- Дата и час: 30 Ное 2024, 05:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
моя близка е откраднала крем за 19лв. от хипермаркет ...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
90 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: моя близка е откраднала крем за 19лв. от хипермаркет ...
Поли, според мен всички скочиха да защитават твоята позиция-и doc03, street, дори и Лекси.
(не знам защо го направиха някои)
Както виждаш-аз не вземам страна във вашия личен спор с автора на темата, досежно ценностите и умението да се излагат и защитават. Това не ми прави впечатление и не ми е интересно.
Но пък аз вярвам в доброто начало във всеки и че всичко в тоя живот е поправимо. И всеки се нуждае от нов шанс ! Точно заради това верую, защитавах клиент преди години за престъпление по чл.116 НК и след като 3 инстанции постановиха и потвърдиха оправдателна присъда, това същото верую беше причина и повече никога да не се занимавам с накзателно право.
Нищо повече !
Както виждаш-аз не вземам страна във вашия личен спор с автора на темата, досежно ценностите и умението да се излагат и защитават. Това не ми прави впечатление и не ми е интересно.
Но пък аз вярвам в доброто начало във всеки и че всичко в тоя живот е поправимо. И всеки се нуждае от нов шанс ! Точно заради това верую, защитавах клиент преди години за престъпление по чл.116 НК и след като 3 инстанции постановиха и потвърдиха оправдателна присъда, това същото верую беше причина и повече никога да не се занимавам с накзателно право.
Нищо повече !
- vassilev
- Активен потребител
vassilev написа:Поли, според мен всички скочиха да защитават твоята позиция-и doc03, street, дори и Лекси
Аааааааааа, Лекси първа се изказа по темата. Тук Поли не е виновна
-
lexy21 - Активен потребител
lexy21 написа:vassilev написа:Поли, според мен всички скочиха да защитават твоята позиция-и doc03, street, дори и Лекси
Аааааааааа, Лекси първа се изказа по темата. Тук Поли не е виновна
Добре де-греша. Признавам ! (без бой )
- vassilev
- Активен потребител
Сори колега , но мисля ,че това не е било нужно да те спира да се занимаваш с наказателно, лично за мен то е много по-интересно и повече ми допада, поне на мен разбира се.
Не искам да ти се меся защото всеки все пак сам избира какво да работи, но аз не бих защитавал следните извършители:
1.Убийци
2.Изнасилвачи
3.Разпространители на наркотици
Виждал съм последствията, както и от другите престъпления....
За останала категория престъпления мога да кажа ,че бих се наел, ако все пак някога великата адвокатска колегия реши ,че мога да бъда такъв "велик" като тях когато взема "измисления изпит" (защото е такъв)..... За сега вероятно ще се върна като "просто дознателче" в мвр.
Че думата ми беше не е трябвало да се отказваш от наказателното , защо просто не си прехвърлил такъв тип дела на някой колега знаеш как става , аз не мога да те уча на това а и нямам право...
Не искам да ти се меся защото всеки все пак сам избира какво да работи, но аз не бих защитавал следните извършители:
1.Убийци
2.Изнасилвачи
За останала категория престъпления мога да кажа ,че бих се наел, ако все пак някога великата адвокатска колегия реши ,че мога да бъда такъв "велик" като тях когато взема "измисления изпит" (защото е такъв)..... За сега вероятно ще се върна като "просто дознателче" в мвр.
Че думата ми беше не е трябвало да се отказваш от наказателното , защо просто не си прехвърлил такъв тип дела на някой колега знаеш как става , аз не мога да те уча на това а и нямам право...
-
street - Потребител
Хората бонбони си ядат по опашките на хипермаркетите и въобще захвърлят кутиите някъде,вие пък вместо да намажат всички клиенти с пръстче,за някаква си китайска стока за стотинки превърната в 19 лева и укрити данъци,каквито се предполага в останалите работни такива и многобройни и "защитени",то пък големо важно...Тия за милиарди и милони немогат да ги осъдят,та за кражба от под 50 лева.
