Здравейте!
Какви разпити се провеждат на Майор Векилски и при кого?
Търсили са ме с призовка от Майор Векилски, като свидетел по "дело" може би ?
Бихте ли ми казали за какво става въпрос там? Т.Е кой те разпитва и защо там, а не в някоя районно или СДВР?
Какво да очаквам от този разпит, възможно ли да бъда задържан? (не знам за какво ме търсят!)
- Дата и час: 26 Ное 2024, 08:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Майор Векилски - разпит
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Майор Векилски - разпит
bestman написа:Здравейте!
Какви разпити се провеждат на Майор Векилски и при кого?
Търсили са ме с призовка от Майор Векилски, като свидетел по "дело" може би ?
Бихте ли ми казали за какво става въпрос там? Т.Е кой те разпитва и защо там, а не в някоя районно или СДВР?
Какво да очаквам от този разпит, възможно ли да бъда задържан? (не знам за какво ме търсят!)
можеш ли да сканираш призовката, че се очертава нещо култово ...
- marek972
- Потребител
Призовка нямам в мен! НЕ са я взели от адреса, на който се водя по лична карта !
Възможно ли да е за получаване на документ, за дело което е обжалвано от прокуратурата и не съм получил препис от обжалването?
Възможно ли да е за получаване на документ, за дело което е обжалвано от прокуратурата и не съм получил препис от обжалването?
- bestman
- Потребител
Доколкото разбрах на Векилски има следните сгради:
- Софийска районна прокуратура
- Софийска градска прокуратуа
- Следствие
- Следствен арест
Призовкаря е казал, че дори и да не отида на датата, ако не успеят да ме уведомят, да отида като разбера, че ме са ме търсили....
Обаче мене ме притеснява самото място..какво според Вас може да се случи?
- Софийска районна прокуратура
- Софийска градска прокуратуа
- Следствие
- Следствен арест
Призовкаря е казал, че дори и да не отида на датата, ако не успеят да ме уведомят, да отида като разбера, че ме са ме търсили....
Обаче мене ме притеснява самото място..какво според Вас може да се случи?
- bestman
- Потребител
Това, че не си бил намерен на постоянния си адрес /и едва ли ти знаят адреса където реално живееш/ не е много хубаво. Като нищо ще те обявят за национално издирване и ще ти постановят принудително довеждане. На български - всеки полицай при рутинна проверка ще ти сложи белезниците и ще те закара в Майор Векилски.
Обстоятелството, че се страхуваш да не те задържат като отидеш, сочи че май не те търсят за първи път
Обстоятелството, че се страхуваш да не те задържат като отидеш, сочи че май не те търсят за първи път
- perper1
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|