- Дата и час: 26 Ное 2024, 16:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Господа полицаи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Господа полицаи
Тйй като вашето оръжие е отговорно само на вас,като се намирате в нечия чужда собственост,то собственикът може ли да не ви приеме с вашето лично оръжие?
Всъщност вие като заспите на гости,а оръжието ви е у дома му,какви са му правата спрямо това оръжие?
Свежа тема
-
namakak - Потребител
Re: Гаспадя полицаи
Нещо не вдявам въпросЪТ.... Мойта кола, като спи в чужд гараж, моя ли е?
"Quis custodiet ipsos custodes?"
- kuzdov
- Потребител
Уточнете си въпроса - кой, в качеството си на какъв и при какви обстоятелства иска да го допуснете с оръжието му във вашия имот ?
На втория въпрос - нямате никакви права върху чуждото оръжие, макар и то да се намира във Вашия имот.
На втория въпрос - нямате никакви права върху чуждото оръжие, макар и то да се намира във Вашия имот.
- rts
- Активен потребител
Добре деееполицайка заспива непробудно доволна,разбира се че не искам да попитам дали този аксесоар може да си го навръ касето не ми се ще,но мога ли да го пипам,разглеждам и да се застрелям в огледалото
Защо пък да не мога да си правя каквото си искам с нещата в мой дом примелно.Аз да не съм ги карал да ми ги носят и у дома.
Нали може да се гръмна бе
Защо пък да не мога да си правя каквото си искам с нещата в мой дом примелно.Аз да не съм ги карал да ми ги носят и у дома.
Нали може да се гръмна бе
-
namakak - Потребител
Кажи ми честно,nаmакак, колко ракии обръщаш преди да започнеш да ги пишеш тия простотии, сигурно поне едно кило домашна гроздова?!
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Кажи ми честно,nаmакак, колко ракии обръщаш преди да започнеш да ги пишеш тия простотии, сигурно поне едно кило домашна гроздова?!
Честно ще ти кажа,не са толкова колкото можеш да поемеш и ти.
Пита се обаче,каква ракия пиеш ти,а каква аз.Препоръчвам ти никога да не пиеш от мойта.Тя е подарък винаги,щото аз нямам земя и за продан даже.
Предпочитам домашната и понеже не пия много,веднага я усещам дали не е спиртова
Ти колко можеш да изпиеш ,без да те хване..кажи си, не се срамувай
-
namakak - Потребител
Не проблемът в това кой колко ще си пийне и колко спиртова да е , ами че " баламосваш" хората след това и ги занимаваш глупости!
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Не проблемът в това кой колко ще си пийне и колко спиртова да е , ами че " баламосваш" хората след това и ги занимаваш глупости!
Е що да не ги занимавам,"тея хора",това са животни ма С инстинкт и на самозабряване.Кво като съм попитал,това не значи че съм пийнал.
Вземе сина да доведе някоя гърла със силикон и в гащите,то не знае кой на кой е чонек и какви оръжия може да са му дали с разрешително,аз как да изкрещя ,че такова чудо дома си не искам,само с оръжието на любовта приемам ма...
Ей всека се прави на мръсница и не може да си изкажеш тревогата като родител
Аз уважавам полицая,затова го питам и него,как мога по някакъв закон да си защитя жилището и да не влизат никакви оръжия у нас.Питам,защото никога не е сигурно кога човек може да полудее,да набара нечие такова и да се направи на екшън герой в огледалото.
И повярвайте ми,на всеки може да се случи,дори и да е съвсем адекватен.
Е няма да постна снимката с пробитото огледало преди години.Дървена плоскост с дупка всеки може да си представи.
Всъщност такава дупка може ли да се направи от другия патрон/незнам как се казва/,не от бойния?Е па доде не разбера проблема ми,нема да спра да питам,е па на,искам истински полицай,достоен да ме спаси да ми отговори
Аз съм честен човек ,ма отде да знам,може да се вживя в някой герой и искам да знам как мога чрез думи прости да изкажа като собственик " В този дом без оръжие моля",по този закон и този закон,за да се измъкна от бандити.Зощжтж според мен който не е полицай и носи оръжие е бавдит или някак си го е извоювал оръжието си само заради бандитски или други страхови бандитски неволи.Не може токо да се раздава оръжие или разрешително на всеки без да е единствено полицай.Дори и охранител да си,ще извикаш полицията за това престъпление.Ма какви си ги позволянат някои
-
namakak - Потребител
Хубаво, де, всеки си има мнение... Ай, наздраве, че днес е празник!
- nk7702n
- Старши потребител
namakak написа: Нали може да се гръмна бе
Добре би било да беше го сторил ...
- begemot66
- Нов потребител
Въх, егати драмата! Аз пък си мислех, че нещо се бъзикаш. Ми отговорът на въпроса ти е много прост. Достатъчно е просто да заявиш на притежателя на оръжието, че не желаеш то да бъде внесено в дома ти и ако иска той да влезе, следва да дойде без него и край. Полицай, джедай и к'ъв да е друг може да влезе в дома ти с (и без) оръжие без твоето съгласие при общоизвестни условия - при непосредствено извършващо се тежко престъпление или с разрешение от съда....
"Quis custodiet ipsos custodes?"
- kuzdov
- Потребител
kuzdov написа:Въх, егати драмата! Аз пък си мислех, че нещо се бъзикаш. Ми отговорът на въпроса ти е много прост. Достатъчно е просто да заявиш на притежателя на оръжието, че не желаеш то да бъде внесено в дома ти и ако иска той да влезе, следва да дойде без него и край. Полицай, джедай и к'ъв да е друг може да влезе в дома ти с (и без) оръжие без твоето съгласие при общоизвестни условия - при непосредствено извършващо се тежко престъпление или с разрешение от съда....
Благодаря за отговора.
То шест годишни деца в щатите вече носят оръжие в забавачката,затова вече и претърсване.Само некой да ми дойде на гости
-
namakak - Потребител
Нямаш никакви права над оръжието, но имаш правото да недопуснеш в своя имот самото оръжие.
Собственикът няма право да оставя оръжието си без надзор нито да ти го дава по каквато и да е причина!
Именно затова е "лично оръжие".
Собственикът няма право да оставя оръжието си без надзор нито да ти го дава по каквато и да е причина!
Именно затова е "лично оръжие".
- basstardo
- Нов потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|