начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Адрес на управление - жилищен апартамент

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Адрес на управление - жилищен апартамент

Мнениеот __dnp__ » 24 Фев 2011, 18:52

Здравейте,

Бих искал да се допитам до всички вас относно тълкуването на Закона за устройство на територията и по-точно член 38. Имам идея да започна електронен бизнес, който да управлявам от мястото, в което живея. Според този закон е необходимо ако апартамента е жилищен да се промени статута му и то задължително да е до втори етаж жилището. Аз обаче мисля да използвам само една стая като кабинет относно бизнеса ми, а не цялото жилище и е напълно възможно да е над втори етаж апартамента, в който живея. Също така не мисля, че по някакъв начин ще вдигам шум ( т. 5 ) и ще организирам срещи на това място. Въпросът е ако тихо и спокойно работя само в една стая от 3-стаен жилищен апартамент дали ще нарушавам закона по някакъв начин?

Благодаря за отговорите!
__dnp__
Нов потребител

Re: Адрес на управление - жилищен апартамент

Мнениеот magodeoz » 24 Фев 2011, 19:02

Не, нищо не ще нарушавате. Този вид дейност е регламентирана в чл. 98 (2), т. 2, чл. 102 (2), и чл. 109 от Наредба № 7 за правила и норми... (и т. н.)
magodeoz
Активен потребител

Re: Адрес на управление - жилищен апартамент

Мнениеот toni_sf » 24 Фев 2011, 19:05

И стига да не нарушите ЗУЕС защото ще имате недоволни комшии.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Етажна собственост