начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Интернет питане ?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Интернет питане ?

Мнениеот marek972 » 06 Сеп 2012, 23:00

уф, я изплюй камъчето най-накрая, на кой се закани и с какво и пред кого, и да не би да е с убийство,
и какво пише в протоколите и т.н.
marek972
Потребител

Мнениеот snowman » 07 Сеп 2012, 09:01

Значи камъче за изплюване няма, заплахи за убийство или подобни фрапантни неща също. Има група от 6-7 човека от един сайт както написах и взаимни обиди,заплахи и от този сорт. Обаче техните постове си ги изтриха умишлено,напуснаха сайта и се почнаха жалбите.Пиша от порядъка на 10 бг форумни сайта и два руски ,разбира се ,че общо ако ми се съберат постове от тези форуми ще надхвърлят милион, не мога да си спомня всички постове които съм писал в форумни сайтове. Една от тези 6-7 човека се оказа,че бившия и мъж са го давали по Господари на ефира за измами с капаро и мебели ! Осмял съм го няколко пъти ,а пък и случайно разбрах ,че това и е бивш мъж, плюс това всичко е на свободен достъп в Интернет ! Да,обаче явно това не се е харесало на рицарите на тази дама и се почнаха клюките ,обидите,заплахите а вече и техните РЕАЛНИ жалби.В една от жалбите ме обвиняват и в някакво изнасяне по ЗЗлД ? Намерил съм имоти които продават други двама от тях на обща стойност 300 000 евро и от сорта и съм им праснал телефоните в публичен сайт, аджеба ? Всичко това е на свободен достъп в Интернет, те не са ми дали данни да ги съхранявам и да ги изнеса та да ме гонят по ЗЗлД ??? Това е като цяло случая.Хората с жалбите представляват от шеф нагоре ,единия бил шеф към фирма на подземни паркинги,жената била бизнесменка със собствени мебелни къщи ,другите 3-4 са от същия сорт.Това е.
snowman
Младши потребител

Мнениеот snowman » 07 Сеп 2012, 09:43

Благодаря за коментара. Не,никой не ми е иззел компютъра или подобно. Значи разхождат ме по районните,подписвам че няма да обиждам и заплашвам и така. Но ,това разхождане и то в три различни РУП почва да става много дразнещо.Най-дразнещото е ,че от общи познати чувам как тези същите продължават да се настройват и нахъсват срещу мене и коментари от сорта "няма да му се размине".Като цяло и в трите районни казах,цялата история е Интернет и повечето от постовете няма как да ги помня ,при положение,че дадения сайт има над 300 000 потребителя .И от едно и също айпи в същия сайт можеш да си направиш регистрации с 5 различни ника,отделно от това в същия сайт всеки заплашва всеки със съдилища,полиция и жалби.Но това разхождане по районните за тази история определено става дразнещо вече.Даже в полицията , леко иронично ме гледа защото явно не разбират и от Интернет,единия ми вика момче ние се занимаваме с рецидиви ,вика тва твоето е детска история но ...
snowman
Младши потребител

Мнениеот snowman » 07 Сеп 2012, 11:11

Отговарям на изтрит коментар от потребител: значи аз съм обикновено момче от София, на моя компютър имам филми,музика ,футболни отбори и разбира се,голи мадами-ерген съм. Просто тези хора с жалбите се оказва,че пазели на компютрите си цели папки с файлове на мои постове спрямо тях ??? Нон сенс или Параграф 22 ???

И са с доста сериозно социално положение в стълбицата на живота. Цели папки и файлове с мои постове !???

Реномето и личността им били пострадали ? Мале,мале.
snowman
Младши потребител

Мнениеот snowman » 07 Сеп 2012, 17:24

Историк съм ,не Юрист. В България нали има още свобода на словото ,ама обиди ама заплахи ? Глупости на търкалета.............

А,последното нещо което ще направя , е да се обадя на собственика на Сибир.бг и ще му кажа, ще си наема адвокат ,но ще желая целия сайт да се преобърне наопаки. 8) 8)
snowman
Младши потребител

Мнениеот doznanie » 16 Сеп 2012, 00:37

Няма никакви реални доказателства срещу теб. Спи спокойно.
Аватар
doznanie
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право