- Дата и час: 26 Ное 2024, 19:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПОМОЩ ЗА РЕАБИЛИТАЦИЯ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
ПОМОЩ ЗА РЕАБИЛИТАЦИЯ
здравейте,имам проблем.един мой познат е осъждан за кражба и му е наложена присъда 1 година лишаване от свобода заменена с 3 години изпитателен срок.възстановил е това което е откраднал и затова са му дали условна присъда-а и до колкото знам му е било първото провинение.след 2 години е осъждан в друг град но е оправдан поради липса на доказателства.изтърпяна е условната присъда преди 4 години и до колкото знам за второто деяние въобще не е бил виновен-оказал се на работа във заведението което са ограбили.та от съда в който са му издали условната присъда са му наложили и 10лв.глоба за разходите по делото но не ги е платил.не си пази решенията от съда и в това е проблема-трябва ли да подаде молба за реабилитация или тя настъпва по право.
- xarkas
- Нов потребител
Re: ПОМОЩ ЗА РЕАБИЛИТАЦИЯ
интересувам се защото се обърна към мен човека за съвет,а и адвоката който е имал е бил служебен-съден е по бързото производство-така че ако може някой да даде съвет изобщо ще настъпи ли в неговия случай реабилитация по право или ще е нужно да подава молба за реабилитация
- xarkas
- Нов потребител
и да уточня за второто деяние на потърпевшият,бил е задържан за 72 часа в ареста и когато е насрочено делото е бил оправдан-поради липса на доказателства.
МОЛЯ за конкретен отговор!настъпва ли реабилитация по право или да си подаде молба за такава
МОЛЯ за конкретен отговор!настъпва ли реабилитация по право или да си подаде молба за такава
- xarkas
- Нов потребител
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Реабилитиран.
Глобата от 10.00лв. не е баш глоба, а са ДТ, за които съда е издал служебно ИЛ.
Ала вие изобщо не помагате на човека, не ви знам каква ви е ролята в цялата тая каша от факти, но е хубаво да си извади едно свидетелство за съдимост( само срещу скромните 4.50 последно) и сам ще се убеди.
Глобата от 10.00лв. не е баш глоба, а са ДТ, за които съда е издал служебно ИЛ.
Ала вие изобщо не помагате на човека, не ви знам каква ви е ролята в цялата тая каша от факти, но е хубаво да си извади едно свидетелство за съдимост( само срещу скромните 4.50 последно) и сам ще се убеди.
- Гост.
- Старши потребител
благодаря ви"poli_g" за отговора-този мой приятел всъщност е брат ми-съгласен съм с вас че е голяма каша но от разговорите ми с него знам че е умирал от срам заради условната присъда и затова е изхвърлил решенията на съда.а и съм го признал за карък номер 1.винаги забърква едни....
едно голямо БЛАГОДАРЯ НА "poli_g"
едно голямо БЛАГОДАРЯ НА "poli_g"
- xarkas
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|