начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

моя близка е откраднала крем за 19лв. от хипермаркет ...

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: моя близка е откраднала крем за 19лв. от хипермаркет ...

Мнениеот fafla » 12 Дек 2010, 17:40

poli_g написа: повтаряйки неразбиращо заучени фрази и популистки изречения,

Вероятно вече поизчерпана и леко подразнена от факта,че някой си позволява да Ви опонира,решихте да минете на другата плоскост и да почнете да "нападате" все по-агресивно и лично.Не ме интересува мнението на хора,които не познавам за личността ми,затова няма да Ви отговарям в подобен дух,макар,че мога.
fafla
Младши потребител

Мнениеот Melly » 12 Дек 2010, 18:05

Замислих се защо сте се регистрирала именно с този ник нейм - "fafla"... :roll:

Първоначалната ми асоцияция е за "нещо", което е вещ от първа необходимост - хрус-хрус, глът... :D

Нищо лично, просто си разсъждавам. :?
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот fafla » 12 Дек 2010, 18:13

Melly написа:Замислих се защо сте се регистрирала именно с този ник нейм - "fafla"... :roll:

Първоначалната ми асоцияция е за "нещо", което е вещ от първа необходимост - хрус-хрус, глът... :D

Нищо лично, просто си разсъждавам. :?

Грешна Ви е асоциацията.По-скоро "нещо",което е сладко и всеки го обича. :)
fafla
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 12 Дек 2010, 18:46

fafla написа:
poli_g написа: повтаряйки неразбиращо заучени фрази и популистки изречения,

Вероятно вече поизчерпана и леко подразнена от факта,че някой си позволява да Ви опонира,решихте да минете на другата плоскост и да почнете да "нападате" все по-агресивно и лично.Не ме интересува мнението на хора,които не познавам за личността ми,затова няма да Ви отговарям в подобен дух,макар,че мога.

Не, никак не ме дразни написаното. Ако щете вярвайте, както казвате вие. Да не съм ръсила тея щуротии аз, че да се дразня на невежеството си? :lol:
Квалификацията е във фразата - "възможно най-кофти комбинация..."
Гост.
Старши потребител

Мнениеот fafla » 12 Дек 2010, 19:02

Защо "ръсила" и защо "щуротий",а най-вече кои?Вие този жаргонен език ли използвате и когато се явявате пред съда.Или го предпочитате във форумите,за да подчертаете колко сте "в час"?Ми не ме впечатлявате,дори до толкова,че да тръгна да чета ваши предишни писания.
И какво да Ви кажа още-аз предпочетох да спрем да си говорим май още на страница 3-та и даже предупредих,че темата е на път да стане лична м/у Вас и мен.А не това беше целта й.Но подозирам/без да съм убедена на 1000% като Вас и Вашия колега/,че Вие обичате да измествате темите.Доставя Ви някак си удоволствие да си чешете езика.Няма да Ви питам при тази активност тук как Ви остава време за истинска работа,защото съвсем ще изместим темата.
Значи,молбата ми е следната-ако имате какво да кажете или посъветвате нещо във връзка с темата-пишете,но ако ще отправяте лични нападки към мен,с цел да ме засегнете и провокирате-недейте,изобщо няма да успеете,а само ще разводним темата с ненужни постинги.
П.С-под "нещо" имам предвид-нещо ново,не нещо назаем
fafla
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 12 Дек 2010, 19:43

Местя всичко, което е по силите ми. Глупостта не ми е подвластна.
Не работя! (този дребен факт ще ли ви затрудни за проумяване?), но все пак- да уточним- не съм крадла, като някои автори на теми. :lol:

Темата вие самата я направихте лична- върнете се да прочетете от начало до край, колко пъти не се спряхте що се отнася до моите постове. Ако установите къде -добре. Ако ли не- пак добре :arrow: второ изречение ще еволюира до "и не е порок".
Ще пиша където и каквото сметна за уместно, след като до сега нЕма модератор да се намеси, смятам, че не са налице нарушения на ОУ, ерго- пак началото на абзаца. А вие сте ми така лесна за гаргара, че дори не ми е интересно, но пък упоритостта ви е внушителна- защо не?

Сега някой да иска да затвори вратата ?

Нещо ново? :lol:
Според мен за вас написаното до тук все е новост, но не е моя работа да ровя в оскъдицата ви.

п.п. :!: Помолих неведнъж- не се спряхте. Е, каквото повикало- такова се обажда.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот fafla » 12 Дек 2010, 20:19

еее,по-леко със самочувствието.Взела сте се много насериозно:wink:
Прави впечатление,че сте доста заядлива.Може би защото не работите.Намерете си работа,моля Ви,та да си отдъхна от заядливия Ви език.Защото аз все пак работя и "това тук" ми краде от времето.
Непрестанно ми вменявате,че аз съм откраднала.В каквото и да сте "убедена",истината я знам аз,макар че много пъти посочих,че не е важно дали аз съм го направила или моята близка.Вие обаче не спирате да го повтаряте като латерна,сякаш това е основното.Разбирам целта Ви,но с това не ме засягате.Ако така ще се почвствате по-добре -давайте,напишете го с главни букви и не спирайте да го повтаряте.Да съм честна-обръщам внимание на това,за да не вземете да сметнете,че нещо сте ме "притеснила".
Лесна съм Ви /според Вас/ за "гаргара",защото не Ви обиждам.А упорито отговарям на постовете Ви,защото хора като Вас ме дразнят.
fafla
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 12 Дек 2010, 20:25

fafla написа:......Да съм честна......

Хора, които ползват този израз обикновено казват неистини. Доказано е. :)

Смятам наистина да се ползвам от максимата заложена в сентенция на Киплинг- „Който не знае, и не знае, че не знае, е глупак - избягвайте го".
Оттеглям се от темата ви.
Последна промяна poli_g на 12 Дек 2010, 22:59, променена общо 1 път
Гост.
Старши потребител

Мнениеот fafla » 12 Дек 2010, 20:29

...с последен несполучлив опит да "захапете" :D ,но го оценявам...Имам предвид Оттеглянето!
fafla
Младши потребител

Мнениеот havga » 13 Дек 2010, 17:44

Не мога да повярвам колко злоба има в тази тема :)))
Това което ми остана във главата е че е пълно с болни от неудовлетворени амбиции хора ..., които са забравили да бъдат хора някъде в гоненето на "славата", та била тя и форумна...
havga
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право