начало

Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор

Обаждат ми се анонимно и ми искат данните колко съм висока и

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обаждат ми се анонимно и ми искат данните колко съм висока и

Мнениеот jorana » 10 Авг 2011, 21:24

Обаждат ми се анонимно и ми искат данните колко съм висока трите ми имена от къде съм ит.н.и ми казаха че са от международна полиция да си давам ли даните или какво ще ме посъветвате.Дали това са хора от международна полиция.Казаха ми че съм пуснала обява дали това съм аз на снимката .АЗ смиятам че ако има проблем не се прави така по телефона аз смятах и да пусна жалба до полицията звънят с личен номер :?:
jorana
Младши потребител

Re: Обаждат ми се анонимно и ми искат данните колко съм висо

Мнениеот ryanna » 10 Авг 2011, 21:43

Не си давайте данните - полицията не действа по този начин. А и нали не мислите, че международната полиция е на такова примитивно ниво, още повече, че българския не е сред признаните международни езици за комуникация. Няма за де ицвевазач, ако това е поредния начин за измама. Отидете в полицията и споделете възгледите си, че има нещо нередно в тези обаждания, дайне им часа и деня, в който сте получили обаждането от скрит телефон и нека действат оперативно, за да разберат кой и от кой номер ви притеснява, и с каква цел.
В царството на слепите едноокият е цар.
ryanna
Младши потребител

Re: Обаждат ми се анонимно и ми искат данните колко съм висо

Мнениеот teogeo » 12 Авг 2011, 22:20

jorana написа:Обаждат ми се анонимно и ми искат данните колко съм висока трите ми имена от къде съм ит.н.и ми казаха че са от международна полиция да си давам ли даните или какво ще ме посъветвате.Дали това са хора от международна полиция.Казаха ми че съм пуснала обява дали това съм аз на снимката .АЗ смиятам че ако има проблем не се прави така по телефона аз смятах и да пусна жалба до полицията звънят с личен номер :?:

Недейте се разкарва до боклукчарника и да ставате за смях. Телефонният ви апарат освен функция за приемане на разговор, има и за прикючване на такъв.
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Наказателно право