начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ЗА СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА LEX-A

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЗА СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА LEX-A

Мнениеот Ivi Bell » 06 Ное 2002, 04:06

Току-що се прибирам от "El Corason".За всички, които си отидоха рано: това беше една от най-страхотните вечери на lex-маниаците!!!! А какъв купон сме можели да правим!!Леле-малееее, да ни бяхте видяли само!!!
It`s 3 o`clock after midnight .Can you believe?!?!?
Ivi Bell

Re: ЗА СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА LEX-A

Мнениеот bgjurist » 06 Ное 2002, 10:20

Колеги, за съжаление, отново присъствах задочно на срещата. Пийте следващия път и едно за мене! ;-)
bgjurist
Потребител

Мнениеот fenix » 06 Ное 2002, 11:02

С оглед състава на присъстващите на срещата на върха не се и съмнявам, че купона е бил страхотен:))))))
А тези които си тръгнаха по-рано, могат само да изразят своето искрено съжаление, че са пропуснали същината на събитието, както и да изразят намерението си да се реваншират по врема на другите срещи.
Благодарности и към организаторите:)))))
fenix

Мнениеот miron » 06 Ное 2002, 12:01

Ох, в 3 o`clock a.m. животът изглеждаше хубав.
7 часа по късно в офиса трезвата оценка на събитията ме кара да си мисля, че алкохолът, освен за черния дроб, е изключително вреден за трудоспособността и дори общата правоспособност на лицата потребили го в количества около и над умерените. Декларирам твърда решимост да отдам силите и младостта си в борба с този порок (визирам пиенето в средата на работната седмица, а не по принцип), в която борба съм готов и да падна (или поне залитна сериозно), ако се наложи.
Във връзка с гореказаното предлагам следващата среща да се проведе в съботен ден, около обяд, в сладкарница стил ранен соц. реализъм, на чаша нискоалкохолна боза. На срещата ще бъде учреден Кръжок на юриста - трезвеник. Като почетни членове ще бъдат поканени програмисти и уеб дизайнери - любители на айряна и бозата.
Очаквам подкрепа за идеята, както и уточняване на сладкарницата :-)
miron

Мнениеот marsi2 » 06 Ное 2002, 12:47

Zdraveite na vsichki, sujalyavam che ne mojah da prisustvam na snostniya kupon. Ot vchera sum registrirana v lex.bg i kusno razbrah za srestata. Vse oste ne poznavam nikoi ot kolegite tyk. Nadyavam se che ste ima oste kuponi na koito da buda pokanena. Prochetoh mneniya po temata i dokolkoto razbiram ste golemi kupondjii. Nikoga ne sum se sumnyavala che uristite sme nai-gotinite. Produljavaite v sustiya dyh.
marsi2

Мнениеот автор » 06 Ное 2002, 16:39

Предлагам учредяване на кръжока в една от сладкарниците "Неделя", ако събитието е в събота, или в "Двете фукли", ако е в неделя;-) Това е от мен.
автор

Мнениеот Begemot » 06 Ное 2002, 20:56

Лях пот и мастило, за да направя всичко по силите си да доведа една конкретно лице на тая среща, а дори гърба не му видях.
МЪЖ-о на теб приказвам - пак изпусна и то многооооооооооооооооооо :))
Очаквам сериозно разпенване по темата :)))))

Ваш кот Бегемот
Begemot

Мнениеот miron » 07 Ное 2002, 11:02

И-ха,
И вестниците започнаха да пишат за нас:
<http://www.dnevnik.bg/show/Default.asp?storyid=63001>
Следващия път може и телевизия да доведем :-)
miron

Мнениеот KAVALERA » 07 Ное 2002, 11:42

Следващия път ще се въведе специално облекло за мъжете бански, а за дамите не е задалжително.:))
KAVALERA

Мнениеот Tais » 07 Ное 2002, 16:20

Здравейте колеги,
от скоро съм в сайта и много бих искала да присъствам на някоя от lex - срещите.
Ще се радвам, ако ми обясните регламента - имали нещо повече като изискване, освен това, да си колега и да си регистриран в сайта?
Благодаря предварително!
Tais

Мнениеот mamas » 08 Ное 2002, 13:41

Здравейте Колеги,
Редовно чета за вашите подвизи и ми е приятно, че има такива купонджии сред юристите, за да разчупят сухия имидж, който сме си изградили. Аз съм от Пловдив и естествено ми е трудно да присъствам на срещите, но следя редовно информацията за тях и при първа възможност ще се появя.
Дерзайте!!!
mamas
Младши потребител

Назад към Общи дискусии