Никога не е късно ,да направиш мръсно и да им покажеш развалените салами и суджуци или кори за баници или киселото мляко от което на другия ден получаваш разстройство ,или от промоционалните си развалени стоки или в пред период на годност със сменен етикет,или консерви или кремове при които се обриваш,или прах за пране която изобщо не пере петна,или обслужването на ниската им заплата и горчивия им поглед..За съжаление,то на човек му идват идеи за кражби,като няма адекватна правова законова държава.Да не мислите ,че книжките от ХЕИ са въобще истинско бъркане в задника.Няма такъв истински проверен вариант.Всичко е купено за 50 кинта я от ВМИ,я от други медицински сестри.Да не говорим,че може да се изтровите от колбаси.
Краденето не всеки го може,но винаги има първи път.Да не мислим ,че ще настъпи масово.Но защо се краде?И то стоки ,които за тези хипермаркети се знае,че само с едно намигване става подпис за проверено от изискваните инстанции.
Съжалявам,но ще си понесе вашата позната наказанието,за което въобще не си е заслужавало и с поглед да възнаградиш предлагания продукт.Вече ще знае срещу съответната глоба.По-добре да плати глоба,отколкото да се изприщи и да получи алергия.Някои получиха косопад от евтини маски за коса от тия големи маркети,че и петна.
Всяко зло ,за добро..Глоба не значи присъда.Но вашата позната ще може в бъдеще да ги осъди за всичко хранително,стига да си пази касовите бележки и част от артикула.Нож с две остриета е търговията с гражба и с укрита кражба.
Никога не е късно ,да направиш мръсно и да им покажеш развалените салами и суджуци или кори за баници или киселото мляко от което на другия ден получаваш разстройство ,или от промоционалните си развалени стоки или в пред период на годност със сменен етикет,или консерви или кремове при които се обриваш,или прах за пране която изобщо не пере петна,или обслужването на ниската им заплата и горчивия им поглед..За съжаление,то на човек му идват идеи за кражби,като няма адекватна правова законова държава.Да не мислите ,че книжките от ХЕИ са въобще истинско бъркане в задника.Няма такъв истински проверен вариант.Всичко е купено за 50 кинта я от ВМИ,я от други медицински сестри.Да не говорим,че може да се изтровите от колбаси.
Краденето не всеки го може,но винаги има първи път.Да не мислим ,че ще настъпи масово.Но защо се краде?И то стоки ,които за тези хипермаркети се знае,че само с едно намигване става подпис за проверено от изискваните инстанции.
Съжалявам,но ще си понесе вашата позната наказанието,за което въобще не си е заслужавало и с поглед да възнаградиш предлагания продукт.Вече ще знае срещу съответната глоба.По-добре да плати глоба,отколкото да се изприщи и да получи алергия.Някои получиха косопад от евтини маски за коса от тия големи маркети,че и петна.
Всяко зло ,за добро..Глоба не значи присъда.Но вашата позната ще може в бъдеще да ги осъди за всичко хранително,стига да си пази касовите бележки и част от артикула.Нож с две остриета е търговията с гражба и с укрита кражба.
-
namakak - Потребител
street написа:, но аз не бих защитавал следните извършители:
1.Убийци
Така е-аз също, но той не беше такъв !
И точно, заради тази преценка дали е, или не е- престанах с наказателното право (пък и да си призная-не ми беше интересно някак си).
- vassilev
- Активен потребител
vassilev написа:Поли, според мен всички скочиха да защитават твоята позиция-и doc03, street, дори и Лекси.
..........
Но пък аз вярвам в доброто начало във всеки и че всичко в тоя живот е поправимо. И всеки се нуждае от нов шанс ! .......
Наско, каза повече от нужното под редовете . А иронията е съвсем неуместна, но... благодаря.
Що се отнася до втория шанс - нямаш основание точно мен да хулиш по въпроса.
По темата, Лекси го е написала правилно и аз се солидаризирам:
Не обичам обаче, някой да ми търси тънките струни и да се опитва да ми свири негови композиции по тях. Имаше въпрос - има и отговор. По фактите. Имаше и лирически отклонения, но те бяха предпоставени от начина, по който беше въведена темата. Лично не одобрявам опитът да се внуши, че има по-лоши хора, които вършат по-лоши неща и това оправдава лошите постъпки на презюмирано добрите хора.
Фактът, че темата е поднесена по този начин, при това от колега- дори не коментирах.
Приятна вечер!
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:Наско, каза повече от нужното под редовете . А иронията е съвсем неуместна, но... благодаря.
Що се отнася до втория шанс - нямаш основание точно мен да хулиш по въпроса.
Ако искаш ми вярвай-въобще не те разбирам, за какво говориш.
poli_g написа:Фактът, че темата е поднесена по този начин, при това от колега- дори не коментирах.
Правото е изкуство за доброто и справедливото. Част от изкуството е греховността и порока и разбира се-изкуплението. Правото е далеч (за разлика от медицината) от Божествения комплекс-че се практикува единствено от хора мислейки себе си за безгрешни, от хора които раждат нов живот (тленен или душевен) или прераждат съгрешения вече ...
Всички сме грешни.
Такива рошави мисли ми минават преди полунощ, но навярно и греша... Човещинка...
- vassilev
- Активен потребител
...........
...Жреци и мъдреци в най-стари времена
гадаеха безспир с прокобна вещина
по звездното небе на хората съдбата,
прочели ориста на всеки по звездата.....
......
Нallelujah(ve)!
......
Нallelujah(ve)!
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа::roll: ...........
......
Нallelujah(ve)!
close
- vassilev
- Активен потребител
poli_g,ще ми се,но не мога да остана безрзалична към нападките Ви.Първо-особено гъделичкащо ми подейства факта,че сте ровила теми назад,за да научите нещо лично за мен.Не беше нужно.Ако бяхте питала,може би щях да Ви кажа.Второ-как ще поднасям дадена тема си е лично моя работа.Това тук е форум,а не съд.А на първо място аз съм човек...
Темата почнахме да я превръщаме в лична м/у Вас и мен.Смятам,че не съм Ви засегнала много като съм Ви казала,че сте безсърдечна,защото вероятно Вие си го знаете.
...И наистина-крайно време е тази тема да бъде затворена,защото постигна целта си-чуха се различни мнения,което много ме радва.
Темата почнахме да я превръщаме в лична м/у Вас и мен.Смятам,че не съм Ви засегнала много като съм Ви казала,че сте безсърдечна,защото вероятно Вие си го знаете.
...И наистина-крайно време е тази тема да бъде затворена,защото постигна целта си-чуха се различни мнения,което много ме радва.
- fafla
- Младши потребител
Обичате натъртванията- стана ми ясно. Откровеността задължава идентично отношение.
Ретроспекцията, която направих не ме изненада, изненадата дойде, когато прочетох твърдението ви за съответната образователна квалификация( ако ли изобщо я имате, де).
Това от своя страна доведе до второто ми публично извинение към Инспектора.
Вие сте откраднала! Факт безспорен за мен ( тук, ако сте настоятелна ще доразвия тезата си, защото опитът ми не е от настолните ви книги).
Ползвате детето, като извинение ( е, за т`ва се разлютих ) и всячески опитвате да хвърлите вината върху всеки друг, но не виждате "гредата в собственото си око". А, като юрист пък изобщо нямате знанието да оправите кашата в която сте се насадила. Но не ви е първата, само че за първи път дирите публично опрощение.
Надявам се не съм останала задължена, но ако прецените, че да- довечера отново ще посетя темата. До тогава.
п.п. Няма нужда да се затваря темата, извинете. Ако някой не иска да му се развява долното бельо из нета, или има деликатна чуваемост за истината- търси дискретен начин за уреждане на правния си проблем, не го афишира публично.
Ретроспекцията, която направих не ме изненада, изненадата дойде, когато прочетох твърдението ви за съответната образователна квалификация( ако ли изобщо я имате, де).
Това от своя страна доведе до второто ми публично извинение към Инспектора.
Вие сте откраднала! Факт безспорен за мен ( тук, ако сте настоятелна ще доразвия тезата си, защото опитът ми не е от настолните ви книги).
Ползвате детето, като извинение ( е, за т`ва се разлютих ) и всячески опитвате да хвърлите вината върху всеки друг, но не виждате "гредата в собственото си око". А, като юрист пък изобщо нямате знанието да оправите кашата в която сте се насадила. Но не ви е първата, само че за първи път дирите публично опрощение.
Надявам се не съм останала задължена, но ако прецените, че да- довечера отново ще посетя темата. До тогава.
п.п. Няма нужда да се затваря темата, извинете. Ако някой не иска да му се развява долното бельо из нета, или има деликатна чуваемост за истината- търси дискретен начин за уреждане на правния си проблем, не го афишира публично.
- Гост.
- Старши потребител
Както вече писах-дали аз съм открадналата или не,изобщо не е важно в случая.Няма да отвръщам повече на нападките ви,защото е излишно.Незная кой е инспектора,нито пък съм чела вашите писания извън тази тема.Нямам специален итерес към Вас,въпреки,че няколко пъти ме нападате лично,без изобщо да ме познавате.Не пиша често в този форум,не желая да имам лични познанства и да използвам малки имена,с който и да било от него.Всички тук са анонимни,затова са тези никове и желая за мен да останат такива.
Нека темата остане отворена,ако някой друг има да каже още нещо.Нямам нищо против.Аз написах това,което мисля по въпроса.
Нека темата остане отворена,ако някой друг има да каже още нещо.Нямам нищо против.Аз написах това,което мисля по въпроса.
- fafla
- Младши потребител
хехех
Като стана дума ... и аз прегледах предните мнения... като колежката.
еми ...
За мен лично Вие искате на някого да си върнете , за това което се е случило. Убеден съм на 1000% в това. Защото точно 2 пъти питате в различни теми за " вашата позната" и току виж някой се вързал и Ви е казал как да си го върнете.
Аз знам , как но никога не бих го казал и нито написал тук. Това ми прилича на тема "кажете как да си го върна на тъпите ченгета и смотаната охрана , задето откраднах и те се отнесоха зле с мен!
Защо не си напишете жалбата , както виждам просто на там клонят нещата и явно искате съвет тук..
ПОСЛЕДНО!
АКО БЯХТЕ ТАКА ДОБЛЕСТНА ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ ВИЕ СТЕ БИЛА -> И ТАКА И ТАКА СА СТАНАЛИ НЕЩАТА , НАЙ ВЕРОЯТНО НЯКОЙ ЩЕШЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ НО СЛЕД КАТО СТЕ РЕШИЛИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ВАША ПОЗНАТА , КАКВО ОЧАКВАТЕ ??? ПОМОЩ И ЧЕСТНОСТ ЛИ???
САМА СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ!
ЧОВЕК КАТО ИСКА НЕЩО, КАТО БЕЗПЛАТНА ПОМОЩ , ТРЯБВА ДО НЯКАКВА СТЕПЕН ДА Е ОТКРОВЕН!
А И КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ , ПО НАЧИНА ПО КОЙТО СТЕ ТРЪГНАЛИ , ДА СЕ ПРИКРИВАТЕ И ТО В АНОНИМЕН ФОРУМ, И СЛЕД ИЗВЪРШЕНОТО АЗ ЛИЧНО НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ.....
-
street - Потребител
Така-ако бяхте си направили труда да попрегледате другата тема,щяхте да сте прочел/а,че питането ми е за жена на средна възраст с две пълнолетни деца,едното живеещо в чужбина.Двете жени нямат нищо общо и дори не се познават и не,колкото и да Ви се ще да се докарате като добър следовател-не аз съм открадналата злополучния крем,но жената,която го направи е моя близка и освен това съм кръстница на детенцето.Чувствам се тъпо обаче да се обяснявам тук,сякаш нещо ми зависи от вас.Питала съм разни неща и за други мои роднини и приятели,които в голямата си част не се познават и нямат нищо общо помежду си.Не мога да разбера Вашия интерес и интереса на колежката Ви към моята особа.Аз ли съм открадналата?Юрист ли съм?
Не си го връщам на никого за нищо,още по-малко не съм аз човекът,който трябва да го направи,а както вече писах нагоре из темата,тя не желае да предприема каквото и да било.Иска да забрави неприятната случка и да продължи напред.И не че е важно,но писах тук,без да я попитам дали може /в последствие й казах,а тя не одобри/,защото се възмутих дълбоко от отношението към нея и детето.
Гледах скоро по една френска телевизия риалити за инспектори,които санкционират нарушители на обществения ред и чистота.В един видно скъп квартал глобиха една видно състоятелна възрастна дама за това,че кученцето й се изака /с извинение/ на улицата и тя не почисти след него.Жената се държа агресивно-обиждаше ги и им крещеше,но това,което силно ме впечатли беше тяхното УВАЖИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ към нея.Те нито я обидиха,нито й повишиха тон,нито я заплашиха.По подобен начин се държаха и с другите нарушители -спокойно,без емоция,въпреки,че самите нарушители не се държаха така.Написах това и защото някой назад във темата ме беше попитал как смятам,че е трябвало да се развият нещата.Ами ето така-без да блъскат жената,без да я заплашват и без да я обиждат.
Не си го връщам на никого за нищо,още по-малко не съм аз човекът,който трябва да го направи,а както вече писах нагоре из темата,тя не желае да предприема каквото и да било.Иска да забрави неприятната случка и да продължи напред.И не че е важно,но писах тук,без да я попитам дали може /в последствие й казах,а тя не одобри/,защото се възмутих дълбоко от отношението към нея и детето.
Гледах скоро по една френска телевизия риалити за инспектори,които санкционират нарушители на обществения ред и чистота.В един видно скъп квартал глобиха една видно състоятелна възрастна дама за това,че кученцето й се изака /с извинение/ на улицата и тя не почисти след него.Жената се държа агресивно-обиждаше ги и им крещеше,но това,което силно ме впечатли беше тяхното УВАЖИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ към нея.Те нито я обидиха,нито й повишиха тон,нито я заплашиха.По подобен начин се държаха и с другите нарушители -спокойно,без емоция,въпреки,че самите нарушители не се държаха така.Написах това и защото някой назад във темата ме беше попитал как смятам,че е трябвало да се развият нещата.Ами ето така-без да блъскат жената,без да я заплашват и без да я обиждат.
- fafla
- Младши потребител
Апропо,а Вие и Вашата колежка бъдете убедени в каквото си искате,колкото стотин и хиляди процента желаете.Ваше право е,както е мое правото да отстоявам позицията си по колко намеря за добре емоционален начин.Какво мислите Вие-дали тя ще открадне пак или не,изобщо не е важно,а и не съм питала за подобни мнения.На какво Ви прилича тази тема също не е важно,важно е каква СПОРЕД МЕН е нейната цел,защото аз я пуснах.И на последно място-за каква помощ говорите?Кой е търсил помощ?Поставиха се въпроси и се получиха отговори-това е всичко!
P.S Вашата колежка някъде беше отбелязала,че се подразнила,защото сме използвали детето като оправдание...Моля?Както вече писах-майката твърди,а аз вярвам в това,че не е планирала да открадне и не затова е водила детето със себе си.Впрочем тя се грижи за детето,така че вероятно това е причината то да е с нея постоянно!
А аз някъде да съм написала или намекнала,че майката е откраднала,задари детето?!Но ДА,личното ми мнение е,че присъствието на детето е достатъчно основание да се държат по-хуманно и най-вече по-професионално в конкретната ситуация.
P.S Вашата колежка някъде беше отбелязала,че се подразнила,защото сме използвали детето като оправдание...Моля?Както вече писах-майката твърди,а аз вярвам в това,че не е планирала да открадне и не затова е водила детето със себе си.Впрочем тя се грижи за детето,така че вероятно това е причината то да е с нея постоянно!
А аз някъде да съм написала или намекнала,че майката е откраднала,задари детето?!Но ДА,личното ми мнение е,че присъствието на детето е достатъчно основание да се държат по-хуманно и най-вече по-професионално в конкретната ситуация.
- fafla
- Младши потребител
Нямате спиране, нали.
Пуснахте тенденциозно ролята с детето, продължавате по тази пързалка, но сте кофти манипулатор. Аз пък си оставам безсърдечна и питам- що да вярвам на вас, която преразказвате по нечии разказ факти при това от първо лице?
