начало

БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие

Бившия ми работодател ме заплашва

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Бившия ми работодател ме заплашва

Мнениеот nk7702n » 27 Дек 2011, 16:20

svettoslav написа:
doc03 написа:И както е казал Гьоте: "Глупаците са най-неприятните крадци — те едновременно крадат и времето и настроението ни."

Гьоте не беше ли учил малко "Право" ? Е,не от всеки става юрист,макар да не съм чел Гьоте.А и човек дори когато чете такива , вероятно не лесно може да разбере какво искат да кажат понякога.Тъй като сигурно са гении и трудно ги разбираме.

П.П. С това си цялостно писание(коментара си) всъщност доказахте какъв индивид сте колега,ако сте такъв(даже ме е срам да ви наричам така).
А пък дали обърквам някого с блясък или с безсмислици,това си е лично мое дело.
П.П. И за Нова година да не забравиш да приготвиш сандвичи с крастивачки и палачинки.А зоофил може да е майка ти,не и аз.

Светославе, не можеш ли просто да кажеш : " Честито Рождество Христово" и весело посрещане на Новата година!? И накак - си да престанат тия безсмислени спорове, обиди, ругатни и какво ли още не!?На човек просто му писва да ги чете тия простотии, не говоря само от мое име, питай останалите съфорумци. Едва ли на някого му е интересно, забавно или приятно.
Вече нямам желание никого да критикувам, просто си мисля, че човек трябва да има малко повечко себеуважение, самоконтрол, да знае кога да спре да пише, да се съобразява с другите, ей такива дребни, но важни нещо в общуването...
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 16:30

Пък дай Боже догодина-до амина, някоя литературна критика на Гьоте да излезе от нашия приятел,да се понасладим на мъдри мисли и вдъхновения,на творчески идеи и провокативно-критични излияния ...от районното..

Издател: "Доковски 03" или нещо от сорта. Рецензент: "Поли Ж".

Аз се предлагам за съавтор,пък ако ме одобри някой :?

П.П. Доста смешничко го даваш приятел,съжалявам за което. Но пък няма как да скриеш това,което блика от писаното и чувството,което се долавя от там. Губиш си времето,вместо това мисли кой запали колите на хората,примерно.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 27 Дек 2011, 17:01

svettoslav написа:Пък дай Боже догодина-до амина, някоя литературна критика на Гьоте да излезе от нашия приятел,да се понасладим на мъдри мисли и вдъхновения,на творчески идеи и провокативно-критични излияния ...от районното..

Издател: "Доковски 03" или нещо от сорта. Рецензент: "Поли Ж".

Аз се предлагам за съавтор,пък ако ме одобри някой :?

П.П. Доста смешничко го даваш приятел,съжалявам за което. Но пък няма как да скриеш това,което блика от писаното и чувството,което се долавя от там. Губиш си времето,вместо това мисли кой запали колите на хората,примерно.

Колега, Светослав, мислите, цитирани по - горе, са си много на място, можеш да си ги запишеш, да си ги попрочиташ от време на време, когато имаш нужда. А пък кой е умен, кой забавен, също си личи.
П.П. Дано през Новата година да се поправиш! Надеждата умирала последна...
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 17:05

nk7702n написа:Колега, Светослав, мислите, цитирани по - горе, са си много на място

Че някой да е казал,че не са намясто?

Още един за лечение!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 17:12

nk7702n написа:
svettoslav написа:
doc03 написа:И както е казал Гьоте: "Глупаците са най-неприятните крадци — те едновременно крадат и времето и настроението ни."

Гьоте не беше ли учил малко "Право" ? Е,не от всеки става юрист,макар да не съм чел Гьоте.А и човек дори когато чете такива , вероятно не лесно може да разбере какво искат да кажат понякога.Тъй като сигурно са гении и трудно ги разбираме.

П.П. С това си цялостно писание(коментара си) всъщност доказахте какъв индивид сте колега,ако сте такъв(даже ме е срам да ви наричам така).
П.П. И за Нова година да не забравиш да приготвиш сандвичи с крастивачки и палачинки.А зоофил може да е майка ти,не и аз.

Светославе, не можеш ли просто да кажеш : " Честито Рождество Христово" и весело посрещане на Новата година!? И накак - си да престанат тия безсмислени спорове, обиди, ругатни и какво ли още не!?На човек просто му писва да ги чете тия простотии, не говоря само от мое име, питай останалите съфорумци. Едва ли на някого му е интересно, забавно или приятно.
Вече нямам желание никого да критикувам, просто си мисля, че човек трябва да има малко повечко себеуважение, самоконтрол, да знае кога да спре да пише, да се съобразява с другите, ей такива дребни, но важни нещо в общуването...

Добре,де,каде ги прочете тия ругатни,обиди в тая тема от мен излезли,аааа ,а това "какво ли още не" не знам вече за него.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 17:16

doc03 написа:
poli_g написа:На мен изобщо не ми е весело с твоите шеги.
Дадох ти шанс да се извиниш, но ако смяташ, че се шегувам- ок.
Знаеш, че всеки си носи последствията.

"Не се сърдете на глупаците. Те ще живеят още дълго и към тях следва да се отнасяме като към лошото време." Максим Горки
:P

И както е казал Гьоте: "Глупаците са най-неприятните крадци — те едновременно крадат и времето и настроението ни."

Съгласна ли си с предложението, Поли ?

Ааа,това ли имате предвид,колега. Не знам за кого се отнася,но е кофти.А в в ответа се крие само реторсия.Явно четеш само моите мнения,а те са отговори на колегата,когато излъчват нещо нередно.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 17:30

nk7702n написа:
svettoslav написа:

Светославе, не можеш ли просто да кажеш : " Честито Рождество Христово" и весело посрещане на Новата година!? ...

Дааа,казал съм го още в тая тема,при това съвсем нормално,в контекста на мнението ми за изминалата година,за измерението на професията ни...(върни се малко по -горе).Някой обаче не му обръща внимание,а директно започва с цитати на мислители.Аз отбягвам такива,но пък щом съм глупак,няма проблеми,важно е мислители да има.В тях е бъдещето.
А докато се занимават " с шегите,до които не им било и които не харесвали".. и по повод на тях сипят "Коледни мъдри мисли" ....такъв ще да е и ответа
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 27 Дек 2011, 18:22

Виж сега, Светославе, не забелязваш ли, че ти започваш пръв с неуместни шеги и всичко останало е резултат от тези шеги!? И въобще кой би могъл да свикне с твоето чувство за хумор!?
Смяташ, че говориш забавно, интересно.
Позамисли се малко дали сам не провокираш негативните реакции на хората, обидите дори!?
Хич не е етично да пишеш такива неща, че даже е грозно. Обиждаш хората и пишеш гадории.
Последна промяна nk7702n на 28 Дек 2011, 13:29, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 19:29

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... ig&cad=rja

Един танц? Леееко наляво...хоп,само да не загори Новогодишната баница,че виж колко чувствена е песента,М?

Виж кви хубави работи си пеят хората......мммммм,чудесно,чудесно,пък вие тука само се заяждате
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 19:52

Сега сигурно някой някъде пак злобее :lol: ,което ми е много смешно,иначе хи хи

В такива случаи имаме избор-или да си разбиеш главата от яд в стената, или да се скриеш за 24ч. някъде в районното,та и майка ти да не те намери там...И за още една възможност се сещам,ама ще Ви я кажа след следващата мъдрост.Дано да не се налага,де... а,сега нека нека се насладим на песничката...ех че хубаво пее тая женица..направо ми се къса сърцето :cry:
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 27 Дек 2011, 20:17

:roll: Мили Боже!
Била съм жестоко несправедлива към теб. Нямаш никаква вина. И наистина съжалявам за случващото ти се.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 20:47

poli_g написа::roll: Мили Боже!
Била съм жестоко несправедлива към теб. Нямаш никаква вина. И наистина съжалявам за случващото ти се.

Ей сега ти падам на колене.Лекувай сеееееееееееееее ,скъпа!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 20:51

doc03 написа:
П.П. Трети път споменаваш майка ми, която е починала преди години и няма нищо общо с теб и простотиите ти. В бургаския на това ли ви учиха, м ?
Спинкай спокойно ....

И !
Нещо не чак толкова важно - точно на теб не съм ти колега ! Щото си е публична обида това.

Добре,де нямам нищо отнтосно майка ти?

А как е на баща ти пупето? Що не се върнеш там пак,но искам главата ти да е отвън,че ще ви снимам! Усмихни сеееееееееееееееее :D Съжалявам,но си пълен нещастник!

П.П. Майка ти ще бъде споменавана докато си жив,тъй като сигурно има хора,които я помнят!
Последна промяна svettoslav на 27 Дек 2011, 21:13, променена общо 1 път
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 27 Дек 2011, 20:57

Светославе, направо пишеш отвратително, чудя как въобще си станал юрист, не се ли срамуваш от тъпотиите, които пишеш? Дано някога да ти дойде акълът, ама вече много се съмнявам.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 21:37

nk7702n написа:Светославе, направо пишеш отвратително, чудя как въобще си станал юрист, не се ли срамуваш от тъпотиите, които пишеш? Дано някога да ти дойде акълът, ама вече много се съмнявам.

Това съм го чувал и преди.Освен това,може да е отвратително,но пък е дегустително! Отделно от това,аз лично не се гнуся от такива работи,сигурно щото се е налагало да мия на баба си дупето и да и сменям памперса докато нямаше кой да я погледне и какво ли още не.. може да се сравни с малко неща,докато някой глезльовци им се повръщало или повдигало.Също така й се повръщаше на едната ми леля,щото била гнуслива.. и затуй я оставиха да ходи оплескана горката,в несвяст.... Сигурно и тя мрази гнусотиии,мръсотиии,простотиии...затова щях да й разбия празната кратуна един ден.Хубаво,че Всевишния бе с мен и тогава.

Така че наср*ни дупета най-малко ме впечатляват,а и тук,както се вижда има ги нааааай-различни под Коооооледнатааа...оплееееескана ....елха .
Остави ,ами в казармата като се сетя,..ей това военните не са като полицаите...тъпи хора начи,може ли ти на цяла рота да отпушваш клозетите,понеже бяха задръстени с екскременти(не знам защо).И един път се паднах "дневален"(говорим за новобранския център),ама то такова нещо в концлагер няма,ууууужас!!!

Срам - не срам-това е положението. Освен това,за учението,купих си дипломата най-накрая.На публичноправните три пъти ме скъса оня идиот мръсен,сума ти пари ми взе...тре крави баща ми продаде,да го взема и тоя изпит.Цяла четворка ми писа по ГПН Русчев,тоя го не дава....

Ами хубаво тогава,ще се видим в темата "Лет ит бииииииииииииииииииииииииии"..забавлявайте сееееееее...

П.П. За Бургаския свободен университет лоша дума да не съм чул! Може да приемат с тройка или по документи,ако ще,ама завършват 20 %,при това все качесствени колеги :)

Желая Ви хубава,нова,щастлива..палачинкова торта
Неееееее,наистина,да ги оставим родителите на мира, дано да сме здрави..другото ще се понамести някакси надявам се с Божията помощ.Нали?!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 27 Дек 2011, 21:44

svettoslav написа:

:D Човек да не се обърне и ти веднага си "родил" мисъл.
Някой е за лечение, но не съм аз - това е сигурно с оглед убедителните доказателства в тази насока.

п.п. Макар да будиш съжаление, скъпа имаш правото да казваш на ближните си, но аз не попадам в тази категория, ерго- не отстъпвам.

Напускам темата, която отдавна се изроди- извинения към авторката и, защото е унизително да комуникирам с теб. Мисля, че ти липсват качества за нормален диалог, което те прави нежелан от мен събеседник не само по правни въпроси, но и в чисто житейски план.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 21:48

Ей, и не мога да разбера, начи,в колата другите пушиха марихуана..пък мен накрая ме фана..

Пък леля ми сега като е гнуслива,друг е собственик на имота..Няма лошо,нека продължава да бъде все така гнуслива като колежката(всъщност "колегата" го ползувам условно,тъй като...-къде се турям и аз),не можела тя да я гледа,ами като не можеш, има кой! Нали така Доки?

И не употребявам никакви наркотици,но един клиент ми носи някакви бисквити,не успели да ги намерят полицаите у тях,казва,....дали от тях нещо .... :? А,пупи?Дали нещо не ми става ??
Кажи дееееееееееее....
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 21:53

poli_g написа:
svettoslav написа:

:D Човек да не се обърне и ти веднага си "родил" мисъл.
Някой е за лечение, но не съм аз - това е сигурно с оглед убедителните доказателства в тази насока.

п.п. Макар да будиш съжаление, скъпа имаш правото да казваш на ближните си, но аз не попадам в тази категория, ерго- не отстъпвам.

Напускам темата, която отдавна се изроди- извинения към авторката и, защото е унизително да комуникирам с теб. Мисля, че ти липсват качества за нормален диалог, което те прави нежелан от мен събеседник не само по правни въпроси, но и в чисто житейски план.

Смяташ,че греша? Прегледай се,разкажи всичко на доктора,пък пак ще говорим.ЩЕ МИ БЛАГОДАРИШ НАКРАЯ.Поне би следвало,де,не е задължително.

П.П. Не темата,а форума трябва да напуснеш.Поне за година.Ще видиш,че ще има result. Но пък изборът си е абсолютно твой.Аз го оприличавам на тютюнопушенето до известна степен.Може да ги откажеш,а може и да не ги откажеш.Аз бих ги отказал.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 27 Дек 2011, 22:09

За твое съжаление никъде няма да ходя- поне докато не се убедя, че си собственик на сайта ( много несигурно събитие, но бъдещето е непредсказуемо).

Някои предпочитат да зяпат продължението на гръбначния стълб на колеги в с.з., срещу които печеля дела, а други ( визирам себе си отново) да четат споделени мисли на юристи.
Всеки с предпочитанията си, но аз не се бъркам неуместно в твоите.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 22:10

http://vbox7.com/play:0b2e630fac

Ето една хубава песничка от нашите приятели-нежна,приятна за ухото,както се казва.Хубава българска ръченичка.
svettoslav
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Наказателно право