начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

помощ!!! има теч в блок

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

помощ!!! има теч в блок

Мнениеот desi_7177 » 10 Авг 2011, 21:49

Добър ден!
живея в жск който е на 4- етажа, аз съм на 1 етаж под мен има приземен.Преди да започна ремот по обзавеждането на апартамента, видях че има мокро петно на стената/която е страна на гараж на съседдка/ на приземния етаж и казах на съседителе.Не го отразиха-всички. Направих ремотна и направих и една голяма грешка-сложих плочките на банята до тавана.В банята са ми трабите за мрасната и чистата вода, кайто аз зазидъх.След време съседката с гаража започна да мрънка че имала влага и че стента била мокра.Гледахме, пусках вода от нашия апартамент от този над нас- не тече.Съседите на 3 етаж не живеят там идват си само отпуските от чужбина. Когато ние пускахме тях ги нямаше. Когато те си идват петното се появява. Сега са си тук и е станало" река". Съседката от гаража/приземния/ взела та пробила плочата между моя етаж и неиния и отдолу под нея за да върви водата в мазето.Аз несъм там сега - неживея близо от година там.Та сега искат аз да разбивам моята баня за да видят какво е станало? Казват че е от мен. Ами ако не е? Аз ще си разбия банята на която още несъм и се нарадвала.Кой ще поеме разходите по ремонта? На 2 етаж трабите се виждат и не се вижда да има теч.
Моля къжете какво да правя? Даите съвет? Да разбивам ли или не?дали е от "У" пърчето между етажите?Но ако е така защо тече когато 3 етаж са си тук, а не когато аз пусна водата?Къжете какво може да се направи?
Предварително БЛАГОДАРЯ!
Чакам отговор с нетърпение
desi_7177
Нов потребител

Re: помощ!!! има теч в блок

Мнениеот trando58 » 11 Авг 2011, 16:15

Лично на Вас ви препоръчвам - Специалист по В и К и малко частни уроци по БГ граматика.
trando58
Потребител

Re: помощ!!! има теч в блок

Мнениеот kirile » 12 Авг 2011, 19:32

Ако теча е от общата тръба , ремонта се извършва с пари от касата на ЕС и с решение на общото събрание. Ако теча е от Вашата тръба , ремонта си го правите сами. Аз също имам теч от общата тръба и в момента чакам да се свика общо събрание , за да се вземе решение по този въпрос.
kirile
Потребител

Назад към Етажна собственост