Приех при сърце предложението на Знайко за Лекс среща в понеделник -30.09 и направих резервация за 19 ч. в Ел корасон.
Заведението се намира на ул. Граф Игнатиев № 12 (в близост до KFC). Повече информация можете да получите на този е-адрес <http://zavedenia.netinfo.bg/rest.phtml?rid=4693>.
Програма за вечерта ще е латино фиеста, така че си носете пантовките за танци :Р
- Дата и час: 02 Фев 2025, 12:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
LEX СРЕЩА - САМО ЗА МАНИЯЦИ - 30.09
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: LEX СРЕЩА - САМО ЗА МАНИАЦИ - 30.09
Пантовки???
Добре, и това ще преглътнем заедно с бирата :-)
Добре, и това ще преглътнем заедно с бирата :-)
- miron
казва се пантофки, а не пантовки..............т.е. в единствено число е пантоф:-)
Е все пак да не издребняваме!
Е все пак да не издребняваме!
- Pepo
Пантоф/вки нямам но ще се опитам да си намеря со/умбреро (поправете ме ако греша).
До понеделник
Ваш кот Бегемот
P.S.
Употребата на препинателни знаци е по ваше усмотрение - според мен в интернет тия работи просто не въжът (важът, въжат, важат ???) :)))
До понеделник
Ваш кот Бегемот
P.S.
Употребата на препинателни знаци е по ваше усмотрение - според мен в интернет тия работи просто не въжът (важът, въжат, важат ???) :)))
- Begemot
До срещата остават точно 7 часа и 46 минутки:-)
Търпение!
Търпение!
- defy
- Младши потребител
Срещата бе супер, но защо не дойдоха всички?
Другия път няма да има прошка за несериозните:-)
Другия път няма да има прошка за несериозните:-)
- !
Срещата беше много готина. Предварително извинение на присъствалите, с които имахме уговорка. Не можах да се видя със Знайко на следващият ден по обективни причини(които ще ги коментирам на следващата среща). Събраната сума( в размер на 42,00 лв. с добавка от мен) ще употребим на 10.10.2002 г. отново на същото място и по същото време. Нека някой да запази пак маса за тогава. Хайл ///////////////////////////////////////
- hebigatsu
- Активен потребител
Дано повече хора прочетат за новата дата и място на срещата:-) Все пак някои явно не можаха да дойдат последния път!
- !
Леле, какво е станало след като съм си тръгнал?
Какви са тия мракобесни поздрави? Да не сте зомбясали по късна доба? Не знам за какво сте събирали пари /дано да е с благородна цел/, но сметката си беше моя- наскоро имах рожден ден и в чата тържествено бях обещал да почерпя.
Какви са тия мракобесни поздрави? Да не сте зомбясали по късна доба? Не знам за какво сте събирали пари /дано да е с благородна цел/, но сметката си беше моя- наскоро имах рожден ден и в чата тържествено бях обещал да почерпя.
- znajko
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|