали това количество експлозив е достатъчно да предизивка разрушения). Отделно дадения експлозив не е склонен да причинява запалване - той въздейства чрез взривната си вълна (примерно и това съм учил). Дограмата си е моя, това че отишла на 200 метра от къщата си е мой проблем.

ОК, да приемем че няма пожар. Вместо кило ТНТ имплементирам в касата една гилотина, която ще лиши нападателя от способността да брои до 10 на пръсти, Ще може да брои само до 5 (или до 6, ако ползва чукана от ръката си). Ма той земе, че пукяса от загуба на кръв... щот аз през това време докато ми обират моя апартамент съм нейде на морето и не мога да извикам бърза помощ. Каква ще е присъдата?

По Вашата логика могат да ме осъдят, че заминавайки за почивка съм оставил кутия кибрит и бутилка пропан-бутан за газовия котлон? Ша вземе индианеца да се намъкне с взлом, да запали котлона и да презивика пожар, и аз ще трябва да лежа в затвора?
преди да кажете "невъзможно... как пък ще влезе да краде и ще пали и котлона"... предпоследния път когато ме ограбиха крадците бяха стояли по мнението на следователите поне 12 часа. В пепелника имаше фасове, бяха изпили уискито ми и ми бяха изяли кюфтетата от хладилника... ползвайки микорвълновата да си ги стоплят.
Мисля че сега разбирате защо ми се въртят такива идеи в главата ... :)
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Мар 2013, 15:52

Кофти номер с уискито, кюфтетата и 12 - часовата седянка. :? Изтривам, темата започна да става пошла.
Последна промяна nk7702n на 26 Мар 2013, 22:03, променена общо 3 пъти
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот kolegat » 26 Мар 2013, 16:37

Модерирано: заличени обидни квалификации на интелектуални, физически качества на други лица. Приятелю, вади си разрешително бързо и не отлагай. Модерирано: нарушение на чл. 7.4 ОУ След време положението в държавата ще стане непосносимо. Тогава на хора като теб и мен огнестрелното оръжие ще им жизненонеобходимо...Модерирано: заличени обидни квалификации на интелектуални, физически качества на други лица.
kolegat
Потребител

Мнениеот doc03 » 26 Мар 2013, 17:34

Цитатът на потребител kolegat е модериран
kolegat написа:Модерирано: заличени обидни квалификации на интелектуални, физически качества на други лица. Приятелю, вади си разрешително бързо и не отлагай. Модерирано: нарушение на чл. 7.4 ОУ След време положението в държавата ще стане непосносимо. Тогава на хора като теб и мен огнестрелното оръжие ще им жизненонеобходимо...Модерирано: заличени обидни квалификации на интелектуални, физически качества на други лица.

На теб май все още само хомосексуализъм, френска любов, цигани и турци са ти в акъла. Толкова ли ти се е харесало, че и на другите го препоръчваш ? Не, мерси съм.
А иначе, всички видяхме, как когато се скофти откъм роми, докато някои им ... "отдавахме" :D туй-онуй, по право, всички войнстващи мъжкари-пищовлии, иначе родолюбиви БГ граждани, първи се заключиха зад блиндираните врати на домовете си и надничаха през завеските, опрели гръб в топлите д-та на благоверните си ...

Обаче я колко хубУ си ми фанал мисълта, kolegat ...: голЕм пищов, голЕм Жип и голЕма жена - то тази мода въведохте напоследък селяните в Шопистан. Всичко да е голЕмо ... явно така си избивате комплексите, породени от някои други, недопораснали нещица :)

П.П. Абе, момчета, без пищов вече не ви ли връзва, м ? :D

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Мар 2013, 21:38

Цитатът на потребител kolegat е модериран
kolegat написа:Модерирано: заличени обидни квалификации на интелектуални, физически качества на други лица. Приятелю, вади си разрешително бързо и не отлагай. Модерирано: нарушение на чл. 7.4 ОУ След време положението в държавата ще стане непосносимо. Тогава на хора като теб и мен огнестрелното оръжие ще им жизненонеобходимо...Модерирано: заличени обидни квалификации на интелектуални, физически качества на други лица.
...........
nk7702n
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Наказателно право