Току-що се прибирам от "El Corason".За всички, които си отидоха рано: това беше една от най-страхотните вечери на lex-маниаците!!!! А какъв купон сме можели да правим!!Леле-малееее, да ни бяхте видяли само!!!
It`s 3 o`clock after midnight .Can you believe?!?!?
- Дата и час: 02 Фев 2025, 13:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЗА СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА LEX-A
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ЗА СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА LEX-A
Колеги, за съжаление, отново присъствах задочно на срещата. Пийте следващия път и едно за мене! ;-)
- bgjurist
- Потребител
С оглед състава на присъстващите на срещата на върха не се и съмнявам, че купона е бил страхотен:))))))
А тези които си тръгнаха по-рано, могат само да изразят своето искрено съжаление, че са пропуснали същината на събитието, както и да изразят намерението си да се реваншират по врема на другите срещи.
Благодарности и към организаторите:)))))
А тези които си тръгнаха по-рано, могат само да изразят своето искрено съжаление, че са пропуснали същината на събитието, както и да изразят намерението си да се реваншират по врема на другите срещи.
Благодарности и към организаторите:)))))
- fenix
Ох, в 3 o`clock a.m. животът изглеждаше хубав.
7 часа по късно в офиса трезвата оценка на събитията ме кара да си мисля, че алкохолът, освен за черния дроб, е изключително вреден за трудоспособността и дори общата правоспособност на лицата потребили го в количества около и над умерените. Декларирам твърда решимост да отдам силите и младостта си в борба с този порок (визирам пиенето в средата на работната седмица, а не по принцип), в която борба съм готов и да падна (или поне залитна сериозно), ако се наложи.
Във връзка с гореказаното предлагам следващата среща да се проведе в съботен ден, около обяд, в сладкарница стил ранен соц. реализъм, на чаша нискоалкохолна боза. На срещата ще бъде учреден Кръжок на юриста - трезвеник. Като почетни членове ще бъдат поканени програмисти и уеб дизайнери - любители на айряна и бозата.
Очаквам подкрепа за идеята, както и уточняване на сладкарницата :-)
7 часа по късно в офиса трезвата оценка на събитията ме кара да си мисля, че алкохолът, освен за черния дроб, е изключително вреден за трудоспособността и дори общата правоспособност на лицата потребили го в количества около и над умерените. Декларирам твърда решимост да отдам силите и младостта си в борба с този порок (визирам пиенето в средата на работната седмица, а не по принцип), в която борба съм готов и да падна (или поне залитна сериозно), ако се наложи.
Във връзка с гореказаното предлагам следващата среща да се проведе в съботен ден, около обяд, в сладкарница стил ранен соц. реализъм, на чаша нискоалкохолна боза. На срещата ще бъде учреден Кръжок на юриста - трезвеник. Като почетни членове ще бъдат поканени програмисти и уеб дизайнери - любители на айряна и бозата.
Очаквам подкрепа за идеята, както и уточняване на сладкарницата :-)
- miron
Zdraveite na vsichki, sujalyavam che ne mojah da prisustvam na snostniya kupon. Ot vchera sum registrirana v lex.bg i kusno razbrah za srestata. Vse oste ne poznavam nikoi ot kolegite tyk. Nadyavam se che ste ima oste kuponi na koito da buda pokanena. Prochetoh mneniya po temata i dokolkoto razbiram ste golemi kupondjii. Nikoga ne sum se sumnyavala che uristite sme nai-gotinite. Produljavaite v sustiya dyh.
- marsi2
Предлагам учредяване на кръжока в една от сладкарниците "Неделя", ако събитието е в събота, или в "Двете фукли", ако е в неделя;-) Това е от мен.
- автор
Лях пот и мастило, за да направя всичко по силите си да доведа една конкретно лице на тая среща, а дори гърба не му видях.
МЪЖ-о на теб приказвам - пак изпусна и то многооооооооооооооооооо :))
Очаквам сериозно разпенване по темата :)))))
Ваш кот Бегемот
МЪЖ-о на теб приказвам - пак изпусна и то многооооооооооооооооооо :))
Очаквам сериозно разпенване по темата :)))))
Ваш кот Бегемот
- Begemot
И-ха,
И вестниците започнаха да пишат за нас:
<http://www.dnevnik.bg/show/Default.asp?storyid=63001>
Следващия път може и телевизия да доведем :-)
И вестниците започнаха да пишат за нас:
<http://www.dnevnik.bg/show/Default.asp?storyid=63001>
Следващия път може и телевизия да доведем :-)
- miron
Следващия път ще се въведе специално облекло за мъжете бански, а за дамите не е задалжително.:))
- KAVALERA
Здравейте колеги,
от скоро съм в сайта и много бих искала да присъствам на някоя от lex - срещите.
Ще се радвам, ако ми обясните регламента - имали нещо повече като изискване, освен това, да си колега и да си регистриран в сайта?
Благодаря предварително!
от скоро съм в сайта и много бих искала да присъствам на някоя от lex - срещите.
Ще се радвам, ако ми обясните регламента - имали нещо повече като изискване, освен това, да си колега и да си регистриран в сайта?
Благодаря предварително!
- Tais
Здравейте Колеги,
Редовно чета за вашите подвизи и ми е приятно, че има такива купонджии сред юристите, за да разчупят сухия имидж, който сме си изградили. Аз съм от Пловдив и естествено ми е трудно да присъствам на срещите, но следя редовно информацията за тях и при първа възможност ще се появя.
Дерзайте!!!
Редовно чета за вашите подвизи и ми е приятно, че има такива купонджии сред юристите, за да разчупят сухия имидж, който сме си изградили. Аз съм от Пловдив и естествено ми е трудно да присъствам на срещите, но следя редовно информацията за тях и при първа възможност ще се появя.
Дерзайте!!!
- mamas
- Младши потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|