начало

Почина Благовест Пунев Почина Благовест Пунев

самохвалство

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: самохвалство

Мнениеот svettoslav » 10 Юли 2012, 08:13

Спирич,снощи ми се обади Груев от Върховен.И той ще присъства.В тая връзка,пада си по някаква Соня Немска ли бешеее,Джина "Френска" ли бешииииии...,а,бе,сещаш се,нали?-от тия... "поп-къде скрих кренвирша-фолк " певиците :twisted:

Ако е заета,превключи на големия хонорар,така щото за Груев нема лабоо,всичко може да си позволи.Ако все пак не може,нещо от тази гама да е.Важно е и заради друго.При Груев имам две дела през септември-едното за несъставомерно и несправедливо сводничество,другото е за системно предоставяне на жилище за репетиции на някаква "поп-кренвирша фолк" пивица....

Обади,се,тъй като няма време.Че май ще идва и Ваньо Танов-искал пък той,да втрие ароматни масла в нежната кожа на някакъв здравеняк... забравих му името, май от тия боксьорчетата беше... :shock:
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 10 Юли 2012, 14:01

Кво стаа,мо стаа,ве? Що няма мнения тукатъй? Ей,спироооо,ама много си потаен,да знайш,скри се като слънце при лунно затъмнение начи...като не ти изнася и фиуууууууу-дим да го няма.
Такава оферта няма,да знаеш!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 10 Юли 2012, 15:40

Видно от съобщение в днешния брой на вестник "Преса", открит е нов по кратък път до Мачу Пикчу. И не само до него. Това може да е причината Спиро да го няма - да е тръгнал по краткия път. А може и той да го е открил, но от скромност/демонстрирана и тук във Форума/ да не си признава.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот dumspirospiro » 10 Юли 2012, 19:52

агентиране на ескорт красавици
:mrgreen:

е бе кви са тия , лили млили , соня моня
хаха
не говорим за нещо по различно от 16-23
или пък раждало ... пфф
Аватар
dumspirospiro
Младши потребител

Мнениеот dumspirospiro » 10 Юли 2012, 19:54

и само за процедурата..

кифли с участническа история
не проявяват особен интерес към платеното фелацио, :oops:
освен ако не се отнася за един :evil:
с бентли..

всичко друго свързано с МНОГО
пък били те и с мерецедеси
попада в категорията "ню и ни кому не известни старс "
:wink:
Аватар
dumspirospiro
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 11 Юли 2012, 12:35

dumspirospiro написа:...
не говорим за нещо по различно от 16-23
или пък раждало ... пфф

Викаш значи,полу-девици,а? И с пръст даже не докоснати,хи хи :mrgreen: ,

Ей,опасен спиро,ей,как само ги подбира.

Нали знаеш оня за Киркор и Гарабед:

Гарабед го съдят и е заплашен от смъртно наказание,поради неизпълнение на служ. заповед на Киркор във военно време.
-Моля Ви се,другари съдии,невинен съм....
-Как така невинен?!?-не сте изпълнили заповед на командира си Киркор-да му бъдат предадени незабавно всички девственици,които сте били задължен да издирите в селището,което е превзето от вас....
-Ама аз таковътъъъ....
-Какво "таковатъъъ.." ?
-Ами,точно това направих-изпълних заповедта!
-Е как така?-пита прокурора-девствени ли бяха?
-Дааа,лично съм проверил всяка една-всички бяха такива и после му ги предадох,както ми заповяда!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот dumspirospiro » 11 Юли 2012, 21:44

е не чак де ;)
ама кой яде мухлясало сирене , знаеш :mrgreen:
Аватар
dumspirospiro
Младши потребител

Мнениеот neutralen » 12 Юли 2012, 22:32

Чудна работа - не мога да разбера защо е това негативно отношение към автора на тази тема Спиро. Той просто излага тезата си за това каква дейност развива, като се опитва да убеди четящите, че всичко което прави е законно. И действително това е така - в случая става въпрос за откритие в истинския смисъл на думата. Освен че е законна, дейността която Спиро развива - "агентиране на ескорт красавици" не е съставомерна по смисъла на НК, нито пък е вписана в Националния класификатор на дейностите. Последното е особено важно,щото за него отпада задължението да документира извършването на този род услуги, респективно плащането на данъци върху получените като доход комисионни.
Макар и да е направил откритие, Спиро не е пионер в законните работи. Да си припомним, че и други къде по известни с истинските си имена българи са правили открития в тази насока. Примерно - Иван Костов измисли приватизацията и приятелските кръгове, Ахмед Доган обръчите от фирми, като му дойде времето Симеончо обеща за 800 дни да оправи българския народ, но не му стигна времето, та само успя да си върне 12000 дка гори в Рила и разни други по-дребни имоти. И всичко е законно. Бяха открити и разни други закономерности, примерно - "ние ги хващаме, те ги пускат".
Открития в тази насока стават и в реално време. Да вземем за пример законопроекта на Здравната министърка. Разбира се самия закон не е откритие, въпреки, че не всеки разумен човек би измилсил такова нещо. Откритието се явява като страничен ефект/ширпотреб/ на закона и решава една многовековна дилема в областта на физиката и механиката, а именно може ли да се построи перпетум мобиле/вечен двигател/.
Измисления от здравната министърка закон показва че вечен двигател не може да се построи. По интересното е как се стига до този извод - Както си стои Здравната министърка , имайки предвид, че 1800000 българи не си плащат здравните осигуровки, прави прости бакалски сметки, че ако тези българи си платят в бюджета на здравното осигуряване ще влязат 300000000/Триста милиона/ лв. Ще ги принудим да платят, като им забраним да продават имуществото си/коли, ниви, апартаменти/ ако не са си платили здравните вноски. Но за да си платят здравните вноски
за последните 3 години, тези българи трябва да си продадат имуществото, но закона забранява продажбите, докато не си платят вноските. При това положение, очевидно е че "вечен двигател" е една химера.
Може да е малко нескромно, но аз също съм откривател, макар и да имам само едно откритие - аз съм измислил топлата вода.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 13 Юли 2012, 22:08

малко реклама и не само.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот dumspirospiro » 14 Юли 2012, 01:34

Освен че е законна, :idea: дейността която Спиро развива - "агентиране на ескорт красавици" не е съставомерна по смисъла на НК, нито пък е вписана в Националния класификатор на дейностите. Последното е особено важно,щото за него отпада задължението да документира извършването на този род услуги, респективно плащането на данъци върху получените като доход комисионни. :mrgreen:
Аватар
dumspirospiro
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право