начало

Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов

Статут за фризьорски салон

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Статут за фризьорски салон

Мнениеот donna » 08 Апр 2011, 16:16

Няма ирония на шестдесет и кусур години се ходи само на букли ,от де да зная за тоя стол , кат това чудо не е важно за буклите :oops:
donna
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 08 Апр 2011, 20:05

:)juliаnvеnеmоnа, много "лошав" коментар сте направил на изказванията ми,явно не са във Ваш интерес, а пък аз просто реших да разбера чрез лека провокацийка кой е архитект и кой проектант във форума... А иначе, и парното и осигуровките си ги плащам редовно. И винаги ми "пука" за хората и се старая да им спестя излишни разходи.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 08 Апр 2011, 21:44

явно не са във Ваш интерес

nk7702n, разбира се, че не са в мой интерес! За разлика от Вас аз съм от хората които гледат да не си платят парното и ако има чалъм да не платя, с удоволствие ще го направя. Та за това са ми гарантирните от тъпите промени на предназначението на обектите мангизи. Просто нали!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот probcho » 08 Апр 2011, 21:48

.
Последна промяна probcho на 30 Апр 2011, 09:05, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 08 Апр 2011, 22:48

Съгласна съм с Вас, прекратявам комуникацията с juliаnvеnеmonа,не ми харесва грубият му изказ. Приятна дискусия на останалите!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 11 Апр 2011, 23:57

Съгласен съм с julyanvonemona, че темата е дребна, и не си заслужава дебата. Съгласен съм също с всеобщата постановка на взелите отношение тук, че на госпожата ще и се наложи да извърши поредицата безсмислени действия, старателно описани от някои.
Не съм съгласен, например, елементарната (че и нескопосано написана) ограничителна норма по чл. 178 (4) да се въздига като "основополагащ принцип на ЗУТ" – това звучи смешно, ще ме прощавате. Не съм съгласен също с това, че "законодателят, изначално премъдър и апологет на всички начала в ЗУТ, съвсем съзнателно и осмислено е постановил, че разрешение за строеж се издава и за промяна на предназначение". Таквоз нещо премъдрият законодател не е постановявал, поне не в писаните норми. Той, законодателят, по този въпрос нищо не е постановил, а ни е оставил да се оправяме както можем. А ние можем толкова. "Всеобхватност на материята", казвате?
"Когато единственият инструмент, с който разполагаме, е чук – изкушението да възприемаме всичко наоколо като пирони, е голямо".
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Апр 2011, 07:24

magodeoz.Законодателят е изначално премъдър!
Винаги го помнете!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 15 Апр 2011, 19:26

Май не ме разбрахте. Съгласен съм, че е "премъдър". Че "е постановил" - с това не съм съгласен. Нейсе - темата умря, а питащата с бързи крачки се е запътила към посочените от общинарите "компетентни проектанти" - какво има да се коментира още? Желая успех!
magodeoz
Активен потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация