Poneje nishto ne razbiram ot pravo,no vseki edin ot nas izpada v takiva situacii,v koito se chuvstva bezpomoshten shte si pozvolya da poiskam pomosht ot vas
Imam internet zala v edin garaj pod blok,razresheno rabotno vreme do 23.00 chasa.Veche rabotya blizo godina i polovina,plashtam si savestno vsichki danaci i taksi ,no uvi ne moga da se zashitya po ni nikakav nachin ot ot isterichno bolnata i zayadliva sasedka koyato jivee tochno nad zalata i e reshila na vsyaka cena da me izgoni ot tam.Neprekasnoto se obajda na chengetata za tova che rabotim izvan rabotno vreme,koeto ne e vyarno,no estestveno po tozi fakt moje da se spori mnogo,tay kato edin pat doydoha 23.05-23.10 chasa i sled prodaljitelen spor napisaha akt za narushenie za nespazvane na rabotnoto vreme kam 23.40 chasa koyto mi struvashe 80 lv.Ot togava nasam pochti na vseki dva tri dena idvat policayi za da ni proveryavat za tova, che sme vdigali shum i vaprosnata gospoja poneje bila noshtna smyana i ne mojela da spi-prez denya,na obyad,prez noshta. Nyamame nikakvo narushenie poneje
veche zatvaryam v 22.55 chasa.Poslednata proverka beshe vchera v 15.55 chasa,kogoto doydoha policai po signal za vdigane na shum i ni nakaraha da sprem ventilatora zashtoto i prechel.Kakav e toya absurd?Vazmojno li e tova,da nyamash nikakvi narushenia i pak da te pritesnyavat,da ti pishat predupreditelni protokoli,i sledovatelno v licata na vsichki proveryavashti instancii ti da si vinoven i s losh imidj.Tova za loshiya imidj-kmeta napravo e reshil ,che pri podavane na oshte edna jalba ot strana na tazi gospoja da ni bade zatvorena zalata.Molya kajete mi kakvo da napravya za da se zashtitya po nyakakav nacin,zashtoto vseki mi kazva che po princip ne moga da napravya nishto.Blagodarya vi !
- Дата и час: 02 Фев 2025, 11:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
dayte mi savet
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: dayte mi savet
Yavno naistina nyama izhod i nishto ne moje da se napravi.Ne che ne si tarsya drugo pomeshtenie,no v tozi provincialen grad prosto nyama takiva.Dano na sledvashtite obshtinski izbori da se promeni neshto.
- adi
- Нов потребител
Kato doidat policai da vi pravqt zabelejka za shuma, zashto ne iskate da doidat ot HEI da zamerqt nivoto na shuma-samo te imat kompetenciq da opredelqt dali e nad dopustimi normi.Ne moje "na uho" da se precenq.
- insomniac
Уважаема Ади,
потърсете във форума ник-а на hebigatsu, пишете му на e-mail и предполагам, че ще получите задоволителен отговор. В момента колегата се занимава точно с Вашият проблем. Успех! ;-))))
потърсете във форума ник-а на hebigatsu, пишете му на e-mail и предполагам, че ще получите задоволителен отговор. В момента колегата се занимава точно с Вашият проблем. Успех! ;-))))
- remo07
Благодаря на всички ,но реших направо да сменя помештението за да не психясам с тая заядливка,която е с предимството ,че в полицията работи племеника и,а в общината някаква приятелка,а аз сам само на 24 и нямям корумпирани познати.
- ади
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|