начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

осъден в чужбина Италия - помогнете

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

осъден в чужбина Италия - помогнете

Мнениеот rosi1976 » 15 Май 2010, 22:12

здравейте за съжаление и мен ме сполетя същата участ мъжът ми беше задържан края на януари в гр. Бари- Италия и аз незнам защо е бил там и какво е станало беше в Гърция и трябваше да се прибере но както и да е минаха 1-2-3 дела осъдиха го на 3 год. адвоката му мисля че трябва да е пуснал молба за обжалване но незнам до колко е съвестен и сериозен моля ви кажете ми има ли договор приет между България - Италия за трансфер на затворници ще има ли шанс да си доиде в България, или някаква амнистя знам ли вече незнам кои да попитам благодаря предварително
rosi1976
Младши потребител

Re: осъден в чужбина Италия - помогнете

Мнениеот ahilii » 09 Юни 2010, 20:27

здравей роси и аз имам подобен проблем какво стана с мъжа ти в кой град в гърция е бил
ahilii
Нов потребител

Мнениеот rosi1976 » 11 Юни 2010, 23:09

кой си за какво става въпрос напиши
rosi1976
Младши потребител

Мнениеот ahilii » 02 Юли 2010, 20:03

мой близък по същия начин е бил задържан в Бари идвайки от Гърция но подробности не знам .има издадена присъда и наложена глоба . в момента нямаме връзка с него но е в затвора в Бари . проучваме възможности да си излежи тук присъдата.задържан е март месец тази година
ahilii
Нов потребител

Мнениеот kokkina » 09 Ное 2010, 16:17

Какво стана с Вашите проблеми и аз имам такъв, в момента съпругът ми е задържан в Бари, още няма присъда. Търся подобни случаи за пътували от Гърция за Италия с ферибот, и слизайки в Бари за задържани с нелегални емигранти!
kokkina
Нов потребител

Мнениеот georgiev_sfbg » 09 Ное 2010, 19:35

ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Назад към Наказателно право