- Дата и час: 02 Дек 2024, 05:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Кушлев
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Кушлев
В нашия район вече прекратиха едно от делата, а по две отхвърлиха иска.В залата в общи линии бяха доста "емоционални".Процесуалните представители на Кушлев малко трудно разбраха какво се иска от тях в залата.
- 1968
- Потребител
Браво ! Но няма ли да ни светнеш за откритата от теб "пробойна" или тя ще си остане само твое know-how
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
Харесвам повече френския ти акцент - виж си личните.
- Гост.
- Старши потребител
Аз съм от страната на прокуратурата.Знам само резултата, не съм участвал в делата, влизах само в едно заседание, по едното дело.Не съм се интересувал от решенията, колегите после само споменаха за крайния резултат.
- 1968
- Потребител
Освен че са емоционални са и крайно нагли, когато нещата не са в тяхна полза.Изби ме голям смях като слушах интервю с проф.Кушлев, който заяви че неговия инспектор в Силистра като завел иск срещу депутата Гюнай Сефер, в съда настъпил смут .Как още не са се избесили от страх окръжните съдии в Силистра направо недоумявам.
- plamena26
- Потребител
Една от основните пробойни са "пазарните" оценки на вещите лица. Особено за периодите преди 1996 година. Основен проблем е, че масово дори адвокатите на ответниците нямат понятие от цифрите и вещите лица си говорят убедено едни празни приказки на които всички вярват. Наемайте като консултанти качествени оценители и те ще ви кажат как да направите на пух и прах експертизите. Обикновено експертите на комисията са направили едни надути оценки и ВЛ за да нямат проблеми гледат да се придържат към тях. На едно от последните дела в нашия район първата експертиза беше дотолкова разбита, че съдията намали наполовина хонорара на ВЛ и не го искаше за тройната експертиза. Разликата с втората СТЕ беше над три пъти в стойността!?
- chris_vicom
- Младши потребител
Ха, тази комисия Кушлев е меко казано бутафорна. Какво да кажем като явно е практика нейни служители да работят в свободното си време за ЧСИта. Нямам думи за такива безобразия
- lsd123
- Младши потребител
Здравейте, колеги!
Първо искам да Ви поздравя с професионалния ни празник, желая ня всички здраве, успехи и удовлетворение от работата ни!
По темата - и на мен ми предстои среща с Комисията Кушлев, затова се порових сериозно из практиката, но така и не намерих такава относно защитата на правата на третите лица по смисъла на чл.7 т.2 ЗОПДИППД. Бих искала да помоля, ако някой се е занимавал с подобен случай. Специални благодарности на andy70, който макар и преди две години, е постнал приятно списъче с практика, но за съжаление тя е предимно относно разкриването на банковата тайна, а в АПИС аз намирам най-вече практика относно обезпечаването на бъдещия иск на Комисията...Някой да се е борил със защитата правата на ТЛ?
Благодаря предвартелно
Първо искам да Ви поздравя с професионалния ни празник, желая ня всички здраве, успехи и удовлетворение от работата ни!
По темата - и на мен ми предстои среща с Комисията Кушлев, затова се порових сериозно из практиката, но така и не намерих такава относно защитата на правата на третите лица по смисъла на чл.7 т.2 ЗОПДИППД. Бих искала да помоля, ако някой се е занимавал с подобен случай. Специални благодарности на andy70, който макар и преди две години, е постнал приятно списъче с практика, но за съжаление тя е предимно относно разкриването на банковата тайна, а в АПИС аз намирам най-вече практика относно обезпечаването на бъдещия иск на Комисията...Някой да се е борил със защитата правата на ТЛ?
Благодаря предвартелно
- hristeva
- Нов потребител
Комплименти за магистратския състав на АпС Варна!
За втори път! Първия, както вече знаете, е за отмяна на обезпечителна мярка.
Обичам си работата. Пиша в темата, не за да се похваля( ама имам и защо, де ), а за да покажа, че съществуват знаещи, мислещи и можещи магистрати.
И най-важното- не са единици!
За втори път! Първия, както вече знаете, е за отмяна на обезпечителна мярка.
Обичам си работата. Пиша в темата, не за да се похваля( ама имам и защо, де ), а за да покажа, че съществуват знаещи, мислещи и можещи магистрати.
И най-важното- не са единици!
- Гост.
- Старши потребител
Честито, Поли! Чак сега прочетох откъде идва това приповдигнато настроение днес! Пожелавам ти още много такива успехи! Аз лично не съм се сблъсквала с приложението на този закон, но доколкото съм слушала коментарите и на колеги, и по медии, е много несъвършен и измислен. Щом може да се посяга чрез него на имущества на лица, за които има водени, но неприключили с влязла в сила присъда производства, както и за деяния, които не са били инкриминирани към момента на извършването им, значи изобщо не е справедлив и явно създаден, за да обслужва някакви тесни политически интереси.
- nk7702n
- Старши потребител
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|