начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

LEX СРЕЩА - САМО ЗА МАНИЯЦИ - 30.09

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

LEX СРЕЩА - САМО ЗА МАНИЯЦИ - 30.09

Мнениеот vita » 24 Сеп 2002, 12:07

Приех при сърце предложението на Знайко за Лекс среща в понеделник -30.09 и направих резервация за 19 ч. в Ел корасон.

Заведението се намира на ул. Граф Игнатиев № 12 (в близост до KFC). Повече информация можете да получите на този е-адрес <http://zavedenia.netinfo.bg/rest.phtml?rid=4693>.

Програма за вечерта ще е латино фиеста, така че си носете пантовките за танци :Р
vita
Младши потребител

Re: LEX СРЕЩА - САМО ЗА МАНИАЦИ - 30.09

Мнениеот miron » 26 Сеп 2002, 09:04

Пантовки???
Добре, и това ще преглътнем заедно с бирата :-)
miron

Мнениеот Pepo » 26 Сеп 2002, 13:48

казва се пантофки, а не пантовки..............т.е. в единствено число е пантоф:-)
Е все пак да не издребняваме!
Pepo

Мнениеот Begemot » 26 Сеп 2002, 17:30

Пантоф/вки нямам но ще се опитам да си намеря со/умбреро (поправете ме ако греша).
До понеделник
Ваш кот Бегемот

P.S.
Употребата на препинателни знаци е по ваше усмотрение - според мен в интернет тия работи просто не въжът (важът, въжат, важат ???) :)))
Begemot

Мнениеот defy » 30 Сеп 2002, 10:13

До срещата остават точно 7 часа и 46 минутки:-)
Търпение!
defy
Младши потребител

Мнениеот ! » 30 Сеп 2002, 18:39

До срещата остават броени минути:-)
!

Мнениеот ! » 01 Окт 2002, 09:33

Срещата бе супер, но защо не дойдоха всички?
Другия път няма да има прошка за несериозните:-)
!

Мнениеот hebigatsu » 02 Окт 2002, 13:53

Срещата беше много готина. Предварително извинение на присъствалите, с които имахме уговорка. Не можах да се видя със Знайко на следващият ден по обективни причини(които ще ги коментирам на следващата среща). Събраната сума( в размер на 42,00 лв. с добавка от мен) ще употребим на 10.10.2002 г. отново на същото място и по същото време. Нека някой да запази пак маса за тогава. Хайл ///////////////////////////////////////
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот ! » 02 Окт 2002, 14:02

Дано повече хора прочетат за новата дата и място на срещата:-) Все пак някои явно не можаха да дойдат последния път!
!

Мнениеот znajko » 02 Окт 2002, 15:12

Леле, какво е станало след като съм си тръгнал?
Какви са тия мракобесни поздрави? Да не сте зомбясали по късна доба? Не знам за какво сте събирали пари /дано да е с благородна цел/, но сметката си беше моя- наскоро имах рожден ден и в чата тържествено бях обещал да почерпя.
znajko

Назад към Общи дискусии