Здравейте,
бих искала да си позволя да изкажа мнението си за адвоката ,водил нашето дело с надеждата,че друг няма да се излъже да се обърне към въпросния адвокат за помощ.
След като задържаха съпругът ми,който не е български гражданин,полицай работещ в едно от Софийските районни Управления ни даде името на въпросния добър адвокат,който със сигурност може да ни помогне.както се сещате,явно това е практика.
Обърнахме се към въпросния адвокат Ивайло Велинов,който за скромната сума от 1500 лева обеща да поеме делото на съпруга ми и да го води до край.
След като го освободи от ареста,поради липса на доказателства от искащата страна,съпругът ми беше на свобода 2 седмици.Отново го задържаха,а нашият адвокат изобщо не знаеше какво се случва нито как се движи делото,нито че ще последва задържане,дори ни посъветва да пътъваме спокойно до съответната държава,само не ни каза като какви и че на границата ще ни задържат.Слава Богу ние не го послушахме и направихме добре,защото щеше да излезе,че съпругът ми бяга от властите.
Парите не му бяха достатъчни и под предекст ,че ще прави ново пълномощно поиска нови 1000 лева,коио му бяха дадени без да бъде предоставен документ за това-Надали този адвокат декларира доходи в НАП,но той е съвестен гражданин,нали и изобщо не е мошеник?!
Без каквито и да е доказателства,той се изправи пред съда,а имаше цяла сутрин на разположение да ни предупреди да подготвим документи.Той се изправи пред съдията ,без да може да докаже това,което твърдеше.И това според вас,професионализъм ли се нарича?!
Съпругът ми беше в ареста точно поради тазли липса на писмени доказателства.Адвокат Велинов и веднъж не отиде до там,да поговори с него да обсъдят защитата.И това е професионализъм срещу 2500 лева,нали?!
Последва повторно освобождаване след като доказателствата се предоставиха.След 3 дена на свобода,на делото за Екстрадиция съпругът ми отново беше задържан и върнат в ареста,без адвоката да може да направи нищо,въпреки че решението за мярка беше взето от Апелативния Съд.три пъти е връщан в Ареста
Сега съпругът ми чака да бъде екстрадиран и не знаем кога ще се случи това,защото информация може да получи адвоката,а той каза,че вече няма работа с нас.
Пиша това заради всички хора,които се нуждаят от адвокат и не знаят към кого да се обърнат-Доверявайте се само на познати,не наемайте адвокат,който не познавате и който уж ще ви помогне.А това име Ивайло Велинов,аз със сигурност не бих го препоръчала на никой от Вас и със сигурност няма да го забравя....
- Дата и час: 26 Ное 2024, 10:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Професионализъм
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Професионализъм
Здравейте,
Благодаря за отговора.Да,но в държавата за която говорим от закона се наказват хора за много по-малки неща от колкотов България.Както в случая ние живеем от много години тук,пътували сме и до посочената държава безпроблем,но ето че се оказа че е издирван,без да знаем
Ектсрдицията беше безпорна и съпругът ми поиска да бъде екстрадиран доброволно.Въпорсът не беше,че адвоката не успя да издейства да не буде ектрадиран,а че не успя да защити гранцията,която бяхме дали за освобождаването,че не ни даваше нужната информация по делото.Ние само това искахме от него.
Адекватно и компетентно решение и безпрепятсвена ексрадиция.
Днес без адвоката да ни даде информация ,научихме,че го екстрадират понеделник.това адвокат ли се нарича?!
Благодаря за отговора.Да,но в държавата за която говорим от закона се наказват хора за много по-малки неща от колкотов България.Както в случая ние живеем от много години тук,пътували сме и до посочената държава безпроблем,но ето че се оказа че е издирван,без да знаем
Ектсрдицията беше безпорна и съпругът ми поиска да бъде екстрадиран доброволно.Въпорсът не беше,че адвоката не успя да издейства да не буде ектрадиран,а че не успя да защити гранцията,която бяхме дали за освобождаването,че не ни даваше нужната информация по делото.Ние само това искахме от него.
Адекватно и компетентно решение и безпрепятсвена ексрадиция.
Днес без адвоката да ни даде информация ,научихме,че го екстрадират понеделник.това адвокат ли се нарича?!
- klient17
- Нов потребител
klient17 написа:... полицай работещ в едно от Софийските районни Управления ни даде името на въпросния добър адвокат,който със сигурност може да ни помогне.както се сещате,явно това е практика. ...
Може би е добре да погледнете и следната тема -- viewtopic.php?f=5&t=51238 -- за обща ориентация къде се намирате, както и да вземете участие, ако желаете. В този форум е пълно с хора, които търсят адекватни адвокатски услуги, но анонимни участници им препоръчват да пишат лични съобщения на други анонимни участници, което също е практика. Така че, бъдете внимателна
maxilian.free.bg
- kostadin_yordanov
- Потребител
kostadin_yordanov написа:klient17 написа:... полицай работещ в едно от Софийските районни Управления ни даде името на въпросния добър адвокат,който със сигурност може да ни помогне.както се сещате,явно това е практика. ...
Може би е добре да погледнете и следната тема -- viewtopic.php?f=5&t=51238 -- за обща ориентация къде се намирате, както и да вземете участие, ако желаете. В този форум е пълно с хора, които търсят адекватни адвокатски услуги, но анонимни участници им препоръчват да пишат лични съобщения на други анонимни участници, което също е практика. Така че, бъдете внимателна
Анонимни участници препоръчвали други анонимни участници... Ами, да отиде реално в една, две, три, повече адвокатски кантори и самостоятелно да си направи преценка какво търси и как да намери най - адеквактната адвокатска помощ. Ако няма някой познат, който да го насочи чрез препоръки.
- nk7702n
- Старши потребител
doc03 написа:kostadin_yordanov написа:klient17 написа:... полицай работещ в едно от Софийските районни Управления ни даде името на въпросния добър адвокат,който със сигурност може да ни помогне.както се сещате,явно това е практика. ...
Участниците са анонимни, доколкото на повечето не се знаят точните им:
1. Три имена; 2. ЕГН (възраст); 3. Адрес; 4. Телефон; 4. Антропометрични (соматометрични и физиометрични) данни.
Какво влияние върху юридическата страна на разглеждания казуз би оказало нещо от изброените по-горе ? Или това дали адвокатът е пълен или слаб, дали е руса или кестенява са фактори с важно правно значение ?
(Е, веднъж се наложи разследващия да смъкне компютъра и принтера на партера, тъй като 150 килограмовия адвокат не можеше да се качи до третия етаж, но това е друга тема )
п.п. За какво да внимава - да не й вземат 2500 виртуални лева ? Убеден съм, че ако беше попитала навреме, тук, щеше да пише на лични на някой анонимен участник, щеше да прекара няколко часа пред компютъра, но нямаше да се изръси .... половин полицейска заплата
А надали ноухауто получено тук щеше да отстъпва по качество на онова, което е получила от наетия адвокат.
+1
П.П. Българинът обаче обича да го лъжат - сладки приказки, голи обещания...Та, това е основният проблем - да види човека и да чуе това, което иска да чуе, само да не е " жестоката истина"
- nk7702n
- Старши потребител
doc03 написа:Участниците са анонимни, доколкото на повечето не се знаят точните им:
1. Три имена; 2. ЕГН (възраст); 3. Адрес; 4. Телефон; 4. Антропометрични (соматометрични и физиометрични) данни.
Какво влияние върху юридическата страна на разглеждания казуз би оказало нещо от изброените по-горе ? ...
Разбира се, има значение кой е адвокатът и каква е неговата или нейната репутация в общоизвестния смисъл на думата. А че има хора, на които не им е удобно да им е известна репутацията, също е ясно
maxilian.free.bg
- kostadin_yordanov
- Потребител
Може да е характерно само за определени участници, но е факт
Все пак, да се обърнете към адвокат е често срещан съвет във форума и какво
viewtopic.php?f=5&t=51238
julyanvonemona написа:...
Обърнете се към колегата vdggbg - на мен не ми се бачка!
viewtopic.php?p=493790#p493790
julyanvonemona написа:...
Обърнете се към следните участници в този форум vdggbg или ellibeli
viewtopic.php?p=496096#p496096
julyanvonemona написа:... препоръчвам да се обърнете към колегите съфорумци vdggbg или ellibelli
viewtopic.php?p=497130#p497130
maxilian.free.bg
- kostadin_yordanov
- Потребител
kostadin_yordanov написа:Може да е характерно само за определени участници, но е фактjulyanvonemona написа:...
Обърнете се към колегата vdggbg - на мен не ми се бачка!
viewtopic.php?p=493790#p493790julyanvonemona написа:...
Обърнете се към следните участници в този форум vdggbg или ellibeli
viewtopic.php?p=496096#p496096julyanvonemona написа:... препоръчвам да се обърнете към колегите съфорумци vdggbg или ellibelli
viewtopic.php?p=497130#p497130
Нищо.
Никой, никого не принуждава да се обърне към посочения юзър, но препоръката задължава- когато препоръчам някого( не си правете труда да ровите в историята ми - улеснявам ви и казвам директно- правила съм го), то е защото съм убедена, че този колега, когото съм посочила ще се справи с описания проблем.
И, въпреки негодуванието ви, да препоръчаш на някого да се обърне към реален адвокат, в реална среща, реален поглед върху документацията, е възможно най-добрия съвет. Ако сте разумен ще го проумеете.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:... когато препоръчам някого( не си правете труда да ровите в историята ми - улеснявам ви и казвам директно- правила съм го), то е защото съм убедена, че този колега, когото съм посочила ще се справи с описания проблем.
... да препоръчаш на някого да се обърне към реален адвокат, в реална среща, реален поглед върху документацията, е възможно най-добрия съвет. Ако сте разумен ще го проумеете.
Извинете, коя сте Вие че да препоръчвате? Поли, така ли? Може би да си създам представа за Вас от онова, което сте изписала във форума под артистичния си профил? Какво ще кажете
maxilian.free.bg
- kostadin_yordanov
- Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|