И това след като, как беше,
Хубаво е човек да има приятели. Хубаво е и да защитава тезата си с плам, но би било хубаво и да се замисли защо този приятел настоява за дискретност.
Както и да запомни, че "честото съмнение е по-добро от сляпата вяра".
А, като на колега , препоръчвам да прочетете квалифицираните състави на 325 и тогава да интерпретирате фактите.
Бях взела решение да не отделям повече време в темата ви, защото от правна страна е скука, но след вашата настойчивост, обективирана в последните ви два поредни поста, как да откажа.
Помислете върху това.
Пуснахте тенденциозно ролята с детето, продължавате по тази пързалка, но сте кофти манипулатор. Аз пък си оставам безсърдечна и питам- що да вярвам на вас, която преразказвате по нечии разказ факти при това от първо лице?
И това след като, как беше,
тя не желае да предприема каквото и да било
Хубаво е човек да има приятели. Хубаво е и да защитава тезата си с плам, но би било хубаво и да се замисли защо този приятел настоява за дискретност.
Както и да запомни, че "честото съмнение е по-добро от сляпата вяра".
А, като на колега , препоръчвам да прочетете квалифицираните състави на 325 и тогава да интерпретирате фактите.
Бях взела решение да не отделям повече време в темата ви, защото от правна страна е скука, но след вашата настойчивост, обективирана в последните ви два поредни поста, как да откажа.
Помислете върху това.
- Гост.
- Старши потребител
xa-xa,вероятно затова в нашите затвори е пълно с хора,чиито кучета са акали,хора,рисуващи с графити и хора пикаещи по сградите.От друга страна градинките и улиците са "чисти",изобщо...цветя и рози.Наказателния кодекс в тази си част е "особено приложим".Те и законите ни говорят много за нас като общество.Но за сметка на това,някъде,където не вкарват хората в районното за часове и години,за дето са се изпикали на някоя ограда и после са се държали враждебно със сакнциониращите ги,правото работи.И без да ги блъскат и обиждат,тези хора си плащат глобите,а от друга страна градинките и улиците им са чисти,само че без кавичките.Та,преди да ме съветвате като колега да чета каквото и да било,се замислете до колко работещо е то,та да ми го цитирате.
Но да Ви отговоря-не съм настоятелна към Вас,ама "сърце не трай..."Не държа да пишете тук, и ако така Ви харесва-стойте си безсърдечна.Нито за миг,обаче,каквото и да напишете няма да ме "накарате" да мисля като Вас или да се съглася с тезата Ви.Това е всичко.Ако трябва да го напиша още 1000 пъти след ваш постинг-така да е!
Но да Ви отговоря-не съм настоятелна към Вас,ама "сърце не трай..."Не държа да пишете тук, и ако така Ви харесва-стойте си безсърдечна.Нито за миг,обаче,каквото и да напишете няма да ме "накарате" да мисля като Вас или да се съглася с тезата Ви.Това е всичко.Ако трябва да го напиша още 1000 пъти след ваш постинг-така да е!
- fafla
- Младши потребител
. възможно най-кофти комбинация....
За да разберете "работи ли правото" пожелавам да не спирате с кражбите и обидите. Все някога ще случите наистина на безсърдечни представители на съответните органи и ако сега сте в пълна мъгла, повтаряйки неразбиращо заучени фрази и популистки изречения, то тогава наистина ще ви се изяснят нещата.
Бъдете здрава до тогава.
За да разберете "работи ли правото" пожелавам да не спирате с кражбите и обидите. Все някога ще случите наистина на безсърдечни представители на съответните органи и ако сега сте в пълна мъгла, повтаряйки неразбиращо заучени фрази и популистки изречения, то тогава наистина ще ви се изяснят нещата.
Бъдете здрава до тогава.
- Гост.
- Старши потребител
street написа:Сори колега , но мисля ,че това не е било нужно да те спира да се занимаваш с наказателно, лично за мен то е много по-интересно и повече ми допада, поне на мен разбира се.
1.Убийци
2.Изнасилвачи
.
А как ще се реализира правото на защита ? И къде без него е справедливия процес ? Пък и да не забравяме, че обвинен в тези престъпления не означава, че е извършителя.
- dimist
- Потребител
90 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|