начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Ограда от ламарина

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ограда от ламарина

Мнениеот lu4iano » 06 Май 2012, 12:46

Съседа иска да слагаме ограда между нас.Аз съм от северната му страна, и той иска да се заградим с ламарина.Аз съм против но той казва, че не може да се съобразява с мен и е решил да слага ламарина. Можели по някакъв начин да му се противопоставя.
lu4iano
Нов потребител

Re: Ограда от ламарина

Мнениеот probcho » 06 Май 2012, 17:39

lu4iano, бъдете малко по подробен, изчерпателен и красноречив! Възможно ли е това?
probcho
Активен потребител

Мнениеот lu4iano » 07 Май 2012, 21:33

Аз съм северна страна, той е южно изложение. Преди два дена правихме основите, и аз по време на наливането на бетона му казва, каква мрежа ще слагаме. А той "Каква мрежа бе, я имам ламарина нея че слагаме" И аз шах с пешките. А с лошо не става. Той си е навил че ще си слага ламарина и това е.
Питане то ми е : Може ли да слага плътна ограда, колко висока ламарина или зид като се има предвид, че аз не съм съгласен с това нещо.
lu4iano
Нов потребител

Мнениеот probcho » 07 Май 2012, 22:52

:lol:
Питането, беше за нещо от рода на:
Вие, двамата, имате ли разрешение за строеж? Конструктивно становище? Протокол за граница? Къде е разположена оградата(изцяло в неговия имот, 50 на 50 или изцяло във Вашият имот)?....
Все ей такива прозаични неща!
probcho
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 08 Май 2012, 08:14

Когато се наливаха основите ... Това от "Балканска рапсодия" ли беше, един турски сериал ? :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот vdggbg » 08 Май 2012, 19:55

emilgrigorov написа:Когато се наливаха основите ... Това от "Балканска рапсодия" ли беше, един турски сериал ? :lol:

Не, не е. Това е от "Работническо дело", но аз не съм го чел този брой.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот lu4iano » 10 Май 2012, 19:50

МНОГО МЕРСИ. Точно това исках да знам, че без моето съгласие не може да прави зид на границата. Ако иска да бяга 0.50 метра в неговата страна и да си зида оградата.
lu4iano
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация