- Дата и час: 26 Ное 2024, 13:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Бившия ми работодател ме заплашва
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
65 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Бившия ми работодател ме заплашва
----
Последна промяна nk7702n на 14 Дек 2011, 01:52, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
Много безхаберно лепите етикети!
- yordanov_hs
- Младши потребител
yordanov_hs написа:Много безхаберно лепите етикети!
Кой, аз ли? Ние защото се знаем тук отдавна, затова си приказваме такива работи.Пък и когато човек прекара известно време тук във форума и се наслушва на всякакви простотии, така че, май на всеки се отразяват по някакъв начин според характера. Извинявам се, че съм Ви разочаровала. Приятна вечер!
- nk7702n
- Старши потребител
Един колега,съдед по кантора,горкичкият,не знам дали причинатае в това,че е бивш служител на МВР или друга,но какъвто и проблем да му дойде,първо на прокуратурата се оплаква.Освен че пропиляваш понякога ценно време,трябва после да обясняваш на клиентите си защо няма образувано ДП,да се чудиш как да си вземеш вече адекватния хонорар,след тия резултяти,дето си ги сътворил(вместо да си дадеш ясна представа за чистото гражданско-правно положение и да им вземеш дължимото за услугата-завеждане на дело).Може би допира се и до знания...не знам дали не са прави някои хора,като казват ,че са се раздавали дипломи от ЮФ доста време в Бг.....ама всяко нещо да ти изглежда "самоуправство",без да знаеш какво е това всъщност..толково е тъпо,че не може повече,зо съжаление.
И не се чудя хич,дали някой ден ще чуя колегата да говори за проблемите на извинителната грешка при мнимата крайна необходимост,хич даже не се чудя.Но така или иначе,добър човек е.
П.П. Иначе по случая тук,смятам че и в Пожарната трябва да се сигнализира.Обадете се веднага на тел.166
И не се чудя хич,дали някой ден ще чуя колегата да говори за проблемите на извинителната грешка при мнимата крайна необходимост,хич даже не се чудя.Но така или иначе,добър човек е.
П.П. Иначе по случая тук,смятам че и в Пожарната трябва да се сигнализира.Обадете се веднага на тел.166
- svettoslav
- Активен потребител
Ей,чакай,чакай,бе,160 беше.Без малко да объркаме хората
- svettoslav
- Активен потребител
doc03 написа:П.П. Вдигайте много аларма ! И да Ви арестуват от милицията, няма да станете "контингент" ! Гарантирано ! Не се връзвайте ! На някои хора простите полицейски термини, измислени за сержанти от МВР-то никак, ама никак не са им ясни
Сладур!
Док,аз със "сержанти",нямам общо,няма и какво поначало да си кажа с тях.Изключение са случаите когато ми проверяват чантата в съдебната палата.Но те пък са към МП,доколкото знам.
П.П. Иначе Вашият "контингент" слабо ме касае.Аз се интересувам от "моя".Гледам само той да е добре, и през зимата да е "на топло" ,да не вземе да измръзне някой, че напролет пак сме заедно по дела
- svettoslav
- Активен потребител
doc03 написа:п.п. Ти от къде знаеш, че съм сладур ?
Е,как?Нали знаеш,че спя с жена ти? (тва-от един филм !)
Майтапче,бе,хи хи
- svettoslav
- Активен потребител
doc03 написа:
С поправки, без поправки - излъга, така или иначе !
Е,нали за това са ни учили в адвокатския център,най-напред от всичко по делото,лъжата да ти е в джоба! Ето,оня ден например,явявяме се ний по едно делце,ръйш ли, и преди да вляза в залата се чудя : Наляво ли да си фръцна г*зъ,надясно ли,когато влизам в залата, или пък-първо-наляво,после-надясно,като същата процедура се повтаря и пред състава... и като се сетих,че лъжата ми е в десния джоб-хоп! фръцнах се веднага надясно,а съдийката ме пита доволно: "Вий, колега, защо така наляво се фръцнахте,като идвате към мен?" , а аз разбира се,професионално и отговарям : ААааа,уважаема госпожоо..иЦе съдия,то е "Ваше ляво", а при мене е "надясно",грешка имате,уважаема госпожоо..иЦе съдия,грешка имате..."
А тя ми вика : "Ааа,нямам грешка,нямам грешкааа,добре ви видях колега,наляяяво се фръцнахте,не надясно..."
П.П. Но така или иначе никой не разбра в кой точно джоб беше лъжата,още повеКе,дека язе си имам и един резервен,ама оно, него никой го незнааааааае
А,бе,къде наляво,къде надясно , ето и тука така се пее . Глей,глей само ...
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... mA&cad=rja
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:doc03 написа:п.п. Ти от къде знаеш, че съм сладур ?
Е,как?Нали знаеш,че спя с жена ти? (тва-от един филм !)
Майтапче,бе,хи хи
Той не знам какво точно знае, но по-важното е, че аз не съм разбрала.
Странно, не мислиш ли, самецо?
Някога трябва да спреш с неуместните си шеги, особено, когато ме касаят.
Дори и да е било шега, колега, настоявам публично да се извиниш.
- Гост.
- Старши потребител
Сестра, Полиии,в метоха всички спят,ти какво чиниш тук още?
- svettoslav
- Активен потребител
Сега чакаме ,сигурно,да се включат защитниците и ,да е по-весело,по Коледно
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... Yg&cad=rja
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... Yg&cad=rja
- svettoslav
- Активен потребител
На мен изобщо не ми е весело с твоите шеги.
Дадох ти шанс да се извиниш, но ако смяташ, че се шегувам- ок.
Знаеш, че всеки си носи последствията.
Дадох ти шанс да се извиниш, но ако смяташ, че се шегувам- ок.
Знаеш, че всеки си носи последствията.
- Гост.
- Старши потребител
Е кво лошо сме казали. Една журналистка лепна на Борислав Ралчев "Поврътливият". Щото си връцкал г*за в залата докато пледира.Може да е всякакъв иначе,но прави Велики неща,докато си връцка не гъ*ъ,ами ако ще и мъзъ..за разлика от много други ..болни мозъци. И са му ясни до голяма степен сложните фигури..Аз честно казано,не съм го заглеждал дали си връцка г*зъ(пък и не ми е работа,опазил ме Господ),но ги докарва на слово иначе нещата..
А сега,хоп сааа http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... Yg&cad=rja
А сега,хоп сааа http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... Yg&cad=rja
- svettoslav
- Активен потребител
Но,между другото,забелязах го по едно дело.. Даже,сега като си представя картинката отново,значи,колеги,изключително особено е завъртането и разместването на мускулната маса на лявото му кълбо точно в онзи върховен на пледоарията момент,когато с показалеца на лявата си ръка,сочейки абстракно-неконкретизирано към законността на лъжливо-заблуждаващата си съда и органите на досъдебното производство,както и всички лекари в болничното заведение за задържане на психично нездрави,но пък издържана иначе от углавно-доктринална източно-европейска гледна точка теория ....когато и председателката на състава вече наистина се е разтопила на стола ...
- svettoslav
- Активен потребител
Аз пък имам предложение,- темата да се преименува "НОВОГОДИШЕН СПАМ" и на воля и безнаказано, да си ръсим по някоя простотийка, ама сериозно има нужда форума от това!
- yordanov_hs
- Младши потребител
yordanov_hs написа:Аз пък имам предложение,- темата да се преименува "НОВОГОДИШЕН СПАМ" и на воля и безнаказано, да си ръсим по някоя простотийка, ама сериозно има нужда форума от това!
Аз подкрепям изцяло с две ръце и с поврътливото си обвинение колегата Йорданов . Мноооу яко Коледно предлуйжение
- svettoslav
- Активен потребител
Ами тряскай едно извинение на Поли, ако не си го тряснал, че да я привличаме на наша страна!
- yordanov_hs
- Младши потребител
Виж ся,понякога се получава "разбрал-недоразбрал".Честно предколедно,както се казва,казано,изобщо не знам за какво иде реч.А пък и за някои хора съм си изградил мнение,така че поведения определено не ме учудват.Нормално е понякога.А е толкова смешно и плитко(да не ползувам по-страшни думи)като видиш,че е всъщност абсолютно целенасочено поведение,без каквото и да било основание.
Болно ми е само,макар тая година да мина като цяло успешно,че виждам колеги с празни погледи,да мига тъпо на парцали и да не разбира..включително и че прокуратурата не е пощенска кутия, късно се въведе адвокатския изпит май.... А най-лошото е,че ми се повръща понякога..
Затова една песничка си слушкам сега,че след малко бегам надалекоооо...че много дела спечАлихме таа годин(с измама естествено,и с лъжа)
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... _g&cad=rja
А днеска една колежка(май още не е завършила) се чуди к"ак така един колега го скъсали на казуса през ноември,как така,при положение,че той бил работил вече пет години в наказателната кантора на Томов"
Не знам само " в семейната кантора" на Момоф не е ли работил и там? И в трудовата кантора на Димитриева..
За съжаление,не ми е известно колегата,при когото 5 години работил, да блести с някакви знания в "наказателната си кантора". Пък и от собствени възприятия,не знам за таквоз нещо.Даже доста смешнички понякога ги ръси. Виж,за "Поврътливия" -друго нещо,и още двама-трима,но този колега,според мен не е сред тях.Пък дори и да се впише,кво значение има някой дето работил при него?
Весела Коледа!!!
Болно ми е само,макар тая година да мина като цяло успешно,че виждам колеги с празни погледи,да мига тъпо на парцали и да не разбира..включително и че прокуратурата не е пощенска кутия, късно се въведе адвокатския изпит май.... А най-лошото е,че ми се повръща понякога..
Затова една песничка си слушкам сега,че след малко бегам надалекоооо...че много дела спечАлихме таа годин(с измама естествено,и с лъжа)
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... _g&cad=rja
А днеска една колежка(май още не е завършила) се чуди к"ак така един колега го скъсали на казуса през ноември,как така,при положение,че той бил работил вече пет години в наказателната кантора на Томов"
Не знам само " в семейната кантора" на Момоф не е ли работил и там? И в трудовата кантора на Димитриева..
За съжаление,не ми е известно колегата,при когото 5 години работил, да блести с някакви знания в "наказателната си кантора". Пък и от собствени възприятия,не знам за таквоз нещо.Даже доста смешнички понякога ги ръси. Виж,за "Поврътливия" -друго нещо,и още двама-трима,но този колега,според мен не е сред тях.Пък дори и да се впише,кво значение има някой дето работил при него?
Весела Коледа!!!
- svettoslav
- Активен потребител
doc03 написа:И както е казал Гьоте: "Глупаците са най-неприятните крадци — те едновременно крадат и времето и настроението ни."
Гьоте не беше ли учил малко "Право" ? Е,не от всеки става юрист,макар да не съм чел Гьоте.А и човек дори когато чете такива , вероятно не лесно може да разбере какво искат да кажат понякога.Тъй като сигурно са гении и трудно ги разбираме.
П.П. С това си цялостно писание(коментара си) всъщност доказахте какъв индивид сте колега,ако сте такъв(даже ме е срам да ви наричам така).
А пък дали обърквам някого с блясък или с безсмислици,това си е лично мое дело.
П.П. И за Нова година да не забравиш да приготвиш сандвичи с крастивачки и палачинки.А зоофил може да е майка ти,не и аз.
- svettoslav
- Активен потребител
65 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|